Tripla*.**
Tripla*.**
Sklep ma dobrą nawet trójkę 3cmc crystals,oraz dobrą lecz lekko niedopracowaną (high za krótki,za szybko schodzi) imitacje mj,podkład na konopi siewnej.
Leci do mnie sławne RTI które opisze pokrótce,oraz fake#.
Leci do mnie sławne RTI które opisze pokrótce,oraz fake#.
Tripla*.**
Otrzymałem sample pack
3cmc brown - omijać
4 cmc 6/10
Henio az 1g do mnie przyleciał.
Badalem go ale oceny nie dam bo to trzeci raz w zyciur jak henia badam
Fake ujdzie w tlumie
4cec niewiem czy do mnie dolecio
I brak 3 cmc ice
Ogólnie dobrt kontakt, szybka wysylka, jakość produktów przejdzie.
Dopiero poczatki i trzymam kciuki
3cmc brown - omijać
4 cmc 6/10
Henio az 1g do mnie przyleciał.
Badalem go ale oceny nie dam bo to trzeci raz w zyciur jak henia badam
Fake ujdzie w tlumie
4cec niewiem czy do mnie dolecio
I brak 3 cmc ice
Ogólnie dobrt kontakt, szybka wysylka, jakość produktów przejdzie.
Dopiero poczatki i trzymam kciuki
---------------------------------------------------------------------------
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆
Jeśli mój post pomógł Ci w jakiś sposób daj plusik Nic Cię on nie kosztuje
Tripla*.**
Tripla* to nowy sklepik, jeszcze nie miałem okazji testować ich produktów, ale zdjęcia fake buds robią wrażenie, na pewno sie skusze niedługo!
Wszystkie posty, które zamieszczam na forum są fikcją literacką, nie należy ich traktować poważnie.
Tripla*.**
On żyje jeszcze?
byłam chora, zakochana, zachorowałam na miłość, chciałam poszybować ku wolności,
chciałam zobaczyć jak wolni żyją, prawie ugrzęzłam w bagnie, wydostałam się bo jedyne czego teraz mi trzeba to jego miłość.
chciałam zobaczyć jak wolni żyją, prawie ugrzęzłam w bagnie, wydostałam się bo jedyne czego teraz mi trzeba to jego miłość.
Tripla*.**
Dostałem kiedyś sample - 1gr hexenu, 0,2 innych kryształów i 0,3gr fake buds. Szkoda że sklep juz nie dziala
Przetestowałem tę maczankę i powiem wam tak. Nie potrafiłem jej odróżnić od zwykłej marihuany, co mnie zaskoczyło. Nawet mogę powiedzieć, że jest bardziej euforyczna. Czas działania to 1h i 30 minut afterglow jeśli można tak powiedzieć. Jest on bardzo na +, ponieważ nie jestem fanem takich jazd i dłuższe fazy mnie męczą, w sam raz ta godzinka. Nie miałem ochoty na dopalenie, tyle mi wystarczyło. Jeden buch mnie dobrze porobił, no ale to mój pierwszy kontakt z maczanką, a marihuanę palę bardzo rzadko i mało. Skręciłem go w bletkę, nie paliłem z lufki, powiem że wyszło ekonomicznie. Popiół który pozostał, a w zasadzie nie popiół a zwęglone ziele, mogłem skręcić jeszcze raz i działało tak samo.
Przetestowałem tę maczankę i powiem wam tak. Nie potrafiłem jej odróżnić od zwykłej marihuany, co mnie zaskoczyło. Nawet mogę powiedzieć, że jest bardziej euforyczna. Czas działania to 1h i 30 minut afterglow jeśli można tak powiedzieć. Jest on bardzo na +, ponieważ nie jestem fanem takich jazd i dłuższe fazy mnie męczą, w sam raz ta godzinka. Nie miałem ochoty na dopalenie, tyle mi wystarczyło. Jeden buch mnie dobrze porobił, no ale to mój pierwszy kontakt z maczanką, a marihuanę palę bardzo rzadko i mało. Skręciłem go w bletkę, nie paliłem z lufki, powiem że wyszło ekonomicznie. Popiół który pozostał, a w zasadzie nie popiół a zwęglone ziele, mogłem skręcić jeszcze raz i działało tak samo.