Ostatni post z poprzedniej strony:
Dlatego jestem sceptycznie nastawiona do tych "bombek" które trzeba połknąć ale z drugiej strony przy pigułach jest ten sam efekt i na jedno wychodzi tak?Zmiana barwy amfetaminy
Zmiana barwy amfetaminy
For me it is completely different a pill of MDMA, 2CB, 3CMC, some give you euphoria, others dissociation, others empatogens. For me the key is always the active ingredient and the MG.
Imagine a pill of 3cmc and ketamine for example. It would not be at all the same as a normal ecstasy pill.
Zmiana barwy amfetaminy
.Speeder_96 pisze: ↑1 rok temumoze nie na temat ale co do cholery dodaja do fety ktora jest np. rozowa? widzieliscie kiedys to?
wiem ze to nie jest prawdziwa fuga albo ze musi byc tam jakis dodatek. kolega sie chwalil nawet niebieska czy tam zolta. pewnie barwniki jakies albo chuj wie co
Kolor bierze sie z 4 powodów, a mianowicie barwniki, utlenienie, domieszek i miejsce przetrzymywania.Do powstania koloru różowego są domieszki i miejsce przechowywania np. Gazeta czerwona.
Niestety już prawie nic od około 2014 r., ponieważ w tym okresie były braki produktów i przez to zmienili je.Tak samo możesz teraz dostać dobrego speeda (pachnie marcepanem/benzyna), albo dostaniesz chemika przez chwilowe braki produktu (śmierdzi coś w stylu sklepu chemicznego/szpitalu).Krycha1 pisze: ↑1 rok temuYo. Zacznijmy od tego z czym polska feciura nie jest mieszana...xXkrystianXx99 pisze: ↑1 rok temuKiedyś pewna osoba mi powiedziała, że do włada potrafią dodawać właśnie barwnik spożywczy. W jakim celu? Nie wiem, pewnie po to by wciskać ludziom, że to jakaś ,,lepsza wersja".Speeder_96 pisze: ↑1 rok temumoze nie na temat ale co do cholery dodaja do fety ktora jest np. rozowa? widzieliscie kiedys to?
wiem ze to nie jest prawdziwa fuga albo ze musi byc tam jakis dodatek. kolega sie chwalil nawet niebieska czy tam zolta. pewnie barwniki jakies albo chuj wie co
W tych czasach to znajduje się w niej już dosłownie wszystko.
Kiedyś dodawali kreatyne, później coś słyszałem o efedrynie, a teraz to już kij wie co w tym siedzi.
Tak i nie, bo pigułki bierzesz przykładowo 3 przez noc i rano idziesz spać (podobno są też podawane środki chroniące jak w zwykłych tabletkach), a jak ktoś zarzuca bombki, to często zarzuca tylko bombki i wali maratony po pare dni, jedząc 4-13g (w pills masz 0.1g-0,6g, cxyli jednego sniffa, czyli okolo 40-70% bombki i wynik sam sie nasuwa)
Zmiana barwy amfetaminy
jezeli ta sama substancja aktywna to nie ma to znaczenia no ale jeszcze tez w gre wchodzi dawka ;p
Zmiana barwy amfetaminy
No czyli piguły wygrywają z bombkami.Tak i nie, bo pigułki bierzesz przykładowo 3 przez noc i rano idziesz spać (podobno są też podawane środki chroniące jak w zwykłych tabletkach), a jak ktoś zarzuca bombki, to często zarzuca tylko bombki i wali maratony po pare dni, jedząc 4-13g (w pills masz 0.1g-0,6g, cxyli jednego sniffa, czyli okolo 40-70% bombki i wynik sam sie nasuwa)
Zmiana barwy amfetaminy
powiem ci ze kiedys mialem podobna sytuacje jak dostalem chujowego pronda i na podstawie tych grodek co zolkly bylem w stanie ustalic ile jest tematu netto w tym co dostalem, okazalo sie wtedy, iz to co zolklo to byl dobry temat a ten bialy pyl co zostawal to jakas gowniana poroba byla, moze to zostalo porobione czyms chujowym od czgo pozolklo? wtedy mialem taka rozkmine a to bylo dawien dawna xd
troche wspolczuje wam ze macie takie ograniczone mozliwosci u siebie bo V nie posiadaja takich specyfikow raczej
troche wspolczuje wam ze macie takie ograniczone mozliwosci u siebie bo V nie posiadaja takich specyfikow raczej
Boże, chroń mych ludzi jak głos
Rozsądku nad ranem
Rozsądku nad ranem
Zmiana barwy amfetaminy
Drugs on the street are very contaminated. You never know what you're getting.kej pisze: ↑1 rok temupowiem ci ze kiedys mialem podobna sytuacje jak dostalem chujowego pronda i na podstawie tych grodek co zolkly bylem w stanie ustalic ile jest tematu netto w tym co dostalem, okazalo sie wtedy, iz to co zolklo to byl dobry temat a ten bialy pyl co zostawal to jakas gowniana poroba byla, moze to zostalo porobione czyms chujowym od czgo pozolklo? wtedy mialem taka rozkmine a to bylo dawien dawna xd