Fajna wrzuta ale tramadol ale to jakbyś załatwił Relanium u lekarza i pstykrał fotki ale mimo fajnie się na to patrzy
także propsik
Jeśli chodzi natomiast o wersję leki w postaci Retard (jakby się bali taletek 200mg cieniasy) to wypadałoby zjeść z grama albo żeby poczuć jakikolwiek realne działanie przeciwbólowe przy czym jeśli faza wejdzie w postaci Retard to bomba trwa praktycznie cały dzień. Nie oddetnie Cię od zasilania, przypomności, motoroyki jak zwał zwał jak to ma miejsce w przypadku Oksykodonu to jest po prostu miażdżyciel z wagi średniej-ciężkiej opio dostępny na receptę, mnie prawie zabił zresztą byłI panowie ochroniarze, którży natychmiast zauważyli moją niekordynuaję i nietypowe co najmniej utrzymali do tego mocno zaburzoną koordynackę ruchową i do tego ambulanu został emwniesniony. Nogi były jak z garaletry prztpuszczm, że ADHD więc ogólnie najwięcej co pamiętam to drgawki i te jebane napuchnięte przedramienia od późniejszej iniekcji a że mam taki odczyn do igieł, że momentalntie siniak na kika dni to wglądałem jak by mnie Marcin Najmnaj pierdolnął na pasach. Ja w tym czasie jak mówię byłem oddcięty calkim od otoczenia. co nie znaczy, że byłem nie ptrzytomny z tego wszystloegp mogła by powstać niezła książka dobranocka,
no nie było ze mną kontalogicznegiczneo i każdą moliwą pomocą została mi uddzielon, nie będę Was zanudzał o głębszych szczegółach bo każdy rozgarnięty wie jak działają karetki i oddziały tokstkologii. Odnoszę wrażenia, że nie ten dział ale jebać niech moeratorzy nie śpią. Może to do kosza poleci a myślę. że zawarłem trochę istotnych informaji, Dzięki
Dodano po 35 minutach 2 sekundach:
Może nie ten temat ale trudno Indiana Ja. PS. znalzełem Tramal Retard pojęcia nie mam skąd to się podziało pewnie pacjenci terminalni narzeczkail często na brak działania więc zrobili wersję o przedłżonym działaniu, jakaś prowokacja musiała być bo to nie ma innej opcji, Ale miałem tak ciężko w usszach słysząc Ciebie .Może zmęczenie (na pewno) i parę albo więcej akcji mogły to spróbować. Były probemy z kostkami to może się wydawać błahe ale uwierzcie, że to operuję ciągle całą masą ciał, ciała masą i ich to bywa ból wręcz paraliżujęy,. Ale oddaję głos zawodnikom: to nie ja jestem gwiazdą wieczoru oddaję Ci głos jak krótki by on nie byle nie obraźliwy w moją stronę. No, to co chłopaki pora na swietnego stejka nie?