XANAX 1mg Chemcentrum.nl - opinie, recenzje, działanie, opis
Profil sklepu: ChemCentrum
W tym temacie piszemy opinie i recenzje o XANAX 1mg ze sklepu Chemcentrum.nl | In this topic, we write opinions and reviews about XANAX 1mg from Chemcentrum.nl
- Załączniki
-
- xanax-1mg-30-tabletek.jpg (604.54 KiB)
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Testował ktoś? Przykuło moją uwagę, jako iż potrzebuje dobrego benzo. Chciałbym się dowiedzieć, czy działa jak należy.
Nie potykaj się mordo o te same kłody.
Właśnie zakupiłem opakowanie ,zawsze dobrze mieć.
Xanax jak to xanax , apteczny oryginalny za plombowany co tu gadać
Czasem nawet wrzucam polówkę tak o do kawki i jointa , żeby się wyluzować
Xanax jak to xanax , apteczny oryginalny za plombowany co tu gadać
Czasem nawet wrzucam polówkę tak o do kawki i jointa , żeby się wyluzować
Jeśli pomogłem zostaw lajka
"Niestety benzo będą powodować, że każdy kolejny zjazd będzie gorszy. Nie mniej powodzenia."
Niby dlaczego? Trzeba być masochistą aby brać jakikolwiek stim bez benzo pod ręką w razie czego
Niby dlaczego? Trzeba być masochistą aby brać jakikolwiek stim bez benzo pod ręką w razie czego
Jestem czysty już 28 miesięcy ( obecnie tylko MJ) ale swego czasu jak miałem rodziny ciąg na 4 ratowalem się właśnie MJ aby spać i jeść.
Jakby kto szukał, to polecam.
Normalny, zwykły Xanax w opakowaniu i ulotką w środku.
Akurat dla kumpla dobrałem to do zamówienia.
Mówi, że robi robotę, także można brać bez obaw.
Normalny, zwykły Xanax w opakowaniu i ulotką w środku.
Akurat dla kumpla dobrałem to do zamówienia.
Mówi, że robi robotę, także można brać bez obaw.
Potwierdzam co napisał Kocko. Oryginalnie zapakowane Xanaxy, w środku ulotka i maluśkie tableteczki, o wielkiej mocy.
Nie mam praktycznie żadnego doświadczenia z benzo (parę razy koleżka poratował na zwale), ale działają dobrze, a raczej w sposób jakiego oczekiwałem - po całonocnej zabawie z 3-CMC, godzinę po ostatnim szczurze wrzucone 1mg. Efekt? Pół godzinki i zasnąłem głębokim, szalenie regeneracyjnym snem.
Polecam.
Nie mam praktycznie żadnego doświadczenia z benzo (parę razy koleżka poratował na zwale), ale działają dobrze, a raczej w sposób jakiego oczekiwałem - po całonocnej zabawie z 3-CMC, godzinę po ostatnim szczurze wrzucone 1mg. Efekt? Pół godzinki i zasnąłem głębokim, szalenie regeneracyjnym snem.
Polecam.
Sen na benzo nie ma nic wspólnego z regeneracja. Równie dobrze możesz poprosić kogoś, żeby Cię zdzielił metalowa rurka w głowę.
Benzo mieszają fazy REM i nie-REM, zmniejszają ilość melatoniny, blokują dope, sero i noradre które są istotne w procesie snu.
W dużym skrócie - Twój sen to efekt lykniecia tabletki a nie naturalny proces zachodzący w organizmie.
Jak ćpasz grama / trzy cmc to bardziej się rozregulujesz benzosmieciami niż samymi RC.
Dodano po 4 minutach 58 sekundach:
Bo blokujesz podstawowe procesy odpowiedzialne za odbudowe neuroprzekaźników i hormonów.
Do tego po zalewie GABA występuje deficyt tego neuroprzekaźnika a nadmiar glutaminianu. Do tego następuje dysregulacja układu GABA który z czasem będzie działać coraz gorzej.
Właśnie trzeba mieć jaja i trochę wiedzy, żeby się nie pchać w ćpanie z benzo.
Można to wszystko trochę uregulować odpowiednimi suplementami ale 13 lat w tej branży mi mówi, że 98 procent cpakow ma o tym podobne pojęcie jak Ty i kolega wyżej
Czyli twierdzenie, że sen na tych lekach jest zdrowy i regenerujący.
Warto też pamiętać, że benzo zapisywane są zazwyczaj w kombinacji z innymi lekami. Cel jest prosty - ogarnięcie ataków paniki i czas by rozkręciły się inne leki.
No i rzadko się widuje, żeby ktos dostał np mph z benzo...
Mógłbyś założyć temat z tym związany? Nie wiem jak innych, ale mnie by interesowały takie streszczone, praktyczne informacje jak ten proces usprawnić.
Na własnej skórze doświadczyłem dysregulacji układu GABA. Kiedy rzuciłem rc benzo zaczęła się chroniczna bezsenność + lęk wolnopłynący ale nie licząc małych ilości alkoholu raz na jakiś czas, obyłem się bez innych modulatorów gaba przez niecałe dwa lata.
Mniej więcej po roku, nagle z dnia na dzień jakość mojego snu uległa poprawie. Domyśliłem się o co może chodzić, jednak rok czasu to cholernie długo.
Można.
To i tak krótko. Są tacy ktor,y bez ambulatoryjnej pomocy nie ogarną tego a jeśli nawet ogarniają to mają coś z wachlarza - depresja, schizy, nerwice itd.
Bo Ty wiesz lepiej, czy się wyspałem, czy nie.luki985 pisze: ↑2 lata temuSen na benzo nie ma nic wspólnego z regeneracja. Równie dobrze możesz poprosić kogoś, żeby Cię zdzielił metalowa rurka w głowę.
Benzo mieszają fazy REM i nie-REM, zmniejszają ilość melatoniny, blokują dope, sero i noradre które są istotne w procesie snu.
W dużym skrócie - Twój sen to efekt lykniecia tabletki a nie naturalny proces zachodzący w organizmie.
Jak ćpasz grama / trzy cmc to bardziej się rozregulujesz benzosmieciami niż samymi RC.
Dodano po 4 minutach 58 sekundach:Bo blokujesz podstawowe procesy odpowiedzialne za odbudowe neuroprzekaźników i hormonów.
Do tego po zalewie GABA występuje deficyt tego neuroprzekaźnika a nadmiar glutaminianu. Do tego następuje dysregulacja układu GABA który z czasem będzie działać coraz gorzej.
Właśnie trzeba mieć jaja i trochę wiedzy, żeby się nie pchać w ćpanie z benzo.
Można to wszystko trochę uregulować odpowiednimi suplementami ale 13 lat w tej branży mi mówi, że 98 procent cpakow ma o tym podobne pojęcie jak Ty i kolega wyżej
Czyli twierdzenie, że sen na tych lekach jest zdrowy i regenerujący.
Warto też pamiętać, że benzo zapisywane są zazwyczaj w kombinacji z innymi lekami. Cel jest prosty - ogarnięcie ataków paniki i czas by rozkręciły się inne leki.
No i rzadko się widuje, żeby ktos dostał np mph z benzo...
Dla mnie sen=odpoczynek i tak się też czuję kiedy po melanżu zjem Xanax. Twoja ściana tekstu moich odczuć nie zmieni, nawet jakbyś miał 36 lat doświadczenia. Taki ze mnie głupi ćpak.
Uważam, że biorąc dragi raz/dwa razy w miesiącu dużo większe spustoszenie wyrządzi się w psychice leżąc na sufitówie, niż w całym organizmie po jednym Xanaxie.
To nie kwestia doświadczenia a kwestia mechanizmów rządzących naszym organizmem.
Zgadzam się w stu procentach .
Nie chce Ci się czytać to siedź w przekonaniu w jakim jesteś. Jednak to, że czegoś nie wiesz nie znaczy, że masz racjęCiemnoksieznik pisze: ↑2 lata temuUważam, że biorąc dragi raz/dwa razy w miesiącu dużo większe spustoszenie wyrządzi się w psychice leżąc na sufitówie, niż w całym organizmie po jednym Xanaxie.