Zmiana barwy amfetaminy
Zmiana barwy amfetaminy
Siema, mam pytanie. miałem przez pare dni fetke w aluminium, po tych paru dniach speed zmiwnił barwę z białego/różowego na lekki pomarańcz przy okazji zmieniając zapach, a samo aluminium w miejscu leżakowania jest lekko „zardzewiałe” lub coś w tym stylu. Czemu tak jest? Czy to coś zmienia? Czy da się w jakiś sposób powrócić do poprzedniego koloru itp??
Zmiana barwy amfetaminy
Mysle ze juz nic z tym nie zrobisz niestety a ta rdza to chyba dlatego ze niektore narkotyki wchodza w reakcje z takimi rzeczami jak sreberko
Zmiana barwy amfetaminy
no tez mi sie tak wydaje ze juz sie z tym nic nie zrobi niestetymalyksiaze pisze: ↑1 rok temuMysle ze juz nic z tym nie zrobisz niestety a ta rdza to chyba dlatego ze niektore narkotyki wchodza w reakcje z takimi rzeczami jak sreberko
Zmiana barwy amfetaminy
Najlepiej przechowuj w samarce i np sloiczku a nie sreberku ogolnie rc ma to do siebie ze moze zmienic z czasem barwe pod wplywem jakis tam procesow chemicznych
Zmiana barwy amfetaminy
To się tyczy wszystkich czy tylko niektórych? Nie wiedziałam że tak się może stać.malyksiaze pisze: ↑1 rok temuMysle ze juz nic z tym nie zrobisz niestety a ta rdza to chyba dlatego ze niektore narkotyki wchodza w reakcje z takimi rzeczami jak sreberko
Zmiana barwy amfetaminy
Wszystkich syntetycznych, ponieważ one zawierają przeróżne czynniki chemiczne które oddziałowywują z innymi pierwiastkami, oraz większość z nich działają jak kwas i wypalają np. powlokę sreberka/samarki (dlatego po czasie często zauważymy dziury, przez które może zawartość wypadać)
Dodano po 53 sekundach:
Kleopatra,
Dodano po 53 sekundach:
Kleopatra,
Zmiana barwy amfetaminy
Dzięki za wytłumaczenie, to teraz taka refleksja jakie to tworzy spustoszenie w naszym organiźmie i narządach przez które je przyjmujemy.Bondy pisze: ↑1 rok temuWszystkich syntetycznych, ponieważ one zawierają przeróżne czynniki chemiczne które oddziałowywują z innymi pierwiastkami, oraz większość z nich działają jak kwas i wypalają np. powlokę sreberka/samarki (dlatego po czasie często zauważymy dziury, przez które może zawartość wypadać)
Dodano po 53 sekundach:
Kleopatra,
Zmiana barwy amfetaminy
Kleopatra, Do tego jest te forum przecież Chcąc, nie chcąc stosowanie przez śluzówkę to przeciez wejście do krwiobiegu poprzez liczne podrażnienia z powodu nacięć lub wypaleń. Przy okazji przede wszystkim dlatego (według mnie) oral (połykanie) jest głupotą, niedość że marnujesz spożywkę przez slabą wchłanialność, to przy okazji liczne bóle, spowodowane polaczeniem kwasu żołądkowego i kwasu chemicznego, a do tego trzeba to „przerobić”, a więc jakiś problem z wątrobą i nerkami i inne wrzody żołądka itp itd. Można ciągnąć godzinami
Zmiana barwy amfetaminy
moze nie na temat ale co do cholery dodaja do fety ktora jest np. rozowa? widzieliscie kiedys to?
wiem ze to nie jest prawdziwa fuga albo ze musi byc tam jakis dodatek. kolega sie chwalil nawet niebieska czy tam zolta. pewnie barwniki jakies albo chuj wie co
wiem ze to nie jest prawdziwa fuga albo ze musi byc tam jakis dodatek. kolega sie chwalil nawet niebieska czy tam zolta. pewnie barwniki jakies albo chuj wie co
Zmiana barwy amfetaminy
Dokładnie przecież to jest chemia. Np nep w polaczeniu z jakimś żelazem czy inna stalą sprawia, że metal zaczyna szybko rdzewieć. Nie żartuje.
Zmiana barwy amfetaminy
Zmiana barwy amfetaminy
Kiedyś pewna osoba mi powiedziała, że do włada potrafią dodawać właśnie barwnik spożywczy. W jakim celu? Nie wiem, pewnie po to by wciskać ludziom, że to jakaś ,,lepsza wersja".Speeder_96 pisze: ↑1 rok temumoze nie na temat ale co do cholery dodaja do fety ktora jest np. rozowa? widzieliscie kiedys to?
Zmiana barwy amfetaminy
In my country they call it Speed from cherry to pink and apple to white.
I never saw them in other colors and if they do not come pasty and it is pure dust I do not trust.
I never saw them in other colors and if they do not come pasty and it is pure dust I do not trust.
Zmiana barwy amfetaminy
Yo. Zacznijmy od tego z czym polska feciura nie jest mieszana...xXkrystianXx99 pisze: ↑1 rok temuKiedyś pewna osoba mi powiedziała, że do włada potrafią dodawać właśnie barwnik spożywczy. W jakim celu? Nie wiem, pewnie po to by wciskać ludziom, że to jakaś ,,lepsza wersja".Speeder_96 pisze: ↑1 rok temumoze nie na temat ale co do cholery dodaja do fety ktora jest np. rozowa? widzieliscie kiedys to?
W tych czasach to znajduje się w niej już dosłownie wszystko.
Kiedyś dodawali kreatyne, później coś słyszałem o efedrynie, a teraz to już kij wie co w tym siedzi.
Zmiana barwy amfetaminy
Dlatego jestem sceptycznie nastawiona do tych "bombek" które trzeba połknąć ale z drugiej strony przy pigułach jest ten sam efekt i na jedno wychodzi tak?