Zgłaszanie błędów - temat zbiorczy

Zachęcamy do zgłaszania wszystkich błędów jakie spotkaliście na forum.
Status:
Lil_Pit
Psychonauta
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 271

Nieprzeczytany post autor: Lil_Pit » 5 lata temu

Ostatni post z poprzedniej strony:

OomAmee pisze:
5 lata temu
Nie działa mi chat. Ale ten taki nie ze strony głównej, tylko ze specjalnej, przeznaczonej na czat.
Nic tam nie widzę, tak jakby był zwinięty. Ale próby zwijania, rozwijania nie pomagają.
Ten z głównej strony działa. A ten ze specjalnej wygląda tak jak poniżej i tak jak mówiłem ikonka zwijania/rozwijania nic nie robi.
Ktoś tak jeszcze ma, czy ja coś sobie zepsułem. Jeśli ktoś też tam ma, to dajcie znać, będziemy wołać Sergiusz, :)

2019-12-07 02_31_05-Dopalacze forum dyskusyjne i sklepy opinie _ Dopek.eu - Chat — kopia.png
Mi tak samo nie działa ale ani ze strony głównej ani z tej przeznaczonej do czatu.

Status:
OomAmee
B-K Zwierz
Awatar użytkownika
OomAmee
Reputacja: 953

Nieprzeczytany post autor: OomAmee » 5 lata temu

Jest tak dziwnie, że wchodzę na stronę czatu i wstępnie jestem niezalogowany.
Widzę czat, widzę animację z padającym śniegiem.
Ale jak się zaloguję, to znika animacja a czat się zwija i już go nie widzę.
Z głównej widzę cały czas.
A po nocy przychodzi dzień
A po burzy spokój

Status:
omenao
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 13

Nieprzeczytany post autor: omenao » 5 lata temu

moze jakis adblocker
:?

Status:
Sergiusz
Zaklinacz węży
Awatar użytkownika
Administrator
Autor tematu
Reputacja: 1834

Nieprzeczytany post autor: Sergiusz » 5 lata temu

OomAmee, Pit_Ketonowy, mi działa tu i tu. Więcej informacji Panowie - jaka przeglądarka?

Pit_Ketonowy, daj też screena.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss
Reputacja: 3129

Nieprzeczytany post autor: Boss » 5 lata temu

OomAmee, ja mam tak samo
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)

Status:
Sergiusz
Zaklinacz węży
Awatar użytkownika
Administrator
Autor tematu

Boss, proszę o screena, więcej informacji, z jakiej przeglądarki korzystasz, czy mobilnie czy na pc, naprawdę ciężko jest pomóc jak ktoś tylko napisze "nie działa"...
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
Legend
Legendarny kosiarz ścieżek
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 1490

Nieprzeczytany post autor: Legend » 5 lata temu

Wyłączcie w ustawieniach swojego konta - efekt śniegu :) Czapeczki świąteczne zostaną, zniknie śnieg a chat będzie działał :)
To samo miałem rok temu :)Pit_Ketonowy, OomAmee, Boss,
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!

Status:
OomAmee
B-K Zwierz
Awatar użytkownika
OomAmee

josiek, Sergiusz, U mnie to występuje i na Chrome i na FF i na komórkowym screenie. Przerobiłem rożne kombinacje włączania/wyłączania śniegu i czapeczek ale to nic nie zmienilo. Jedynie na głównej mam tak, że jak wejdę na nią to jest ikona plusa, w nią klikam i czat się rozwija. A ta strona z adresem bezpośrednio do samego czatu pokazuje minus a kliknięcie w niego powoduje krótką animację ładowania - takie jakby sześciokąty lecz nic więcej się nie dzieje.
Wrzucam screeny z Chroma desktopowego i komórkowego oraz z FF. Oraz z Chroma ze strony głównej, gdzie widać, że działa i ktoś tam się brzydko wyrażał :P więc wyciąłem. No ale po paskach adresu wystarczy popatrzeć i widać gdzie główna a gdzie czat.
To jeszcze wczoraj działało normalnie a dziś nie wiem, ki czort :)
I najlepsze, że jak jestem wylogowany to widać ten czat normalnie.
Chrome - desktop - pusty czat — kopia.png
Chrome - desktop - pusty czat — kopia.png (141.37 KiB)
FF - desktop - pusty czat — kopia.png
FF - desktop - pusty czat — kopia.png (153.83 KiB)
Chrome - android - pusty czat — kopia.jpg
Chrome - android - pusty czat — kopia.jpg (631.62 KiB)
Chrome - desktop - czat na głównej — kopia.png
Chrome - desktop - czat na głównej — kopia.png (158.32 KiB)
A po burzy spokój

Status:
Sergiusz
Zaklinacz węży
Awatar użytkownika
Administrator
Autor tematu

OomAmee, bardzo proszę:
1) Wyczyść cache w przeglądarce i sprawdź czy po wyczyszczeniu cache i odświeżeniu dalej jest problem.
2) Jeśli tak to w Firefoksie, nwłącz F12 i sprawdź czy w zakładkach Konsola i Sieć nie pojawiają się jakieś błędy.

Dodano po 9 minutach 52 sekundach:
OomAmee, właśnie wprowadziliśmy tam jedną małą poprawkę - ona też mogła naprawić ten problem, sprawdź proszę i daj znać. ;)

Status:
OomAmee
B-K Zwierz
Awatar użytkownika
OomAmee

Sergiusz, Tymczasowo mam dostęp tylko z komórki i tu już jest OK
A po burzy spokój

Status:
Sergiusz
Zaklinacz węży
Awatar użytkownika
Administrator
Autor tematu

OomAmee, będę wdzięczny jak później jeszcze potwierdzisz jak na PC.
Boss, Pit_Ketonowy, Panowie Wy tak samo - sprawdźcie proszę i dajcie znać czy już jest dobrze. :)

Status:
aras
Wściekły wąż
Awatar użytkownika
Gubernator
Reputacja: 753

Nieprzeczytany post autor: aras » 5 lata temu

Ja mam czarna nakladke na Chrome'a dlatego snieg u mnie to czarne kropki.
Przypomnial mi sie poprzedni rok jak nie wiedzialem o co chodzi jak pojawily sie swiateczny "theme" i myslalem ze mi sie zepsul monitor albo mozg ;)
Dzieki za sugestie wylaczenia sniegu josiek, bo tam nie zagladalem.
Nie zglaszam bledu oczywiscie bo to blad nakladki oczywiscie a nie wasz.

Zauwazylem ze nakladka zaserwowala mi ciekawy gangsterski baner.
Moze przyda sie na jakas okazje, wg. mnie wygladalby fenomenalnie do memow jadacych rozowym :)

Wklejam z malym zartem ponizej:
dopban.jpb.jpg
dopban.jpb.jpg (301.05 KiB)
Psychodela, psychodeliczny styl!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!

Status:
OomAmee
B-K Zwierz
Awatar użytkownika
OomAmee

Sergiusz, Z kompa też już normalnie. Czyli wchodzę na czat i jest czat.
Sytuacja wydaje się opanowana, możesz wyłączyć czerwony alarm w bazie ;)
Choć dobrze by było jakby jeszcze ktoś potwierdził. Ale u mnie już git. Dzięki.
A po burzy spokój

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss
Reputacja: 3129

Nieprzeczytany post autor: Boss » 5 lata temu

Tak wszystko działa już
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)

Status:
Lil_Pit
Psychonauta
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 271

Nieprzeczytany post autor: Lil_Pit » 4 lata temu

Sergiusz pisze:
5 lata temu
OomAmee, będę wdzięczny jak później jeszcze potwierdzisz jak na PC.
Boss, Pit_Ketonowy, Panowie Wy tak samo - sprawdźcie proszę i dajcie znać czy już jest dobrze. :)
u mnie już wszystko gra tak jak powinno :D

Status:
Sergiusz
Zaklinacz węży
Awatar użytkownika
Administrator
Autor tematu

Nieprzeczytany post autor: Sergiusz » 4 lata temu

Pit_Ketonowy, Boss, OomAmee, aras, dzięki za info Panowie, cieszę się, że już wszystko działa!

Dodatkowo - wychodząc na przeciw Waszym prośbom i zgłoszeniom przerobiliśmy nasz popup, tak aby pokazywał Wam się tylko raz. Po zamknięciu popupu Twoja przeglądarka zapamięta, że już widziałeś popup i więcej go nie pokaże. Wyjątkiem jest tryb incognito oraz przeglądarki typu TOR browser - które nie zapisują cookies - tam popup pokaże się za każdym razem przy pierwszym włączeniu forum w danej sesji.

Naprawiliśmy również błąd uniemożliwiający wspominanie userów, których nick zaczyna się od cyfry, a nie od litery - takich jak jeden z naszych partnerów.

Błąd padającego śniegu pod forum w tematach również naprawiony.

Pracujemy jeszcze nad wieloma mniejszymi i większymi poprawkami i dodatkami - wersja v4 nadchodzi wielkimi krokami!