Zagwozdka dotycząca klefika
Mam pytanie co do aplikacji popularnie zwanego "klefa" drogą oral.
Jeśli ktoś rozpuści w soku jakąś tam ilość i odrazu wypije, to wiadomo...
A co jeśli np przygotuje sobie odrazu drugą dawkę na później, i wypiję to po np. 1,5h bycia sobie w kubku stojącym na biurku? Czy substancja rozpuszczona w napoju nie straci swoich magicznych właściwości?
Pozdrawiam
Jeśli ktoś rozpuści w soku jakąś tam ilość i odrazu wypije, to wiadomo...
A co jeśli np przygotuje sobie odrazu drugą dawkę na później, i wypiję to po np. 1,5h bycia sobie w kubku stojącym na biurku? Czy substancja rozpuszczona w napoju nie straci swoich magicznych właściwości?
Pozdrawiam
Nie, katynony raczej są jako tako stabilne, spokojnie parę dni może leżeć rozpuszczone w kubku.CipekDupek pisze: ↑5 lata temuCzy substancja rozpuszczona w napoju nie straci swoich magicznych właściwości?
- Status:
Zależy. Jak zostawisz w gorącej herbacie w gorącym pomieszczeniu to róznie może być tak jak cmc w ciepłym.
Ostatnio odniosłem wrażenie że cmcki zostawione w CocaCola i Pepsi jakby inaczej działają bądź tracą na mocy, może sam sobie wkręciłem a może to działanie kwasu fosforowego, do tego dochodzi jeszcze zgaga. Jak powtórzę badanie będę pewny. Na pewno nie których benzo nie można łączyć czy popijać sokami ale też innych leków nie poleca się nie które wzmacniają działanie lub je osłabiają. Bombka chyba najbardziej bezpieczna zawsze dla śluzówki i przełyku, na pewno ząbki też podziękują za brak kontaktów z chlorami.NieZwyczajnie pisze: ↑5 lata temuNie, katynony raczej są jako tako stabilne, spokojnie parę dni może leżeć rozpuszczone w kubku.CipekDupek pisze: ↑5 lata temuCzy substancja rozpuszczona w napoju nie straci swoich magicznych właściwości?
- Status:
Doktor, w coli jest ten minus że jak za dużo wsypiesz to smak ciężko przełknąć. Lepszy Monster bo bardziej słodki. Tracić nie traci bo próbowałem tak nie raz jedynie ten smak... Próbowałem że zwykła woda bo nic nie miałem innego to powiem że elegancko tylko dawkę trzeba było rozbić na 2-3 razy.
Dzięki za odpowiedzi
Jak rozumiem w zimnym soku wszystko się dobrze zachowa przez te 1,5-2h
Jak rozumiem w zimnym soku wszystko się dobrze zachowa przez te 1,5-2h
Na spokojnie ze substancją nic się nie stanie;) Tak BTW dobry sposób na odmierzanie dawek jeśli chodzi o podanie oralne;)