Zamowienie za granicą
Zamowienie za granicą
Siema.
Panie i Panowie pytanie.
Czy mam się o co martwić przy odbiorze, jeśli odbieram 3cmc w kraju w którym 3cmc jest legalne,a faktycznie tam nie mieszkam ?U mnie w kraju wysyłka jest zbyt ryzykowna ze względu na odbiór.W kraju w którym miałbym odbierać podam prawdziwe dane.
Panie i Panowie pytanie.
Czy mam się o co martwić przy odbiorze, jeśli odbieram 3cmc w kraju w którym 3cmc jest legalne,a faktycznie tam nie mieszkam ?U mnie w kraju wysyłka jest zbyt ryzykowna ze względu na odbiór.W kraju w którym miałbym odbierać podam prawdziwe dane.
Zamowienie za granicą
Mysle ze to nie powinien być problem. Jak jedziesz do Holandii o zapalisz trawkę tez ci nic nie grozi
Zamowienie za granicą
To juz zależy od kraju ja bym tego tak nie generalizował. W holce to jeśli jesteś użytkownikiem dragów a nie dilerem to sie raczje niczego nie musisz obawiać. A w innych krajach to już wszędzie różnie to wygląda.
Zamowienie za granicą
Pisałem z vendorem.
Pytałem czy to co zamówię (legal)jest wysyłane z kraju z którego bd odbierał.Wiadomo że nie był mi w stanie na to pyt odpowiedzieć.
Co w przypadku gdy wpadnie baza danych(tfu)? Będa tam moje dane.Nie chce za bardzo później mi się z tego tłumaczyć i chyba sobie odpuszczę.
Pytałem czy to co zamówię (legal)jest wysyłane z kraju z którego bd odbierał.Wiadomo że nie był mi w stanie na to pyt odpowiedzieć.
Co w przypadku gdy wpadnie baza danych(tfu)? Będa tam moje dane.Nie chce za bardzo później mi się z tego tłumaczyć i chyba sobie odpuszczę.
Zamowienie za granicą
Aligator68, jesteś na 100% pewien (nie znając nawet kraju odbioru), że nie będą wymagali papierów przy odbiorze? co kraj to obyczaj.
Zamowienie za granicą
Najpopularniejszym przewoźnikiem przychodzi kod odbioru i on w 100% wystarczy w każdym kraju. Nie wiem jak innymi przewoźnikami. Mi kiedyś się spóźnił kod odbioru i myślałem że już nie przyjdzię. Pani zażądała pokazaniu dowodu. Na szczęście Pani była wyrozumiała i wydała mi paczkę bez niczego
Zamowienie za granicą
Aligator68, sam sobie przeczysz pisząc:
"Najpopularniejszym przewoźnikiem przychodzi kod odbioru i on w 100% wystarczy w każdym kraju". a później "Pani zażądała pokazaniu dowodu". Z wpisów forumowiczów czasami możemy się dowiedzieć o nadgorliwcach, którzy pytają o dowód.
"Najpopularniejszym przewoźnikiem przychodzi kod odbioru i on w 100% wystarczy w każdym kraju". a później "Pani zażądała pokazaniu dowodu". Z wpisów forumowiczów czasami możemy się dowiedzieć o nadgorliwcach, którzy pytają o dowód.
Zamowienie za granicą
Chodziło mi o to, że raz mi nie przyszedł kod odbioru a na tracku widziałem, że doszło. Mimo wszystko poszedłem do pickup pointu i powiedziałem że 1 raz mam taką sytuację, że kod mi nie przyszedł, więc Pani powiedziała, że skoro nie ma kodu to żebym okazał dowód w celu weryfikacji. Po chwili gadki, że ja tu nie jestem 1 raz kod mi nie przyszedł a dowodu nie mam przy sobie itp. Pani mi paczkę wydała bo przypomniała sobie chyba że już kiedyś wydawała mi paczkę na te same dane
Dodano po 57 sekundach:
Później kod i tak przyszedł, ale przynajmniej czasu nie zmarnowałem
Dodano po 57 sekundach:
Później kod i tak przyszedł, ale przynajmniej czasu nie zmarnowałem
Zamowienie za granicą
Jeśli jesteś na 100% pewny, że ta substancja jest legalna to ze spokojem możesz zamówić bez strachu o cokolwiek. Nawet jeśli wpadnie "baza danych" w ręce policji, to nie będą ścigać osób które zamówiły tam gdzie jest to legalne.
Zamowienie za granicą
A to akurat nie jest prawda bo w moim kraju nie dostaje się żadnych kodów tylko trzeba dowód pokazać. Każdym popularnym przewoźnikiem.lek_na_syfa pisze: ↑2 lata temuNajpopularniejszym przewoźnikiem przychodzi kod odbioru i on w 100% wystarczy w każdym kraju