Wielki wybór alf, co wybrać?
Chciałbym spróbować alfy jaka jest teraz na rynku. Czy moglibyście mi powiedzieć która jest "najlepsza", jakie są różnice? Mam do wyboru: a-pihp, a-pcyp, a-d2pv, 3f-a-pvp, 4-cl-pvp i 4f-pihp.
to aż tyle tego lata
zawsze myślałem ze aktualnie dostępne jest tylko a-pihp lub md-php dostępne u większości vendoruw ewentualnie a-php u bolka ale aktualnie jest nie dostępna.
zawsze myślałem ze aktualnie dostępne jest tylko a-pihp lub md-php dostępne u większości vendoruw ewentualnie a-php u bolka ale aktualnie jest nie dostępna.
Co według Ciebie oznacza najlepsza? Zależy z jakiego sklepu chcesz zamówić a i tak sort sportowi nie równy tak samo jak tester testerowi nie równy Na forum masz masę informacji i opisów działania alfy z poszczególnych sklepów. Poczytaj i sam wyciągnij wnioski.
Od siebie to polecam Ci alfę od chemcentrum, która osobiście testowałem i dla mnie nie ma lepszej.
Od siebie to polecam Ci alfę od chemcentrum, która osobiście testowałem i dla mnie nie ma lepszej.
Md-php is the best aktuell.
Apihp is little semilar to mdphp but light.
Apihp is lighter rush thats you smoke faster one pipe to pipe in minutes.
I came from apihp in hospital coma after i smoke 4 gramms in 24 hours!
Apihp is little semilar to mdphp but light.
Apihp is lighter rush thats you smoke faster one pipe to pipe in minutes.
I came from apihp in hospital coma after i smoke 4 gramms in 24 hours!
No ja też nie słyszalem zeby byl obecnie dostepny jakis duży wybór Alf.Kiedys byly te na chlorze nawet.A dzis przez delegalizaje zmianach prawa np w Holland czy zaostrzeniach ...to dostepne sa A-pihp z kilku labów tu z naszych sklepow to co najmniej z czterech róznych żrodel o zbliżonej jakość ja najczesciej wybieralem z Chemcentrum ale ostatnio dostalem sampel od nowego vendo "Owcy" i ta A-pihp moim zdaniem jest najlepszym wyborem ze wszystkich.Jeszcze dokladnie przebadam ja bo zrobilem juz pierwsze zakupy ale mysle ze sie nie pomylilem a jestem jej milosnikiem i stalym klientem od wielu lat.No i MDPHP ktorej nie lubie...oraz A-PHP ktora znowu sie pojawila w sprzedarzy ale z ograniczonym dostepem limitowana iloscia i wyzsza cena nie mialem jeszcze okazji jej badac ale nie spodziewam sie rewelacji bo juz ta z przed delegalizaji byla nie ta sama A-PHP a jedynie zblizona do niej i zdecydowanie zowodzila oczekiwania....
Md-php własnie czaje sie na to od jakiegos czasu polecacie?
Mdphp jest spoko o ile masz świadomość co bierzesz oraz dosyć silną samodyscyplinę, bo w przypadku tej substancji jest bardzo cienka granica między „dobra zabawa” a „bez bazy”.
Nic o nas bez nas.
A czemu tak mowisz? Jak ktos sie umie kontrolowac i trzyma sie dawek to nic zlego sie nie stanie. Po prostu trzeba podejsc do odczynnika z szacunkiem
„Łatwiej mieć zasady, kiedy jest się najedzonym".
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Miał tak mocnego Trip Raporta że myślal że napisał ale jednak nie xD
" Pan nie jest moim pasterzem,
A niczego mi nie brak.
Nie przynależe i nie wierze
I chociaż ide ciemną dolina,
Zła sie nie ulękne i nie klękne "
Od +- 16 miesięcy czysty.
Chętnie doradzę, pomogę.
Co Cię nie zabije, To Cię wzmocni, no chyba ze mieszasz hardkorowo.
A niczego mi nie brak.
Nie przynależe i nie wierze
I chociaż ide ciemną dolina,
Zła sie nie ulękne i nie klękne "
Od +- 16 miesięcy czysty.
Chętnie doradzę, pomogę.
Co Cię nie zabije, To Cię wzmocni, no chyba ze mieszasz hardkorowo.
Hehe akurat po tego typu środkach bardzo możliwe że mi sie przewidziało xD
A tak na powaznie to cos tam w zyciu posmakowalem a owe md-php bylo testowane 5 lat temu w holandi kiedy jeszcze działał legal. Pamietam ze mialem wtedy aphp i mdphp i chyba po mixie tego mialem paranoje ze krwawie z wszystkich otworów xD stąd niemiłe wspomnienia.
A tak na powaznie to cos tam w zyciu posmakowalem a owe md-php bylo testowane 5 lat temu w holandi kiedy jeszcze działał legal. Pamietam ze mialem wtedy aphp i mdphp i chyba po mixie tego mialem paranoje ze krwawie z wszystkich otworów xD stąd niemiłe wspomnienia.
Może to przez ten mix się wzięły twoje paranoje bo to dwa mocne środki
Dobre ostrzeżenie aby takich produktów nie mieszać razem...
Dobre ostrzeżenie aby takich produktów nie mieszać razem...
Nawet nie może a na pewno. Takich mocnych rzeczy się nie miesza nawet nie wiem po co bo te substancje solo już robią jak należy a mix to już igranie na granicy moim zdaniem.KryzysWieku pisze: ↑1 rok temuMoże to przez ten mix się wzięły twoje paranoje bo to dwa mocne środki