Ostatni post z poprzedniej strony:
Tak z ciekawości, w jaki sposób Ci to udowodnili, te przelewy? Będzie to jakaś nauka dla innych na przyszłość. Czy po prostu zawinęli Ci komputer, telefon z którego robiłeś przelewy Bitcoin?
Ostatni post z poprzedniej strony:
Tak z ciekawości, w jaki sposób Ci to udowodnili, te przelewy? Będzie to jakaś nauka dla innych na przyszłość. Czy po prostu zawinęli Ci komputer, telefon z którego robiłeś przelewy Bitcoin?
a jak Cie złapali? przez internet Cie namierzyli, czy w realu??VudooooUuuBuuu pisze: ↑2 lata temuwłaśnie złapali mnie z 5 g 3 cmc na chacie znaleziono też wagę i 50 g konopi siewnej susz kwiaty udowodniono mi 20 przelewów Bitcoin czyli 20 x 5g chcą przyznać
Ile bekne?
Zrób sobie przerwe i tyle teraz jestes pewnie na cenzurowanym i maja oko na ciebie lepiej nie kusic losu dalszymi pakamicruzerx2 pisze: ↑2 lata temuNie zdradzę bo sam nie wiem trochę tych przesłuchań było i to xx lat temu, ale teraz wiem czemu miałem wczoraj gości na chacie :/ się dużo dzieje co do mojej osoby a przez ostatnie 4-5 lat może z 2-3 gołębie lądowały u mnie. Musi to być jakaś bardzo odległa sprawa na pewno z przed 4 lat. Ja już nawet zapomniałem nazwy sklepów z jakich gołębie do mnie lądowały bo tak jak pisze. Od 5 lat to tylko sporadyczny gołąb się zdarzy.