trip*ych*m.***

Opinie na temat sklepów z research chemicals oraz ich produktów.
Najbardziej aktywny temat:
Gdzie teraz na zakupy?
Status:
koczownik
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 38

trip*ych*m.***

Nieprzeczytany post autor: koczownik » 5 lata temu

Ostatni post z poprzedniej strony:

GOM, tylko potwierdzenie. Racja nie ma co chwalic dnia przed zachodem slonca hehe
zaraz napisze do ciebie na pw
koczujący w zbożu

Status:
kacperkaka11
Ssak
Użytkownik
Reputacja: 2

trip*ych*m.***

Nieprzeczytany post autor: kacperkaka11 » 5 lata temu

Jest ta stronka można namiar na pw?

Status:
sippingg
Szczur
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 13

trip*ych*m.***

Nieprzeczytany post autor: sippingg » 5 lata temu

kacperkaka11, nie działa już.

Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
nIePoCzYtAlNa
Reputacja: 3286

trip*ych*m.***

Nieprzeczytany post autor: Gargameli » 5 lata temu

kacperkaka11, sklep niestety zakończył działalność. nie było wyjebki, wszystkie rozliczenia z klientami zostały zamknięte.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
NieZwyczajnie
Zaklinacz węży
Awatar użytkownika
Politoksykofil
Reputacja: 444

trip*ych*m.***

Nieprzeczytany post autor: NieZwyczajnie » 5 lata temu

GOM, koczownik,
Bardzo się podjarałem jak na mailu zobaczyłem wiadomość której nadawca był zapisany jako Trippy... Jednak niestety muszę was zasmucić... Trippy miał 4 adresy i nie jest to żaden z nich... Więc albo Trippy ma nowego maila, albo to po prostu kolejny oszust który chce się dorobić na naszej tęsknocie do vendora... Na niedługo przed zniknięciem sklepu, strona padała ofiarą licznych ataków hackersich i najpewniej ktoś postronny wszedł w posiadanie listy adresów e-mail do klientów. Nie mówię że to nie możliwe że ten vendor powrócił, ale póki nie macie pewności że to on, zalecam najwyższy stopień ostrożności.

Status:
koczownik
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Użytkownik

trip*ych*m.***

dokladnie tak jak napisal NieZwyczajnie
pocieszam sie faktem ze przyszlo z adresu ich domeny ale roznie moze byc
koczujący w zbożu

Status:
GOM
Dyso-sensei
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 126

trip*ych*m.***

Nieprzeczytany post autor: GOM » 5 lata temu

koczownik, coś się posrało w przeglądarce albo forum i nie mogę odpisać na PW bo przycisk wyślij nie działa. Odpowiem tutaj ad1. w połowie lipca | ad2. tak | ad3. nie ma sprawy, tylko podeślij mi maila

NieZwyczajnie, wymieniłem z nimi dwa maile. Jestem dobrej myśli ale jeszcze powstrzymuję hurraoptymizm
GOM
SROM
GO TO HOME

Status:
NieZwyczajnie
Zaklinacz węży
Awatar użytkownika
Politoksykofil

trip*ych*m.***

GOM pisze:
5 lata temu
wymieniłem z nimi dwa maile. Jestem dobrej myśli ale jeszcze powstrzymuję hurraoptymizm
Się zobaczy, może się okaże że nasz król odczynników powrócił... A może to po prostu następny oszust :E
Wymieni się parę maili, jak nie wzbudzi podejrzeń to się zamówi gołębia za jakąś minimalną kwotę i się przekonamy.

Status:
GOM
Dyso-sensei
Awatar użytkownika
Użytkownik

trip*ych*m.***

NieZwyczajnie, jak sklepu nie zobaczę i nie ocenię czy rzeczywiście ich poziom to nie zamówię :E ale po stylu pisania i fakcie o którym wspomniał koczownik czuję, że jest ok. Tego co wcześniej się podszywał to od razu po treści maila rozpoznałem że scam, nawet bez zaglądania w adres :mrgreen:
GOM
SROM
GO TO HOME

Status:
Stalmer
Sniffiarz
Newbie
Reputacja: 16

trip*ych*m.***

Nieprzeczytany post autor: Stalmer » 5 lata temu

koczownik, też bym prosił, bo dostałem i się zastanawiam nad całą sytuacją

Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
nIePoCzYtAlNa
Reputacja: 3286

trip*ych*m.***

Nieprzeczytany post autor: Gargameli » 5 lata temu

a teraz ciekawostka....

w ostatnim oficjalnym mailu sklep pisał aby uważać na podszywające się pod nich strony... zapowiedział, że jeśli powróci to w taki sposób abyśmy (ci wtajemniczeni) wiedzieli o co kaman...

GOM, jak masz rzekomy namiar... xD to proszę zapodaj na PW... zerknę na charakterystykę... xD
ja wystarczy, że zadam dwa pytania tripiemu i będę wiedziała, czy to on czy to nie on...xD...

byłam dość długo z nim związana... sporo zamówień... i tyle pięknych chwil...

wyżej jak pisał NieZwyczajnie, jest wielce prawdopodobne, że to kolejna próba podszycia się pod niszowy sklep, który wbrew pozorom miał sporawą klientele... xD.... do dziś fajnie wspominam blotki i grzybki... nie pamiętam na jakim blotku były te fioletowe usta? na ALD-52 czy LSM-775? Mniejsza o to... xD... asortyment był pierwsza klasa.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
GOM
Dyso-sensei
Awatar użytkownika
Użytkownik

trip*ych*m.***

Gargameli, nie mam żadnego specjalnego namiaru. Po prostu odpisałem na ten adres z którego przyszło. Taki jestem sprytny :E
GOM
SROM
GO TO HOME

Status:
NieZwyczajnie
Zaklinacz węży
Awatar użytkownika
Politoksykofil

trip*ych*m.***

Gargameli pisze:
5 lata temu
jest wielce prawdopodobne, że to kolejna próba podszycia się pod niszowy sklep
Ogólnie, wymieniłem kilka wiadomości z ów panem. Ma dokładnie ten sam styl pisania co Trippy, zna szczegóły techniczne stronki z czasów gdy jeszcze działała i ma dostęp do bazy danych strony i mimo że nie ma dostępu do starych korespondencji, to +/- pamięta sprawy o których ze mną pisał.
Nie chcę ogłaszać cudu za wcześnie, jednak dochodzę do wniosku, że nie możemy od razu go skreślać. Zobaczymy co się będzie dalej działo :E

Status:
Stalmer
Sniffiarz
Newbie
Reputacja: 16

trip*ych*m.***

Nieprzeczytany post autor: Stalmer » 5 lata temu

Chyba tak samo jak wszyscy tutaj liczę na ich powrót. Optymizmem mnie napawają grafiki załączone w mailu i dostęp do oryginalnej domeny, ale z drugiej strony pośpiech i ostatni akapit brzmi bardzo dziwnie

Status:
koczownik
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Użytkownik

trip*ych*m.***

Stalmer pisze:
5 lata temu
ale z drugiej strony pośpiech i ostatni akapit brzmi bardzo dziwnie
ja mam inaczej bo na widok s-ketamine poleciala mi slina hehe
nie wiem co to jest ale brzmi wystarczajaco ciekawie. Nawet lepiej niz deschloroketamina :mrgreen:
koczujący w zbożu

Status:
NieZwyczajnie
Zaklinacz węży
Awatar użytkownika
Politoksykofil

trip*ych*m.***

Ten post ma wysoką reputację.

koczownik S-Ketamina to po prostu ketamina. Ketamina dzieli się na dwa izomery, S-ketaminę i R-ketaminę. Tak samo jak masz dextro i levo amfetaminę, tak samo masz S i R ketaminę.