wasz zestaw na pobudzenie i energie do pracy fizycznej
cos ktos dziekuje witaminy nootropy ? moze cos innego?
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
moj zestaw sklada sie z mocnej kawy ;d
JUNKIE TO SEKTA
Małe ilości hexa lub czegoś o podobnym działaniu praca sama idzie nie próbowałem w sumie nigdy niczego innego do pracy na mnie kawa nie działa spróbowałem parę razy i czułem się tak samo jak bez i nie pije w ogóle
Moc fizyczna głównie 2-fma z rc lub amp-citrate z "nootrpoów".
Poza substancjami to wysypianie się i dobra dieta
Poza substancjami to wysypianie się i dobra dieta
nie biore rcjuz 3 tygodnie mam 26 lat a czuje sie jak stary dziadek troche
Dodano po 1 minucie 9 sekundach:
przez rok cpanie picie prawie codziennie teraz juz ogarniam sie jestem czysty od 3 tygodni ale ciezko mi wrocic na wlasciwe tory
Dodano po 1 minucie 9 sekundach:
przez rok cpanie picie prawie codziennie teraz juz ogarniam sie jestem czysty od 3 tygodni ale ciezko mi wrocic na wlasciwe tory
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Kawa działa z opóźnieniem około 2h tak na prawdę. Hex w małych ilościach ale co godzinę trzeba dorzucać, sprawdza się też 3cmc i 4cmc(nie każdy sort) ale w dawkach 10-50 mg co godzinę.Kudlaty250 pisze: ↑5 lata temuMałe ilości hexa lub czegoś o podobnym działaniu praca sama idzie nie próbowałem w sumie nigdy niczego innego do pracy na mnie kawa nie działa spróbowałem parę razy i czułem się tak samo jak bez i nie pije w ogóle
W badaniach nie biorą udziału zwierzęta!
Not tested on animals!
Not tested on animals!
a oprocz rc moze jakies nootropy ktore daje kopa na prace fizyczna ?
Tauryna 250ml ,Kawa 2 lyzki(Kofeina) Herbata zielona(Teina) Yerba mate(Mateina)
Monster Velentino najlepszy energetyk i nawet dla osoby która w życiu nie jeden stymulant waliła działa zawsze.
Z tym, że typowej pracy fizycznej nie wykonuje
Z tym, że typowej pracy fizycznej nie wykonuje
Tauryna u mnie robi robote i mozna walic w duzo wiekszych dawkach niz zalecja. Dochodzilem nawet do 6g / dobe
ja zawsze z rana kawa i tez mam puche tauryny do napoju wrzucam co pije w pracy+ czasami dorzuce jakies MACA/zenszen wlasnie, yerba strasznie hujoffa w smaku chyba ze dodasz sobie jakiegos miodu cytryny cukru etc
Legends never die _/ dempah
Mnie osobiście yerba z limonka smakuje wyśmienicie. Jak chcesz coś co Cię obudzi i jest legalne to spróbuj tej kawy https://gbs.pl/pl/c/Angels-Touch-Wysoka-zawartosc-kofeiny/26
Kawe hmmm wole nie bo mam refluks