U-47700

Trip reports - czyli opisy z Waszych tripów.
Status:
Misjonarz
Odkurzacz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Autor tematu
Reputacja: 112

U-47700

Nieprzeczytany post autor: Misjonarz » 8 lata temu

Obrazek

U47700 otrzymane do Analizy przez Kosmicznego Preda, bardzo dziękuję za możliwość pogłębienia mojego doświadczenia naukowego.

Report
:

09:09 przyjęte 15mg popite naparem z herbaty zielonej, metodą oralną.

Dość wcześnie zauważone pierwsze efekty.

9:22 bardzo przyjemnie się leży w łóżku, oczy leciutko mi się zamykają, opio jest na tyle wspaniałe, ze pomaga mi się skupić co jest dziwne, bo zawsze myślałem że stymulanty powinny dawać taki efekt, z jednej strony u47 sprawia że tekst piszę mi się łatwo, swobodnie. Z drugiej i tej bardziej przyjemnej strony, najlepiej odłożył bym telefon, zapomniał o notatniku i wyłożył się na łóżku niczym stary kot i pozwolił by łóżko mnie przytulilo i posłało w ciemność. Ciemna strona opio, dlaczego ta grupa kojarzy mi się z ciemnością, czy to przez te zrywki pamięci z przeszłości? Nie jest to rozrywkowy stan, nie poszedł bym na tym na imprezę, spokój, chce ciszy, chce tylko leżeć.
Spoczywaj w pokoju.

Jedyne co mi teraz przeszkadza to suchość w ustach, ciężko mi się pozbierać do kupy i jak człowiek pójść zrobić sobie coś ciepłego do picia, herbata z cytryną, dobry pomysł.

9:40
Wróciłem do swojego królestwa, zrobiło mi się trochę cieplej, witaj znajome ciepełko.

Czuję że trochę mi mało mimo wszystko jeszcze odczekam z dorzutką. Nie chciał bym wymiotować, tego najbardziej nie lubię w opio, po tramalu nawet zdarzało mi się puścić pięknego puszącego się pawia.

Senność mnie otacza, zauważalny efekt znieczulenia, nie ma wyrzutów histaminy, brak swedzenia, zauważone zmniejszenie częstotliwości oddechowej. Powiedzmy ze to medytacja.

10:20

Przyjęto 25mg oralnie metodą, wsypania substancji na nakrętka i zalania jej wodą przy późniejszym jej wypiciu.

Trochę rewolucję w brzuchu mi się zaczęło coś tam bulgotać, ale mniejsza o to, jakie te u47 jest spokojne i relaksacyjne 8-)

10:40
Ciągły spokój, brak eufori jest wręcz stan neutralizacji emocjonalnej, uważam że to może być przyjemne, poprostu mniej czuć.

10:55
Może mi się wydawać Ale mimo wypicia dużej ilości płynów, jest efekt amoczopędny.

11:25
Żeby osiągnąć planowany efekt musiałbym uderzyć w większą dawkę, bo poprostu leżę i nic mi się nie chcę.

12:00
Działanie właściwie mało zauważalne, bardziej
fizyczne niż umysłowe. Dobry środek przeciwbolowy, nie pocilem się ani trochę, zgłodnialem od śniadania.

12:40
Pobudzony apetyt, bym jadł i jadł.

12:50
Letni prysznic, oczyścił ducha. U47 minimalnie w tle.

Podsumowanie:

Na tym kończę Tripreporta, najwyżej będzie jego update,
Przyjemna Substancja, aktywny sort, wszystko okey, tylko brakuje mi tak nutki euforii co to niektórzy pisali, może nawet sam jej doświadczyłem ale na początku tego Reporta.
Ale to Opio a nie euforyk.
Następnym razem przyceluje w większą dawkę, albo inna droga podania.

Dziękuję jeszcze raz Pred że mogłem przetestować ten sort. Kosmiczna jakość.

Polecam

Opis Substancji:
u-47700

Pozdrawiam Misjonarz :angel: