Ostatni post z poprzedniej strony:
Racja, chwilę temu przeinstalowałem vivaldi i już śmiga, przepraszam mój błąd
Ostatni post z poprzedniej strony:
Racja, chwilę temu przeinstalowałem vivaldi i już śmiga, przepraszam mój błąd
U mnie to działa tak, że gdy raz kliknę czerwony guzik na panelu tłumacza żeby się wyłączył no to się wyłącza dopóki nie wyczyszczę wszystkich danych przeglądarki. Możliwe że widnieje jakiś problem u ciebie, ale dokładne wytłumaczenie pozostawiam dla Sergiusza
Nic dodać, nic ująć. Raz klikacie w czerwony przycisk widoczny z prawej strony paska tłumaczenia i tłumacz zostanie wyłączony a przeglądarka zapamięta Wasze preferencje.blacked_out pisze: ↑1 rok temuU mnie to działa tak, że gdy raz kliknę czerwony guzik na panelu tłumacza żeby się wyłączył no to się wyłącza dopóki nie wyczyszczę wszystkich danych przeglądarki.
No i luksus Pozdrawiam szefa
Bez kitu masz rację xD Przeciez nikt inny jak Sergiusz nie chroni forum przed atakami i zawsze po takich atakach dopek.eu wracało do żywych w jak najkrótszym czasie albo zostały dodawane szybko nowe funkcjekkk132 pisze: ↑1 rok temublacked_out, Sergiusz, to wiedzą IT zjada nas obu i wszystkich z tego forum razem wziętych na śniadanie przecież. xD Programista, administrator, devops i wszytko inne w jednej osobie. XD. Produkcyjne działanie dopek.eu (i pewnie wiele innych projektów, kto wie... xd). Więc wiesz.
A dziękuję bardzo! Sukcesów również tobie
Niebawem Twój avatar będzie zaktualizowany.
Naprawione.