Ostatni post z poprzedniej strony:
aMili, nie wiem aktualnie mam o wiele lepsze zabawkiW jakim sklepie dostanę najwyższej jakości 3mmc takie jak było kiedyś ?
W jakim sklepie dostanę najwyższej jakości 3mmc takie jak było kiedyś ?
To co pisze to jest tylko i wylacznie literacka fikcja, nie ma jakiegokolwiek powiazania z rzeczywistoscia.
Ja zamówiłem w CHEMCENTRUM. Krzyształki nie pilsy. Wczoraj testowałem i wyszło bosko. Super jazda z bezbolesnym i szybkim zejściem. Po południu mogłem już się przespać. Pyszny towar z pysznego sklepu. Polecam.
Norbulanin, a przez dwa miesiące od czasu rejestracji na forum próbowałeś jakieś inne 3mmc lub inne produkty (także od innych V)? mógłbyś opublikować zdjęcie sortu bo jestem ciekaw czy wygląda tak jak te dawne?
Norbulanin, od chemcentrum to bylo najgorsze z jakichkolwiek mozliwych 3mmc na rynku jakie w swojej ogromnej karierze jadlem, diabłu bym teg nie polecił, no chyba ze cos nowego wjechało. kurde istny dramat.
To co pisze to jest tylko i wylacznie literacka fikcja, nie ma jakiegokolwiek powiazania z rzeczywistoscia.
Kamilwajha, A testowałeś to od SCAM, ? Mi ogromnie podeszło.
Nawet to od sandheavens, jest ok, podchodzi mi. Ani po jednym, ani po drugim sorcie nie czułem strucia.
Nawet to od sandheavens, jest ok, podchodzi mi. Ani po jednym, ani po drugim sorcie nie czułem strucia.
nuclear_area, od sanda jadlem, nie powiem dobre, ale do orginalnego 3mmc nie ma podjazdu, ostatnio mi sie trafilo 3mmc od ziomka dosłownie takie samo jak za legala, no cos kurwa mocarnego ) jeden wielki przezrocysty krysztal kreska 300mg i konkretnie nieogarniasz obraz lata jak skurwysyn ty sie rozplywasz jakbys orgazm przezywał schodzi i cyk,ale nastepna kreska juz prawie nie dzialala, szkoda ze w bombie tego nie wzialem.
nuclear_area, podeślesz aktualne zdjęcie sortu od SCAM? Przymierzam się do kolejnego zakupu u tego V a nie chcę kupować w ciemno, z góry dzięki
sandheavens
Próbuję tu w/w V oczywiście możesz gdzie indziej Twój wybór.
Polecam toco znam badałem i widziałem.
Próbuję tu w/w V oczywiście możesz gdzie indziej Twój wybór.
Polecam toco znam badałem i widziałem.
Będzie dobre
Dobrej jakości 3 mmc jest u sandheavens moim zdaniem legitny i dobry produkt ostatnio testowałam i miło sie zaskoczyłam tym produktem
Pierdolisz, u sandheavens, najwyższa jakość od dłuższego czasu 3cmc i 3mmc
Ja akurat duże ilości zamawiam - klienci do mnie wracają.
Ja akurat duże ilości zamawiam - klienci do mnie wracają.
CzarnyFuriat, akurat u sanda jest to mega chujowe 3mmc pudrowe co lata prawie u kazdego v wiec nie wiem czemu ten syf zachwalacie.
Jakieś 2 msc temu u Mefisto, było piękne, obraz falował, muzyka brzmiała niesamowicie, jednak ost zakup to zupełnie cos innego, inny zapach, jakby apteka, a żadna z dawnych cech nie występowała, tylko stymulacja jakaś dziwna, może z delikatna poprawa chumoru ogólnie taka troche bomba bez wyrazu
Od SCAM, tez miałem jakiś czas temu i tez nie było to na co czekałem, ale może teraz inny batch
Od SCAM, tez miałem jakiś czas temu i tez nie było to na co czekałem, ale może teraz inny batch
Od ostatniego posta minął miesiąc. Gdzie teraz po 3MMC panowie i panie?
3MMC od 01.10.2021 wyłapuje bana w NL więc trudno o to teraz. Ostatnio (tydzień temu) bardzo dobry i czysty sort miał SCAM, czy go jeszcze ma to nie wiem?! Musisz pytać na e-mail. Ale naprawdę warto.