Złe samopoczucie po 3cmc/4cmc

Sprawdzone metody na regenerację organizmu oraz dyskusje na temat szkodliwości RC.
Status:
CipekDupek
Ssak
Newbie
Autor tematu
Reputacja: 6

Nieprzeczytany post autor: CipekDupek » 5 lata temu

Ostatni post z poprzedniej strony:

aras, Wizzair, 350mg bombka z 3cmc violet była bardzo przyjemna, a 4cmc crystal była bardzo "underwhelming" , tak jakby się chciała załadować, ale nie mogła.. taka czysta lecz słaba euforia, która nie dała nawet klatkowania obrazu, ani empatii/pluszu, 0 speeda. Także to "zanieczyszczone" niby 3cmc violet dało o wiele lepsze i eufo i libido. 4cmc słabiutkie od atoma ;[ A jeszcze nadmienię, że najpierw próbowałem właśnie 4cmc po 3 miesiącach przerwy, a 3cmc wrzuciłem jak czwórka praktycznie całkowicie zeszła.

Status:
CipekDupek
Ssak
Newbie
Autor tematu
Reputacja: 6

Nieprzeczytany post autor: CipekDupek » 5 lata temu

W każdym razie aż takie złe samopoczucie na trzeci dzień, a nie dzień po badaniach może wynikać ze "spłukania się" z minerałów i innych tam?... Szukałem tu na forum i nie znalazłem ani jednego podobnego przypadku :(

Status:
GrzybeQ
B-K Zwierz
Awatar użytkownika
chlorczak
Reputacja: 724

Nieprzeczytany post autor: GrzybeQ » 5 lata temu

Doktor, Tak, dałem tylko przykład kofeiny. Można dowalić innego. W Micro jak się przyjrzysz ma dwa rodzaje ziarenek: jedne regularne przeźroczyste, takie same jak sól kuchenna a drugie nieregularne matowe. Tak było przynajmniej do kwietnia, był to ten żrący beżowy sort. Na 10 pobrań Micro raz dostałem to dobre, bielutkie, łagodne przy aplikacji. I to tylko dostałem jak było wiadomo, że to ja. Więc albo ono szybko degraduje i robi się takie beżowe, żrące albo są dwie wersje jedna przed a druga z domieszką. Dlatego od dawna tego nie badam bo to jest samookaleczanie się.
Co do orala i trójek to jak kto woli. Mnie trójki praktycznie tylko smyrają oralnie. Celem badania 3-cmc jest strzał z dopaminy, a ten jest tylko sniffem. Niue dziwie się, że obecne trójki się wrzuca oral bo one są takie dziadowskie sniffem, przez to, że są robione metodą wyrobu 3-mmc i wychodzą takie ni to trójki ni to czwórki. Jakaś tam euforia, ale taka bardziej chaotyczna i praktycznie malutki strzał dopaminy. Za to czwórki są jeszcze jako takie i na pewno mniej zanieczyszczone niż obecne trójki.
To pewnie też kwestia czy ktoś badał 3-cmc sprzed 24 miesięcy i starsze. Obecne to jakieś wyroby trójkopodobne, wtedy nikt by tego nie kupował, dzisiaj ludzie, którzy nie mają porównania zachwalają takie sorty.

A co do Micro to warto żeby ktoś kto ma dostęp do mikroskopu przyjrzał sięco tam siedzi, czy są dwa rodzaje kryształków.

Status:
GrzybeQ
B-K Zwierz
Awatar użytkownika
chlorczak

aras, CipekDupek, Wizzair,
Wiadomo, że nie samej wody ale różnych rzeczy. Ważne żeby nerki były przepłukiwane cały czas. A po badaniach ważne jest piwko żeby przepłukać już dokładnie :)

Co to tego plum/violet to nie wierze, że ludzie mogą taki syf badać. Wystarczy raz w życiu spróbować jakiegoś kolorowego 3/4-cmc i od razu czuć, że to jakiś zanieczyszczony odpad.

Wrzuta oral 350mg to dużo?? Yyyy? Chodzi wam o 3-cmc czy 4-cmc? Ja czwórkę potrafię wrzucić 400-500-700 :D (tylko dla orłów) Tylko ja do tego nigdy nie pije alkoholu, pije dużo, nawet jem podczas badań. Na drugi dzień jem, jem i jeszcze raz jem. Bardzo dużo słońca. Po wrzutach oral to ja nie mam praktycznie zwały na drugi dzień, za to sniff bardzo wyniszcza i to już sobie darowałem przy obecnych sortach. Różnica pomiędzy sniff+oral a oral jest duża w samopoczuciu na następny dzień.

Status:
aras
Wściekły wąż
Awatar użytkownika
Gubernator
Reputacja: 753

Nieprzeczytany post autor: aras » 5 lata temu

GrzybeQ, mowilem ogolnie o plynach, po takiej ilosci szczalbym z 10 razy :D
Chodzilo mi ze po 3 miesiecznej przerwie bombka 350mg 4cmc to duzo. Patrzalem pod swoim katem.
Mnie niszczy 250mg 4cmc w pudrze po miesiacu przerwy, dlatego jakbym wrzucil 350 po 3 miesiacach, to raczej bym mial za mocno.
Najwiecej 4 to chyba wrzucilem 400mg, jako dorzutke po 300, i prawie nic nie poczulem.
Dlatego rzadko juz badam 4, a mozliwe ze juz nigdy, choc nigdy nie wiesz :)
Odnosnie 3cmc to probowalem tylko 3 sorty i tylko jeden raz z tego oral jako dorzutka i okazal sie kompletna porazka, tylko cardio, natomiast sniff pozniej znowu podzialal fajnie.

Dodano po 50 minutach 58 sekundach:
CipekDupek, dziwne ze 3 dziala oralnie a 4 nie, bo powinno byc odwrotnie.
Wydaje mi sie ze jak ta 3 podzialala w stylu 4, to pozniejsza wrzutka 4 mogla wlasnie byc "underwhelming".
Tak samo jak pisalem powyzej odnosnie dorzutek 4cmc, dzialaja na mnie jak gowno, praktycznie w ogole.
Czekaj bo juz sie pogubilem, najpierw wrzucales 4? W takim razie ta 4 musi byc jakas trefna jak po 3 miesiacach prawie nic nie dala.
A odnosnie wyplukania sie to mozliwe ze nastapilo na 3 dzien, bo jak nie uzupelniles czego trzeba, to tak moglo sie stac.
Zrob sobie 1-2 miesiace przerwy i wrzuc jakas inna 4 na sprobowanie oralnie.
Inni napewno tez doradza co i jak, ale to moje 2 grosze. Pozdro :)
Psychodela, psychodeliczny styl!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss
Reputacja: 3146

Nieprzeczytany post autor: Boss » 5 lata temu

GrzybeQ, dobrze mowisz grzybek ja tam omijam te kolorowe sorty ... kiedys jadlem golda silka to bylem struty a po micro nigdy nie bylo problemu z tym / 4cmc tez nigdy mi nie podchodzi nie moja bajka zamula mnie 4cmc

Status:
Wizzair
Wściekły wąż
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 720

Nieprzeczytany post autor: Wizzair » 5 lata temu

GrzybeQ pisze:
5 lata temu
Wrzuta oral 350mg to dużo?? Yyyy
Dawkowanie ketonow to ok 120-150mg
O tym, ze mozna wrzucac po 50mg i kumulowac środek nie wspomne.
To nie sa wyscigi.
Predzej czy pozniej popalisz styki.

Status:
Anonim5
Newbie

Nieprzeczytany post autor: Anonim5 » 5 lata temu

Boss szklanka wody na godzinę wystarczy w zupełności

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss

Tak wystarczy można też pić domowy izotonik wodą miód cytryna i szczyptą soli himalajskiej 8-) dużo jest sposobów aby nawadniac organizm w czasie badań rc

Status:
Legend
Legendarny kosiarz ścieżek
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 1490

Nieprzeczytany post autor: Legend » 5 lata temu

Ostatnio zauważyłem że lepsze od suplementacji magnezem czy potasem - jest ZJEDZENIE Tabliczki gorzkiej czekolady takiej 80-90%. W przeciągu 30 minut potrafią przykre rzeczy odejść.
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss

josiek, josiu ja kupiłem kakao bio trochę zapłaciłem ale warto było 2 łyżki kakao mieszamy wodą i pije.polecam wszystkim

Status:
Legend
Legendarny kosiarz ścieżek
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 1490

Nieprzeczytany post autor: Legend » 5 lata temu

Boss pisze:
5 lata temu
josiek, josiu ja kupiłem kakao bio trochę zapłaciłem ale warto było 2 łyżki kakao mieszamy wodą i pije.polecam wszystkim
Boss!! A czego ty nie pijesz ? :D
Soki z apteki, domowe izotoniki, Kakao - żebyś ty w hiperwitamonoze nie wpadł :D
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss

josiek, lepiej pić soki kakao niż tani alkohol że sklepu co zniszczy trzustke i wątrobę! Dużo dowiedziałem się od wizara i za to mu dziękuję. Jak i tobie przyjacielu....

Status:
aras
Wściekły wąż
Awatar użytkownika
Gubernator
Reputacja: 753

Nieprzeczytany post autor: aras » 5 lata temu

Pamietajcie ze samo zabarwienie praktycznie o niczym nie swiadczy. Pare procent zanieczyszczen moze zabarwic sort, natomiast bialy i lekko zoltawy moze miec ich o wiele wiecej, wiec nie polecam sugerowac sie kolorem.

Nie mowie o tym plumie, bo podobno po rozpuszczeniu w wodzie lata tam pelno farfocli.
Psychodela, psychodeliczny styl!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss

aras, ale fiolet to chyba nie naturalny kolor sortu;) chyba że się mylę

Status:
GrzybeQ
B-K Zwierz
Awatar użytkownika
chlorczak

josiek, Wizzair, Wizz wiem, ale znam swój organizm i wszystko o 3/-4-cmc z doświadczenia tak jak ty wszystko o 3-mmc. Zgadzam się z tobą, normalna dawka 4-cmc oral to 150-200 mg tylko tej czwórki sprzed 24 miesięcy ;} Obecne sorty to są straszne słabiaki. Ja najmocniejszą czwórkę, która jest na rynku zaczynam od 400mg, a tylko ją badam od ponad roku. A co do 3-cmc się zgodzę, że jak się trafi dobry batch 3-Micro kosmicznego to wystarczy 150mg na 3 godziny zabawy. Ale takiego dawno nie było, a to co jest teraz trzeba dawkować 200 mg+ i największy strach nie jest o przedawkowanie tylko popalenie trąbki :<

Mój turbo sposób na regeneracje to:
- bardzo dużo białka: śledzie, wieprzowina(świetne są grube parówki takie eko beż dodatków, ciężko zdobyć ale ja mam dostęp), fasola(strączkowe), pisałem już dlaczego wiele razy: tryptofan, fenyloalanina, wit. z gr B, CYNK!!!!

- mnóstwo warzyw, surówek, zupki warzywne niezabielane tylko na warzywach z ziemniaczkiem albo ryżem: nawodnienie, wit. z gr B

- zero fajek, alko kofeiny przez 3-4 dni

- palenie się na słońcu, turbo dawka wit. D <---- to jest kluczowe do regeneracji, już to zbadałem doświadczalnie. Wit. D jest potrzebna do regeneracji serotoniny, do wielu procesów hormonalnych, ale też bardzo ważne ---> ochrania w nerkach nefrony co jest super ważne przy ketonach

Jem zawsze na siłę na koniec badań, na drugi dzień 3 obiady, wielka micha zupy i przekąska. Następny dzień też, tutaj się opalamy ile wlezie(robię na zewnątrz to mam łatwo). Po 2 dniach już mi się wyrównują neuroprzekaźniki po 4 mam banana na ryju i czuje się jak superman. Nie uwierzycie od jak dawna nie miałem stopki a klepie mnie i to dobrze trzecia bombka z 4-cmc. Teraz będę miał zajob i przymusową stopkę to będzie strach gdzie mnie wystrzeli po przerwie ;}

A i warto odpuścić sniffowanie na długi czas i zregenerować śluzówkę.