Utrata wagi i ciężko z apetytem
Ktokolwiek coś ten tego ? Może też ktoś tak ma że masakrycznie szybko stracił na wadze i może podpowiedzieć co próbował i jakie były efekty ? Jakieś sprawdzone sposoby (pracuje fizycznie więc ruchu mam dostatek, lecz najgorsze jest to że z tymi upałami to się kumuluje, ostatnie dni wyglądały tak - 1-2 posiłki a za to dużo nawadniania. Przed robotą na siłe coś jem i zarzucam oczywiście witaminki (m.in potas+magnez+b6)
Odstaw rc... na miesiąc. Nie dość, że zbijesz tolerkę to i fizjologicznie poniekąd organizm wróci do normy. katowanie organizmu różnego rodzaju odczynnikami zawsze ma negatywny wpływ na ogólny stan organizmu. do tego zdrowa dieta, suplementacja...
pamiętaj tylko, że chuj bombki strzeli, jak nie będzie przerwy od rc! ciągi są beeeeeeeeeeeeee...
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
chcesz pozbyc sie pare kilo tak ?
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
dxmowiec, przygotuj sobie jutro nabial na sniadanie (kefir).
Do sniadania wypij kakao - chleb + kakao potem kefir.
W pracy popijaj wode z miodem, szczypta soli i sokiem z cytryny.
Do pracy :
https://www.kwestiasmaku.com/kuchnia_polska/salatka_jarzynowa/przepis.html
Lub to
https://www.przyslijprzepis.pl/przepis/salatka-jarzynowa-z-filetem-kurczaka
Jak bedziesz dalej schodzic z wagi to grozi Ci hipoglikemia (niedocukrzenie) mozgu.
W dłuższej perspektywie kazdy, KAZDY narkotyk Cie poschizuje.
Do sniadania wypij kakao - chleb + kakao potem kefir.
W pracy popijaj wode z miodem, szczypta soli i sokiem z cytryny.
Do pracy :
https://www.kwestiasmaku.com/kuchnia_polska/salatka_jarzynowa/przepis.html
Lub to
https://www.przyslijprzepis.pl/przepis/salatka-jarzynowa-z-filetem-kurczaka
Jak bedziesz dalej schodzic z wagi to grozi Ci hipoglikemia (niedocukrzenie) mozgu.
W dłuższej perspektywie kazdy, KAZDY narkotyk Cie poschizuje.
znajomy tez tracil wage okazalo sie ze raka mial
Dodano po 37 sekundach:
lekarz i baadania
Dodano po 37 sekundach:
lekarz i baadania
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Boss, Teraz dopiero sobie uświadomiłem jak bardzo niespójnie to wszystko napisałem.. Chodzi o to że strasznie szybko schudłem i pytam o "porady" , wskazówki albo nawet cokolwiek co mogę zrobić,- by ruszyć z miejsca. Dzisiaj przez cały dzionek, to co w siebie ładowałem na siłe, z miejsca wypluwałem Chyba faktycznie ryfa z tego wyjdzie
Wizzair, Dzięki wielkie, przekonałeś mnie, mam nadzieję że podejdzie rano bo kakao i kefir zawsze chętnie, sałatki również. Dobra kmina Ci powiem, szkoda że sam nie wpadłem na to wcześniej
Boss, Dzięki stary.. Od razu mi lepiej hehe /Jeśli Twój znajomy jeszcze jest na tym świecie(na co mam taką nadzieję), to życz mu zdrowia ode mnie
efinek Nie mogę odpisywać na PW, po południu się ew. ustawimy
Wizzair, Dzięki wielkie, przekonałeś mnie, mam nadzieję że podejdzie rano bo kakao i kefir zawsze chętnie, sałatki również. Dobra kmina Ci powiem, szkoda że sam nie wpadłem na to wcześniej
Boss, Dzięki stary.. Od razu mi lepiej hehe /Jeśli Twój znajomy jeszcze jest na tym świecie(na co mam taką nadzieję), to życz mu zdrowia ode mnie
efinek Nie mogę odpisywać na PW, po południu się ew. ustawimy
Ej pany, ale tak ogólnie to latem znacznie mniej się je niż zimą.
Kurde 2 lata temu jak jeszcze nie bawiłem się w rc, to potrafiłem w te upały przez 2 dni zjeść dosłownie jedną kanapkę.
Więc ja o tej porze brakiem apetytu bym się nie przejmował, bo moi znajomi czy domownicy też znacznie mniej konsumują latem niż zimą.
Ważne aby się nawadniać.
Ja tam przed, w trakcie czy po ciągach na rc zawsze mam praktycznie tą samą wagę.
Za to ziomek który ostatnio w miarę często lata, zamiast chudnąć ten tyje.
Kurde 2 lata temu jak jeszcze nie bawiłem się w rc, to potrafiłem w te upały przez 2 dni zjeść dosłownie jedną kanapkę.
Więc ja o tej porze brakiem apetytu bym się nie przejmował, bo moi znajomi czy domownicy też znacznie mniej konsumują latem niż zimą.
Ważne aby się nawadniać.
Ja tam przed, w trakcie czy po ciągach na rc zawsze mam praktycznie tą samą wagę.
Za to ziomek który ostatnio w miarę często lata, zamiast chudnąć ten tyje.
Testy i badania substancji opisywanych przez mnie, są prowadzone za granicą, w takich krajach jak Słowacja i Holandia.
W Polsce większość substancji opisywana przez mnie, jest nielegalna, dlatego tutaj badań nie prowadzę.
W Polsce większość substancji opisywana przez mnie, jest nielegalna, dlatego tutaj badań nie prowadzę.
dxmowiec,zyje dzieki Bogu ale pamietaj rob badania bo to najwazniejsze jest tu nie dostaniesz dobrej odp bo nikt nie jest lekarzem zdrowia ci zycze kolego powodzenia
Dodano po 25 minutach 27 sekundach:
kadmowiec,Doprawiaj
Niektóre przyprawy, takie jak bazylia, kolendra, imbir, kminek, gorczyca czy ostra papryka, powodują zwiększenie wytwarzania soków żołądkowych. Poprawiając tym samym trawienie, powodują również to, że łaknienie jest szybciej odczuwalne. Także czosnek, cebula i szczypiorek dzięki związkom siarki sprawiają, że łaknienie jest mocniej odczuwalne. Spróbuj doprawiać dania tak, by ci smakowały. Postaw na aromatyczne, pachnące ziołami dania, które zapachem zachęcają do jedzenia.
Pij zioła
Pomocne mogą być również herbatki i napary z dziurawca, rumianku, kopru włoskiego, mniszka lekarskiego, krwawnika. Podobnie jak przyprawy pobudzają wydzielanie soków żołądkowych, tym samym przyspieszając uczucie głodu.
kadmowiec,Doprawiaj
Niektóre przyprawy, takie jak bazylia, kolendra, imbir, kminek, gorczyca czy ostra papryka, powodują zwiększenie wytwarzania soków żołądkowych. Poprawiając tym samym trawienie, powodują również to, że łaknienie jest szybciej odczuwalne. Także czosnek, cebula i szczypiorek dzięki związkom siarki sprawiają, że łaknienie jest mocniej odczuwalne. Spróbuj doprawiać dania tak, by ci smakowały. Postaw na aromatyczne, pachnące ziołami dania, które zapachem zachęcają do jedzenia.
Pij zioła
Pomocne mogą być również herbatki i napary z dziurawca, rumianku, kopru włoskiego, mniszka lekarskiego, krwawnika. Podobnie jak przyprawy pobudzają wydzielanie soków żołądkowych, tym samym przyspieszając uczucie głodu.
Chlastusmate, Zgadza się, zależy pewnie od organizmu
janosik1358, To też się zgadza, te upały są tragiczne - a jak ktoś w ogóle siedzi na dupie i nie ma ruchu to już w ogóle jedzenie dla niego nie istnieje myślę, wiem to z autopsji
janosik1358, To też się zgadza, te upały są tragiczne - a jak ktoś w ogóle siedzi na dupie i nie ma ruchu to już w ogóle jedzenie dla niego nie istnieje myślę, wiem to z autopsji
To cieszę się że jest z nami. I dzięki za dobre słowa. PozdrawiamBoss pisze: ↑5 lata temudxmowiec,zyje dzieki Bogu ale pamietaj rob badania bo to najwazniejsze jest tu nie dostaniesz dobrej odp bo nikt nie jest lekarzem zdrowia ci zycze kolego powodzenia
kadmowiec,Doprawiaj
Pij zioła