Ostatni post z poprzedniej strony:
Strona działa jak krew z nosa, a obsługa nie odpisuje na maile.trip*ych*m.***
trip*ych*m.***
kalijuga pisze: ↑5 lata temuProbowalam sie wczoraj zalogowac do t i wyskakiwalo mi blede haslo.. A haslo znam na pewno, logowalam sie nie raz. Na wszelki wypadek jednak zrobilam odzyskiwanie hasla i co? Wciaz nie dziala, nie moge sie zalogowac ani skontaktowac z nimi, a zamowienie oplacone juz w zeszly piatek. Ktos ma podobna sytuacje? Troche mnie to martwi ;/
Mam bardzo podobną sytuacje, też w piątek zamawiałem
trip*ych*m.***
Ok, wszystko juz gra. Slowa kluczowe to cierpliwosc i nie wpadanie w panike, potwierdzone
trip*ych*m.***
I jak sytuacja ? Aktualnie strona leży, a mi akurat zebrało się na kminienie zamówienia...
trip*ych*m.***
Mi to nawet wygląda na początek końca (tfuuu)
a mówilem żeby się nie pucować na publicznym. I sam niestety nie raz dokładałem cegiełkę
Ale jeszcze nadzieja jest we mnie spora i przynajmniej do końca miesiąca nie dam jej przygasnąć
a mówilem żeby się nie pucować na publicznym. I sam niestety nie raz dokładałem cegiełkę
Ale jeszcze nadzieja jest we mnie spora i przynajmniej do końca miesiąca nie dam jej przygasnąć
GOM
SROM
GO TO HOME
SROM
GO TO HOME
trip*ych*m.***
u mnie jest wiecej pozytywnych mysli
jak ktos zasluzyl to tez zostanie wtajemniczony No moje oko trwa akcja odsiewania ziaren od plew hehe
ale moge byc bledzie
jak ktos zasluzyl to tez zostanie wtajemniczony No moje oko trwa akcja odsiewania ziaren od plew hehe
ale moge byc bledzie
koczujący w zbożu
trip*ych*m.***
Wygląda na to że to koniec. Wielka szkoda bo zdążyłem tylko raz zamówić. Zna ktoś vendora z psajko który wysyła żółtymi?
trip*ych*m.***
No ma tyle że podobno "Wynika z opinii innych" że NIEAKTYWNE!