Tramal zwykły i retard

Pytania i odpowiedzi związane z research chemicals.
Status:
Mili
Narkotykacz
Newbie
Autor tematu
Reputacja: 35

Tramal zwykły i retard

Nieprzeczytany post autor: Mili » 5 lata temu

Jak myślicie czy wezwać np te 450 zwykłego tramalu bo mniej mnie nie robi mogę rozgryźć jeszcze np 200 czy 300 retardu bo pomału się wchłania? Wogle połączenie z xanaxem oczywiście mala dawką wydaje się być dobrym pomysłem jak myślicie?

Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
nIePoCzYtAlNa
Reputacja: 3407

Tramal zwykły i retard

Nieprzeczytany post autor: Gargameli » 5 lata temu

większych bzdur dawno nie czytałam. udaj się na terapię... bo to co masz zamiar robić zagraża Twojemu życiu i zdrowiu.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
gengu
Dyso-sensei
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 131

Tramal zwykły i retard

Nieprzeczytany post autor: gengu » 5 lata temu

Mam cichą nadzieję że twoje posty to żarty, albo jakiś eksperyment, bo jeżeli piszesz to na serio to masz poważne problemy i na twoim miejscu udałbym się do specjalisty, bo po prostu zrobisz sobie krzywdę tymi mixami.