Tramadol

Grupa substancji działających na receptory opioidowe, w tym naturalnie występujące w ludzkim organizmie peptydy.
Status:
Schalltanz
Zaklinacz węży
Newbie
Reputacja: 322

Tramadol

Nieprzeczytany post autor: Schalltanz » 2 lata temu

Ostatni post z poprzedniej strony:

Tramadol Retard zalega u mnie na chacie bo mi to wgl nie podchodzi.
Jak komuś może się podobać taka faza? :mrgreen:

Status:
Blaaanlaa
Dyso-sensei
Newbie
Reputacja: 31

Tramadol

Nieprzeczytany post autor: Blaaanlaa » 2 lata temu

tramadol - zwny kapciem :D
Jest to nietypowa faza i dzialalo na mnie tylko przy 1 kontakcie :D
ogolnie fajny chillout i fajne odprezenie :)
2 raz juz nie zadzialalo tak fajnie jak za 1 razem :)

Status:
Xeno
Opiowrak
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 129

Tramadol

Nieprzeczytany post autor: Xeno » 2 lata temu

animeversa pisze:
5 lata temu
Paracetamol powyżej 3g powoduje dokuczliwy ból brzucha. Takie moje stwierdzenie z autopsji. Ktoś może to potwierdzić?
Przyjąłem dziś 3250 mg paracetamolu i nie czułem żadnych negatywnych efektów ze strony układu pokarmowego, więc był to odosobniony przypadek. 375 mg tramadolu natomiast zadziałało subtelnie, bardziej w tle, ale zauważalnie podnosząc nastrój, trochę uspokajając. O euforii czy noddowaniu nie było mowy, ale jak dla mnie to taki miły w działaniu, solidny antydepresant. Od biedy da się lubić.
Przy odpowiednich okolicznościach można mieć stały dostęp do Dorety, za 8zł z groszami.
doreta.jpg
doreta.jpg (168.11 KiB)

Status:
CzesioRC
Opiowrak
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 105

Tramadol

Nieprzeczytany post autor: CzesioRC » 2 lata temu

Ja unikam tego. Kedyś się bawiłem, ale głównie trampek w kropelkach leciał.

Status:
Xeno
Opiowrak
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 129

Tramadol

Nieprzeczytany post autor: Xeno » 2 lata temu

Tramadol ma co prawda mieszane opinie, ale wrzucając 600 mg z niepotrzebnym paracetamolem + 4 mg klonazepamu, z obawy o próg drgawkowy, doznania były na prawdę warte uwagi. Wyraźna, przyjemna sedacja, prowadząca ewentualnie do lekkiego przysypiania, do tego fajna, subtelna fizyczna faza podchodząca pod euforię, ewidentnie podniesiony nastrój i lekki, nietypowy, ale miły nieogar na bani.

Raz na jakiś czas na pewno się skuszę na takie doświadczenie, być może zwiększając odrobinę dawkę, bo na pewno może się to spodobać. Mi tramadol w większych dawkach wystarczająco przypadł do gustu, abym miał ochotę do niego wrócić.

Status:
OjciecMeff
Szczur
Newbie
Reputacja: 3

Tramadol

Nieprzeczytany post autor: OjciecMeff » 1 rok temu

Brałem jakiś czas temu tramadol i niestety te swędzenie nim wywołane jest cholernie męczące. Niestety bo faza nawet mi się podoba