Zmniejszenie głodu po rc
Zmniejszenie głodu po rc
Tak jak w temacie czy istnieją jakieś sposoby zmniejszenie głodu po rc ?
By nie czuło się tego ciśnienia
By nie czuło się tego ciśnienia
Zmniejszenie głodu po rc
Ja lubię się podpić na zwaluchu. Nie dość że mnie to ogarnia, to do tego sprowadza myśli o meff na drugi plan
Zmniejszenie głodu po rc
Snifiasz, leki na uspokojenie, przeciwpadaczkowe mogą w założeniu TROCHE pomoc z głodem. Nie ma jednak gwarancji na to że to bardzo pomoże, lub ze w ogóle to w jakiś sposób coś zmieni.
Through sin and self destruction I stumble home, never alone
Zmniejszenie głodu po rc
Sulpiryd lub amiluspiryd pomagają w niskich antydepresyjnych dawkach. Karbamazepina tez może się przydać.
Zmniejszenie głodu po rc
Snifiasz,
Jeśli chodzi o RC kanna to może być ciężko ograniczyć ten głód
Chyba najlepiej zjeść normalny posiłek, zająć się czymś oddalając się jak najdalej lodówki hehehe
Pustka w lodówce też ogranicz łaknienie
Pozdrawiam
Jeśli chodzi o RC kanna to może być ciężko ograniczyć ten głód
Chyba najlepiej zjeść normalny posiłek, zająć się czymś oddalając się jak najdalej lodówki hehehe
Pustka w lodówce też ogranicz łaknienie
Pozdrawiam
Zmniejszenie głodu po rc
Ten post ma wysoką reputację.
Snifiasz,
W Końcu konkrety...
Głód po odstawieniu jak nie chcesz chemii zastępować chemia to płatne nadgodziny w pracy lub zwiększenie obowiązków domowych
Musisz zaobserwować kiedy masz największą ochotę na "powrót" najczęściej jest to w czasie wolnym gdy nie masz co do roboty
W Końcu konkrety...
Głód po odstawieniu jak nie chcesz chemii zastępować chemia to płatne nadgodziny w pracy lub zwiększenie obowiązków domowych
Musisz zaobserwować kiedy masz największą ochotę na "powrót" najczęściej jest to w czasie wolnym gdy nie masz co do roboty
Zmniejszenie głodu po rc
Zdecydowanie się zgdzam - jak już nie masz nic do roboty i czujesz większy luz, to od razu wpada do głowy pomysł aby się zabawić.
Zmniejszenie głodu po rc
jak dla mnie na z dych anie po rc to dobrze działa piwko zająć do tego albo koniki zależy jak kto lubi wiadomo
Zmniejszenie głodu po rc
Jeśli chodzi o chęć na dorzutkę to tylko opiaty/opioidy wchodzą w grę. Ja używam miksu Kodeina+DXM (uwaga niebezpieczny) a potem jakieś piwko. Jeśli chodzi o inne sposoby to zostaje tylko Doxepin 25mg.
Zmniejszenie głodu po rc
Tiapryd (Tiapridal) może okazać się pomocny ale osobiście jego skuteczność jest dla mnie nie wielka. Możesz także spróbować jak Chochlik wspomniał Karbamazepiny (Amizepin) w dawkach 400-600 mg a jeśli masz jakieś dolegliwości somatyczne mogące utrudniać codzienne funkcjonowanie pomyślałbym nad Metylofenidatem (Medikinet) przez jakiś czas.