Ostatni post z poprzedniej strony:
koczownik, MeoPCP owszem, ale skąd dane, że LSM podchodzi pod opio ? Nie mogę znaleźć informacji, że działa na receptory opioidowe. Jedynie, że jego struktura jest czymś pomiędzy lizergamidem a fenetylaminą.trip*ych*m.***
trip*ych*m.***
To było ALD-52, LSM miało ilustracje z ustami. To po lewej u góry to LSM.
Tak, to.
LSM nie ma zbytnich analogi do fenyloetyloaminy, najwyżej fakt bycia aminami łączy ich struktury
LSM to pod względem budowy, typowy lizergamid tylko że z dodatkiem morfoliny(Ta taka piperydyna z tlenem na miejscu jednego z węgli).
trip*ych*m.***
Co by nie było z tych dwóch to żaden nie tyka receptorych opioidowych, przynajmniej według dostępnych informacji. A odnośnie tego co napisałem o LSM to:NieZwyczajnie pisze: ↑5 lata temu
LSM nie ma zbytnich analogi do fenyloetyloaminy, najwyżej fakt bycia aminami łączy ich struktury
Kod: Zaznacz cały
LSM-775 is a structural analog of lysergic acid, with a morpholinyl functional group bound to RN of the chemical structure. This core polycyclic structure is an ergoline derivative, and has overlapping tryptamine and phenethylamine groups embedded within it (although it is principally classed as a tryptamine).
trip*ych*m.***
Spotkałem się z doniesieniami jakoby LSM działaniem łączyło właściwości opioidów i psychodelików, jednak te doniesienia nie mają oparcia w żadnych znanych mi badaniach.
Prawdopodobnie wzięło się to z połączenia faktu że LSM wywołuje lekką sedację i faktu że morfolina przypomina nazwą morfinę... A efekt placebo uzupełnił lukę
trip*ych*m.***
NieZwyczajnie, to znawca trippiego jak ta lala hehe chyle czola i dziekuje za potwierdzenie.
Dzisiaj wieczorem wielka uczta z resztek
Dzisiaj wieczorem wielka uczta z resztek
koczujący w zbożu
trip*ych*m.***
Ja przy LSM zawsze walczyłem z sennością. Doświadczenie z opio mam niewielkie, ogranicza się tylko do Ulki ale na tym polu LSM miało z nią coś wspólnego. Wątpię żeby to był efekt placebo.NieZwyczajnie pisze: ↑5 lata temuPrawdopodobnie wzięło się to z połączenia faktu że LSM wywołuje lekką sedację i faktu że morfolina przypomina nazwą morfinę... A efekt placebo uzupełnił lukę
Szkoda, że obie substancje nie są dostępne bo z ciekawości przebadałbym je na zmianę pod tym kątem.
GOM
SROM
GO TO HOME
SROM
GO TO HOME
trip*ych*m.***
lepiej wrócić na tarczy jak z tarczą xD... unikajcie głupich miksów!!!
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
trip*ych*m.***
Gargameli, mój najbardziej chory mix to w jeden dzień w dawkach strong/heavy połączenie
- 3-CMC
- 4-CMC dwa sorty
- HEX-EN (igły)
- 4-FEA
- 4-HO-McPT
- 5C-AB-PINACA
a na sam wieczór po zachodzie słońca 25E-NBOH
najpiekniejszy mix jaki przezylem, odradzam wszystkim brać ze mnie przykładu
offtopic :p
- 3-CMC
- 4-CMC dwa sorty
- HEX-EN (igły)
- 4-FEA
- 4-HO-McPT
- 5C-AB-PINACA
a na sam wieczór po zachodzie słońca 25E-NBOH
najpiekniejszy mix jaki przezylem, odradzam wszystkim brać ze mnie przykładu
offtopic :p
trip*ych*m.***
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.