Ostatni post z poprzedniej strony:
Sergiusz, błąd się sam naprawiłW ogóle było kilka błędów które same się naprawiły.
Myślałem o cookies ale generalnie jak to występuje to robię restart przeglądarki i problem znika.
Sprawdź czy to nie problem cookies albo cache, bo to wygląda jakbyś miał wyłączoną wtyczkę tłumaczeń google ale Twoja przeglądarka tego nie zapisała.luki985 pisze: ↑2 lata temuA ja znów coś zgłaszam
https://ibb.co/JQtgH1X
Czasem jak chce coś zacytować fragmentarycznie to po zaznaczeniu wyskakuje mi "zaproponuj lepsze tłumaczenie". Potem obyczaje czy to da radę znów wyprostować czyszczeniem cookies / restartem przeglądarki.
Ten błąd znamy, będzie na pewno naprawiony w kolejnej aktualizacji.blacked_out pisze: ↑2 lata temuSergiusz, Czasami gdy piszę posta niezależnie od działu, wyświetla się komunikat na środku strony o tytule ,,Błąd AJAX" i treści ,,Wystąpił błąd". Łącze ok, przeglądarka ok, zdarza się to raz na kilka(naście) razy. Jedynie co wtedy pomaga to zwyczajne odświeżenie strony i gdy ją odświeżę to post normalnie widnieje w temacie. Pozdro
Dodano po 50 sekundach:
Dosłownie chwilę temu mi się to wyświetliło aczkolwiek zapomniałem zrobić ss, jak mi się uda natrafić na ten błąd jeszcze raz to poprostu wspomnę samego siebie w poście i dodam ss
Dodano po 37 sekundach:
O proszę bardzo
Please let me know more details, for example screen shot. Currently we are working on final update of all translations systems so your suggestion will be very helpfull.Lemon Juice pisze: ↑2 lata temuMaybe is a stupid question but why the English translation doesn’t work also for the user’s comments…
W takim razie wykluczamy, że jest to błąd związany tylko z jednym userem i koniecznie trzeba to naprawić. Aktualnie dłubiemy przy naprawdę wielu usprawnieniach i poprawkach systemów językowych na serwerze testowym. Chcemy to dopieścić tak żeby to wygodne i użyteczne dla każdego. Jest z tym masa roboty, bo to są dziesiątki różnych przypadków wykorzystania ale z tym co mamy wypisane i z Waszą pomocą zrobimy to tak jak trzeba. Tylko potrzebuje więcej szczegółów - byłbyś w stanie nagrać mi filmik jak odtwarzasz to wszystko od momentu włączania przeglądarki do momentu wystąpienia błędu? I to jak później robisz te 3 resety i błąd sam się po nich naprawia też dograj - na pewno nie zaszkodzi. Z takim czymś programista będzie miał jasność i dołożymy wszelkich starań aby to naprawić.
How to add screen shot without senstiive data? It depence which system you are using. You can just type "how to delete exif data from image on xxx" to google where "xxx" is name of your system. I am pretty sure that you can also find some instructions for exif deletion in our forum.Lemon Juice pisze: ↑2 lata temuSergiusz,
how can i add a screenshot with no data coming from, i am afraid to upload sensitive data of my mobile.
Added in 11 minutes 27 seconds:
luki985,
Yes exactly…
This happen with Brave on my phone but I don’t know if I using other browser… Or notebook.
I’ll let you know ASAP for sure
To jest mocno losowe. Przez kilka dni nie dzieje się nic a.potem przez dzień dwa znów coś tam się sypieSergiusz pisze: ↑2 lata temuTylko potrzebuje więcej szczegółów - byłbyś w stanie nagrać mi filmik jak odtwarzasz to wszystko od momentu włączania przeglądarki do momentu wystąpienia błędu? I to jak później robisz te 3 resety i błąd sam się po nich naprawia też dograj - na pewno nie zaszkodzi. Z takim czymś programista będzie miał jasność i dołożymy wszelkich starań aby to naprawić.