Wiadomosci prywatne, jak odpisac ?

Pytania i odpowiedzi związane z research chemicals.
Status:
Turistek
Blister
Newbie
Autor tematu
Reputacja: 1

Nieprzeczytany post autor: Turistek » 5 lata temu

Witam, dostałem wiadomość prywatną jednak nie widzę opcji odpisania na nią.
Czy ktoś mi wyjaśni jak to funkcjonuje na tym forum ?

Status:
DyroX
Psychonauta
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 146

Nieprzeczytany post autor: DyroX » 5 lata temu

Turistek, musisz zdobyć większe doświadczenie pisząc posty,wtedy samo Ci się odblokuje i będziesz mógł pisać priv,lajkować,pisać posty bez czekania na akceptacje,pisać na chat.Będziesz wiedział jak Twój nick zmieni kolor na niebieski :wave:

Status:
Phoenix
Sniffiarz
Użytkownik
Reputacja: 19

Nieprzeczytany post autor: Phoenix » 5 lata temu

Turistek, Jak już będziesz "Pełnoprawnym" Userem to w odebranej wiadomości prywatnej w prawym górnym rogu jest opcja "Cytuj wiadomość" klikasz pod cytatem bądź bez cytatu piszesz i w ten oto sposób udzieliłeś odpowiedzi na wiadomość :)

Pozdrawiam :smoke:

Status:
dxmowiec
Dyso-sensei
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 87

Nieprzeczytany post autor: dxmowiec » 5 lata temu

Odkopuje temat (mam nadzieję że moge :E ), myślę że przyda się nowym bo ja osobiście sam dopiero się dowiedziałem o tych blokadach :problem:

DyroX pisze:
5 lata temu
Turistek, musisz zdobyć większe doświadczenie pisząc posty,wtedy samo Ci się odblokuje i będziesz mógł pisać priv,lajkować,pisać posty bez czekania na akceptacje,pisać na chat.Będziesz wiedział jak Twój nick zmieni kolor na niebieski :wave:

Status:
Jarajsqn
Dyso-sensei
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 31

Nieprzeczytany post autor: Jarajsqn » 5 lata temu

DyroX, a wiadomo kiedy to się zmieni mnie trochę denerwują te ograniczenia haha

Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
nIePoCzYtAlNa
Reputacja: 3305

Nieprzeczytany post autor: Gargameli » 5 lata temu

Jarajsqn, nie ma określonego kryterium. przyjdzie i czas na Ciebie,no chyba że masz nałożoną Moderację za jakiś występek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: wtedy to już inna kwestia.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
Jarajsqn
Dyso-sensei
Awatar użytkownika
Użytkownik

Gargameli, nałożona moderacja czyli co to w rozwinięciu bo nie rozumiem

Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
nIePoCzYtAlNa

Jarajsqn, znaczy to, że niektórzy userzy mają karę w postaci "wiecznej Moderacji", głównie za swoje nieregulaminowe posty i zachowanie. na szczęście jest ich niewielu :-)

Czekaj cierpliwie :-)
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
Jarajsqn
Dyso-sensei
Awatar użytkownika
Użytkownik

Gargameli, a można to gdzieś sprawdzić? Ja mam tam kiedyś jedno ostrzeżenie dostałem ale to z rok temu haha

Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
nIePoCzYtAlNa

Magicznej kuli nie posiadam, również nie wróżę z fusów... ostrzeżenie masz od Sergiusz, a że dbasz o bezpieczeństwo w postaci zmiany hasła do forum to plus dla Ciebie :-)

Status:
Jarajsqn
Dyso-sensei
Awatar użytkownika
Użytkownik

Gargameli, wporzadku dzieki za info (o swoje trzeba dbać ) pozdrawiam