U-47700 Predator-rc - opinie, recenzje, działanie, opis
Profil sklepu: predatorRC
W tym temacie piszemy opinie i recenzje o U-47700 ze sklepu Predator-rc | In this topic, we write opinions and reviews about U-47700 from Predator-rc
Name: U-47700
IUPAC: 3,4-Dichloro-N-[(1R,2R)-2- (dimethylamino)cyclohexyl]-N-methylbenzamide
Numer katalogowy: RC0027
CENNIK
ILOŚĆ CENA
1-2 50 PLN
3-4 45 PLN
5-9 41 PLN
10-24 37 PLN
25-49 35 PLN
50-99 33 PLN
100-249 30 PLN
250-499 28 PLN
500-999 26 PLN
1000-10000 24 PLN
Name: U-47700
IUPAC: 3,4-Dichloro-N-[(1R,2R)-2- (dimethylamino)cyclohexyl]-N-methylbenzamide
Numer katalogowy: RC0027
CENNIK
ILOŚĆ CENA
1-2 50 PLN
3-4 45 PLN
5-9 41 PLN
10-24 37 PLN
25-49 35 PLN
50-99 33 PLN
100-249 30 PLN
250-499 28 PLN
500-999 26 PLN
1000-10000 24 PLN
- Załączniki
-
- shop30.png (197.17 KiB)
TO ŻE ZADZIAŁAŁO I DZIAŁA TAK NA MNIE WCALE NIE ZNACZY ZE PODZIAŁA TAK NA CIEBIE.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.
Bardzo dobry sport, dla mnie bardziej euforyczny, ale to dobrze występuje małe rozmazanie obrazu.
byłam chora, zakochana, zachorowałam na miłość, chciałam poszybować ku wolności,
chciałam zobaczyć jak wolni żyją, prawie ugrzęzłam w bagnie, wydostałam się bo jedyne czego teraz mi trzeba to jego miłość.
chciałam zobaczyć jak wolni żyją, prawie ugrzęzłam w bagnie, wydostałam się bo jedyne czego teraz mi trzeba to jego miłość.
Bardzo dobry sort. Predator stara się żeby jego sort zawsze był najwyższej jakości.
Co do dawkowania uważam że oralnie bez przeszkód można zażyć 30 mg, metodą oralną.
Trip Report:
u-47700
Co do dawkowania uważam że oralnie bez przeszkód można zażyć 30 mg, metodą oralną.
Trip Report:
u-47700
Dla mnie 30 to za mało oralem, na dzień zazwyczaj ładuje około 100mg. Zależy jaki sort. Ale później nooding, nie łączcie z kanabinoidam bo ostatnio po kolegę karetka przyjechała.
byłam chora, zakochana, zachorowałam na miłość, chciałam poszybować ku wolności,
Moim zdaniem poprzedni piaszczysty był dużo lepszy, ten aktualny pudrowy puszek jest aktywny jest od ok. 80-100mg. Daje radę, ale predziu, dawaj z powrotem piaseczek
Wszystkie posty, które zamieszczam na forum są fikcją literacką, nie należy ich traktować poważnie.
narazie brak tego sortu u47700 w postaci piaskowych kamyków ale mamy HNMR graphs tego u47700 i naprwadę 99% czystości czyli również powinnien dawać radę
ONE AND ONLY
ja testowałem parę razy, U47 i uważam że od Vendora z tematu jedna z lepszych.
dożylnie 20 mg robi noody jak cholera. działa bardzo mocno ok. godziny, półtora przy waleniu po kabelkach,
dopalanie kanny to pokazuję już max efektów.
dożylnie 20 mg robi noody jak cholera. działa bardzo mocno ok. godziny, półtora przy waleniu po kabelkach,
dopalanie kanny to pokazuję już max efektów.
Bizona nie atakuj, bo to spokojny dzieciak, jak się dopiero wkuuuurzy to będziesz miał coś z twarzą nie tak.
Dodaje fotkę poglądową jednego sortu od Vendora .
Kosmiczna jakość
Testy na dniach
Dziwią mnie dawki które piszecie U testuje się w dawkach oscylujących w granicach kolo 15-30mg a tu dochodzą do 100|!!!!
Dziwią mnie dawki które piszecie U testuje się w dawkach oscylujących w granicach kolo 15-30mg a tu dochodzą do 100|!!!!
TO ŻE ZADZIAŁAŁO I DZIAŁA TAK NA MNIE WCALE NIE ZNACZY ZE PODZIAŁA TAK NA CIEBIE.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.
Najnowszy sort od predatora otrzymany w sample packu. Puder łatwo rozpuszczalny w wodzie którzy zbija się w grudki.
Wydaje mi się że jest bardzo aktywny, jednak nie wypowiadam się co do dawek, bo nie znam swojej tolerki.
Jedno jest pewne - już w niskich dawkach wyzwala ogromną ilosc histaminy. Moja twarz przybrała barwę czerwoną, co się nie zdarza u mnie często przy innych sortach U. Ostatnio tak czerwieniłem się przy najczystszej, ultra-wydajnej piaskowej Uli.
Dość długo i przyjemnie grzeje, sedacja niewielka - czyli działa prawidłowo. Już w niskich dawkach mocno zmniejsza źrenice.
Dobry sort , aktywny jednak w moim przypadku histamina daje o sobie znać, dawki wahały się od 20 do 40mg.
Dobrze rozpuszcza się w wodzie.
Za pierwszym razem, przy pierwszym podejściu, na czczo przyjęte zostało 40mg metodą oralną.
Po 5 minutach, wystąpiły mocne poty, wiec szybko przebiegłem się do toalety i zawartość mojego żołądka została wyrzucona, mimo to przez kolejne 3/4 godziny było bardzo przyjemne, łózko prze pięknie mnie wchłaniało a moje wężowe oczy świeciły się mocno.
Co dobre, ten sort starcza mi dłużej, do dzisiaj mam worek, nie czuje potrzeby przyjęcia kolejnej dawki mimo 3 dniowego ciągłego grzania.
Dobrze nadaję się do speedballa z Hex-em od tego Vendora
A to inny sort Pana Predatora, wyśmienity, nie różnił się bardzo od tego co wyżej, jednakże nie odnotowałem tak dużej histaminy, przez co na pewno zleciał mi szybciej, po nim nigdy nie występowały poty, chęć na dorzutke była większa, sort bardzo aktywny dawkowanie od 20mg oralnie do 50mg. Dobrze rozpuszcza się w wodzie.
Jeszcze raz dziękuję za możliwość testowania odczynników.
Jak bym miał wskazać komuś Vendora u którego znajdzie jakościowe sorty to jak najbardziej polecił bym Predatora.
Cena jak najbardziej godna do jakości.
Potwierdzam, ulka od preda jest kozacka, uważajcie z tym, odczynnik na pewno nie dla nowicjuszy
Dawkowanie od 20-30 mg daje już konkretny błogostan
Dawkowanie od 20-30 mg daje już konkretny błogostan
Jedna z lepszych jaką testowałem, najmniej sedacyjna chyba i to jest dla mnie duży plus. Jedyna przeszkoda to taka że worem szybko się kończy, ale ciekawe by było jak by się nie kończył, uważać z tą substancją. Te opio nawet zaawansowanych helupiarzy może zaskoczyć.
Jaki jest najlepszy sposób przyjęcia u47700 ???
chybanieja doodbytniczo ps. to prawda, największa biodostępność, dobry wjazd.