Ostatni post z poprzedniej strony:
Też poproszę.trip*ych*m.***
trip*ych*m.***
Do wszystkich wyżej: Nie ma go już i raczej nie będzie. Rok temu miała zostać otwarta nowa strona, nie została (przynajmniej ja żadnej informacji o tym nie dostałem, a byłem na liście mailingowej dla "starych klientów").
Jedyne co pozostało to pustka w moim sercu i coraz bardziej wygasająca nadzieja.
Ehh, Trippy wróć... Najlepszy vendor w historii
Jedyne co pozostało to pustka w moim sercu i coraz bardziej wygasająca nadzieja.
Ehh, Trippy wróć... Najlepszy vendor w historii
trip*ych*m.***
Ma ktoś info czy działają jeszcze?
W listopadzie 2019 dostałem od nich info że mają wracać i nawet niewielkie zamówienie zrobiłem, ale od tego czasu cisza z ich strony. Wysłałem zapytanie na wszystkie adresy email jakie się od nich przewinęły, ale odpowiedzi na razie brak. Dodatkowo doszły mnie słuchy, że ostatnio ktoś od nich otrzymał paczkę
Z góry dziękuję za jakiekolwiek info
W listopadzie 2019 dostałem od nich info że mają wracać i nawet niewielkie zamówienie zrobiłem, ale od tego czasu cisza z ich strony. Wysłałem zapytanie na wszystkie adresy email jakie się od nich przewinęły, ale odpowiedzi na razie brak. Dodatkowo doszły mnie słuchy, że ostatnio ktoś od nich otrzymał paczkę
Z góry dziękuję za jakiekolwiek info
trip*ych*m.***
kanabinoid Niestety, tym razem Trippy raczej już na dobre odszedł...
Od dawna jest cisza. Mieli wrócić... Rok temu... Domena ich sklepu ma już nawet nowego właściciela a IP ich serwera jest martwe, więc możemy z dużą dozą pewności stwierdzić że więcej o tym vendorze nie usłyszymy...
Od dawna jest cisza. Mieli wrócić... Rok temu... Domena ich sklepu ma już nawet nowego właściciela a IP ich serwera jest martwe, więc możemy z dużą dozą pewności stwierdzić że więcej o tym vendorze nie usłyszymy...
trip*ych*m.***
Szkoda, że tripek już nie wróci. On był, jedyny i wyjątkowy w swoim rodzaju. Te grzybki były świetne, a znaczki idealne.