Zmiana barwy amfetaminy

Pytania i odpowiedzi związane z research chemicals.
Status:
Bondy
Szczur
Newbie
Autor tematu
Reputacja: 1

Zmiana barwy amfetaminy

Nieprzeczytany post autor: Bondy » 1 rok temu

Siema, mam pytanie. miałem przez pare dni fetke w aluminium, po tych paru dniach speed zmiwnił barwę z białego/różowego na lekki pomarańcz przy okazji zmieniając zapach, a samo aluminium w miejscu leżakowania jest lekko „zardzewiałe” lub coś w tym stylu. Czemu tak jest? Czy to coś zmienia? Czy da się w jakiś sposób powrócić do poprzedniego koloru itp??

Status:
malyksiaze
Opiowrak
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 78

Zmiana barwy amfetaminy

Nieprzeczytany post autor: malyksiaze » 1 rok temu

Mysle ze juz nic z tym nie zrobisz niestety a ta rdza to chyba dlatego ze niektore narkotyki wchodza w reakcje z takimi rzeczami jak sreberko

Status:
Meowscles
Sniffiarz
Newbie
Reputacja: 11

Zmiana barwy amfetaminy

Nieprzeczytany post autor: Meowscles » 1 rok temu

malyksiaze pisze:
1 rok temu
Mysle ze juz nic z tym nie zrobisz niestety a ta rdza to chyba dlatego ze niektore narkotyki wchodza w reakcje z takimi rzeczami jak sreberko
no tez mi sie tak wydaje ze juz sie z tym nic nie zrobi niestety

Status:
joker92
Narkotykacz
Użytkownik
Reputacja: 47

Zmiana barwy amfetaminy

Nieprzeczytany post autor: joker92 » 1 rok temu

Najlepiej przechowuj w samarce i np sloiczku a nie sreberku ogolnie rc ma to do siebie ze moze zmienic z czasem barwe pod wplywem jakis tam procesow chemicznych

Status:
Kleopatra
Narkotykacz
Awatar użytkownika
Moderator
Reputacja: 79

Zmiana barwy amfetaminy

Nieprzeczytany post autor: Kleopatra » 1 rok temu

malyksiaze pisze:
1 rok temu
To się tyczy wszystkich czy tylko niektórych? Nie wiedziałam że tak się może stać. :wtf:

Status:
Bondy
Szczur
Newbie
Autor tematu

Zmiana barwy amfetaminy

Wszystkich syntetycznych, ponieważ one zawierają przeróżne czynniki chemiczne które oddziałowywują z innymi pierwiastkami, oraz większość z nich działają jak kwas i wypalają np. powlokę sreberka/samarki (dlatego po czasie często zauważymy dziury, przez które może zawartość wypadać)

Dodano po 53 sekundach:
Kleopatra,

Status:
Kleopatra
Narkotykacz
Awatar użytkownika
Moderator

Zmiana barwy amfetaminy

Bondy pisze:
1 rok temu
Wszystkich syntetycznych, ponieważ one zawierają przeróżne czynniki chemiczne które oddziałowywują z innymi pierwiastkami, oraz większość z nich działają jak kwas i wypalają np. powlokę sreberka/samarki (dlatego po czasie często zauważymy dziury, przez które może zawartość wypadać)

Dodano po 53 sekundach:
Kleopatra,
Dzięki za wytłumaczenie, to teraz taka refleksja jakie to tworzy spustoszenie w naszym organiźmie i narządach przez które je przyjmujemy. :|

Status:
Bondy
Szczur
Newbie
Autor tematu

Zmiana barwy amfetaminy

Kleopatra, Do tego jest te forum przecież 😇 Chcąc, nie chcąc stosowanie przez śluzówkę to przeciez wejście do krwiobiegu poprzez liczne podrażnienia z powodu nacięć lub wypaleń. Przy okazji przede wszystkim dlatego (według mnie) oral (połykanie) jest głupotą, niedość że marnujesz spożywkę przez slabą wchłanialność, to przy okazji liczne bóle, spowodowane polaczeniem kwasu żołądkowego i kwasu chemicznego, a do tego trzeba to „przerobić”, a więc jakiś problem z wątrobą i nerkami i inne wrzody żołądka itp itd. Można ciągnąć godzinami 😂

Status:
Speeder_96
Dyso-sensei
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 35

Zmiana barwy amfetaminy

Nieprzeczytany post autor: Speeder_96 » 1 rok temu

moze nie na temat ale co do cholery dodaja do fety ktora jest np. rozowa? widzieliscie kiedys to?
wiem ze to nie jest prawdziwa fuga albo ze musi byc tam jakis dodatek. kolega sie chwalil nawet niebieska czy tam zolta. :E pewnie barwniki jakies albo chuj wie co

Status:
m3xir
Opiowrak
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 87

Zmiana barwy amfetaminy

Nieprzeczytany post autor: m3xir » 1 rok temu

Kleopatra pisze:
1 rok temu
Wszystkich syntetycznych, ponieważ one zawierają przeróżne czynniki chemiczne które oddziałowywują z innymi pierwiastkami,
Dokładnie przecież to jest chemia. Np nep w polaczeniu z jakimś żelazem czy inna stalą sprawia, że metal zaczyna szybko rdzewieć. Nie żartuje.

Status:
Speeder_96
Dyso-sensei
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 35

Zmiana barwy amfetaminy

Nieprzeczytany post autor: Speeder_96 » 1 rok temu

m3xir pisze:
1 rok temu
Kleopatra pisze:
1 rok temu
Wszystkich syntetycznych, ponieważ one zawierają przeróżne czynniki chemiczne które oddziałowywują z innymi pierwiastkami,
Dokładnie przecież to jest chemia. Np nep w polaczeniu z jakimś żelazem czy inna stalą sprawia, że metal zaczyna szybko rdzewieć. Nie żartuje.
o tym to nie slyszalem jeszcze ale nie mam powodu by ci nie wierzyc
w koncu jest chemia i to najczesciej zraca

Status:
xXkrystianXx99
Sniffiarz
Użytkownik
Reputacja: 13

Zmiana barwy amfetaminy

Nieprzeczytany post autor: xXkrystianXx99 » 1 rok temu

Speeder_96 pisze:
1 rok temu
moze nie na temat ale co do cholery dodaja do fety ktora jest np. rozowa? widzieliscie kiedys to?
wiem ze to nie jest prawdziwa fuga albo ze musi byc tam jakis dodatek. kolega sie chwalil nawet niebieska czy tam zolta. :E pewnie barwniki jakies albo chuj wie co
Kiedyś pewna osoba mi powiedziała, że do włada potrafią dodawać właśnie barwnik spożywczy. W jakim celu? Nie wiem, pewnie po to by wciskać ludziom, że to jakaś ,,lepsza wersja". :lol:

Status:
RamsayBolton
Szczur
Newbie
Reputacja: 3

Zmiana barwy amfetaminy

Nieprzeczytany post autor: RamsayBolton » 1 rok temu

In my country they call it Speed from cherry to pink and apple to white.
I never saw them in other colors and if they do not come pasty and it is pure dust I do not trust.

Status:
Krycha1
Sniffiarz
Awatar użytkownika
Użytkownik
Reputacja: 24

Zmiana barwy amfetaminy

Nieprzeczytany post autor: Krycha1 » 1 rok temu

xXkrystianXx99 pisze:
1 rok temu
Speeder_96 pisze:
1 rok temu
Kiedyś pewna osoba mi powiedziała, że do włada potrafią dodawać właśnie barwnik spożywczy. W jakim celu? Nie wiem, pewnie po to by wciskać ludziom, że to jakaś ,,lepsza wersja". :lol:
Yo. :wave: Zacznijmy od tego z czym polska feciura nie jest mieszana...
W tych czasach to znajduje się w niej już dosłownie wszystko. :thumbdown:
Kiedyś dodawali kreatyne, później coś słyszałem o efedrynie, a teraz to już kij wie co w tym siedzi. :|

Status:
Kleopatra
Narkotykacz
Awatar użytkownika
Moderator

Zmiana barwy amfetaminy

Dlatego jestem sceptycznie nastawiona do tych "bombek" które trzeba połknąć ale z drugiej strony przy pigułach jest ten sam efekt i na jedno wychodzi tak?