Ideas and suggestions

We encourage you to share ideas and suggestions to help the forum grow.
Status:
EyesWideOpen
Opiowrak
Użytkownik

Ideas and suggestions

Unread post by EyesWideOpen » 7 years ago

Latest post of the previous page:

Co do archiwum to wydaje mi się, ze na razie nie potrzebne. Poza tym pod ostatnim postem na dole jest przycisk "Rozszerz widok" i tam jest opcja "wyświetl posty nie starsze niż"
Dopek.org to marka!

Status:
GrubyChemik
Narkotykacz
Dopek Band

Ideas and suggestions

Unread post by GrubyChemik » 7 years ago

fajny pomysł ,można jeszcze kolorami albo wszystkie jednym kolorem oznaczyc

a gdzie mogę zobaczyć pełna listę ostateczna tych rang ?
Golonka flaki i inne przysmaki

Status:
Sergiusz
Zaklinacz węży
Administrator
Topic author

Ideas and suggestions

Unread post by Sergiusz » 7 years ago

This post has high reputation.

Jak już niektórzy zauważyli obiecane rangi zostały dodane. 8-)
Mam nadzieję, że wspólnie wymyślone nazwy wszystkim będą się podobać i będzie to dla Was dodatkowa motywacja do pisania!

GrubyChemik
Oto lista rang:
Dyletant
Blister
Szczur
Ssak
Sniffiarz
Dyso-sensei
Narkotykacz
Opiowrak
Psychonauta
Odkurzacz
Zaklinacz węży
Dopaminator
B-K Zwierz
Wściekły wąż
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
Kubasek755
Dyso-sensei
Użytkownik

Ideas and suggestions

Unread post by Kubasek755 » 7 years ago

Ja mam dojebany pomysl. Zrobic takie jakby "kolo fortuny" ktore bedzie losowalo jaka substancje mamy kupic :v
Nie należy wierzyć temu co tu pisze. Może jestem psychicznie chory? Albo może jestem poeta i pisze książke? Nie wierzcie mi.

Status:
EyesWideOpen
Opiowrak
Użytkownik

Ideas and suggestions

Kubasek755 do tego jeszcze droga podania, np 4cmc-oral :twisted:
Dopek.org to marka!

Status:
krysztalowy
Dopaminator
Szeryf

Ideas and suggestions

Unread post by krysztalowy » 7 years ago

A jak wyjdzie 3cmc iv? XD
                                      Sleep to dream tonight
                    Fill the empty spaces that shadows left behind
             You and i will create a new world deep within our minds
Image
Nulla dies sine linea

Status:
EyesWideOpen
Opiowrak
Użytkownik

Ideas and suggestions

Dla każdego cos dobrego :E Ja tam sie boje zastrzyków :thumbdown:
Dopek.org to marka!

Status:
Kubasek755
Dyso-sensei
Użytkownik

Ideas and suggestions

Unread post by Kubasek755 » 7 years ago

krysztalowy to trzeba bedzie 3cmc iv , ale zeby sie nie wkluwac co pol godziny to sie pierdolnie welfronik i kroploweczke :P
Nie należy wierzyć temu co tu pisze. Może jestem psychicznie chory? Albo może jestem poeta i pisze książke? Nie wierzcie mi.

Status:
Legend
Legendarny kosiarz ścieżek
Użytkownik

Ideas and suggestions

Unread post by Legend » 7 years ago

Sergiusz wrote:josiek jeśli chodzi o cytowanie fragmentu postu u nas również taką możliwość, ale w pełnej formie odpowiedzi, nie w szybkiej. W pełnej formie zjeżdżasz na dół, zaznaczasz fragment, który chcesz zacytować i następnie klikasz ikonkę "cytuj".
I powiem że jest to STRASZNIE niewygodne..... może jestem przyzwyczajony do wygody (bo na innym forum zaznaczam wycinek klikam i mam go w szybkiej odpowiedzi - i tak mogę jeszcze pare innych tekstów dodać)

Ale tutaj trzeba się napracować, tzn klikasz odpowiedź, potem musisz na dół zjechać - wyszukać wycinek który chcesz cytować (nie daj boże jest dużo postów), zaznaczam i szukam gdzie jest mały button cytuj - ale uwaga button "cytuj" musi być przy tym poście.

Naprawdę polecam zrobienie "cytuj" wycinek do szybkiej odpowiedzi - znam z autopsji - działa cudownie - ale musi być proste w działaniu.

Oczywiście zrobione jest to jeszcze tak że okno szybkiej odpowiedzi jest cały czas otwarte (jest mniejsze) i tam wskakują cytaty.
Do tego wygoda - bo skrypt automatycznie po cytacie robi wiersz przerwy ;) i jak piszesz to nic nie trzeba ustawiać itp
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!

Status:
Sergiusz
Zaklinacz węży
Administrator
Topic author

Ideas and suggestions

josiek wgrałem szybkie cytowanie o którym piszesz, ale niestety wgranie tego modułu spowodowało błędy innego... Tak to już jest często nakładki są sprzeczne ze sobą, damy radę ale wymaga to więcej pracy, także zapisałem sobie i na pewno w przyszłości szybkie cytowanie zostanie wprowadzone.

Dziękuje za Wasze sugestie, piszcie śmiało jak jeszcze coś trzeba dodać czy zmienić!
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
Legend
Legendarny kosiarz ścieżek
Użytkownik

Ideas and suggestions

Unread post by Legend » 7 years ago

dzięki za próby :)
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!

Status:
szczurekcmc
Opiowrak
Użytkownik

Ideas and suggestions

Unread post by szczurekcmc » 7 years ago

Sergiusz apeluje o stalą range szczur
a nie jakis narkotykacz :lol:

Status:
Sergiusz
Zaklinacz węży
Administrator
Topic author

Ideas and suggestions

szczurekcmc przykro mi, ale są to progi punktowe zależne od ilości napisanych postów. Za dużo już u nas napisałeś aby mieć rangę szczur. ;)

Status:
szczurekcmc
Opiowrak
Użytkownik

Ideas and suggestions

Unread post by szczurekcmc » 7 years ago

Sergiusz hehe luz kumam te rangi
tak zartowalem tylko ale dziekowa za odp mistrzu :)

Status:
Sergiusz
Zaklinacz węży
Administrator
Topic author

Ideas and suggestions

Aktualnie pracujemy nad pełną responsywnością strony, czyli poprawnym wyświetlaniu forum na wszystkich rozdzielczościach. Głównie chodzi o pełne wsparcie dla tabletów i telefonów, niedługo będę informował o efektach prac. 8-)

Jeśli macie jeszcze jakieś sugestie to zachęcam do dyskusji. Szybkie cytowanie i kilka błędów mam również zapisanych i również się tym niedługo zajmiemy!

Status:
Hennessy
B-K Zwierz
Użytkownik

Ideas and suggestions

Unread post by Hennessy » 7 years ago

Bardzo dobry pomysł, przyda się dostosować forum do telefonów ja czesto wlasnie pisze z tel i niektóre rzeczy na pewno są tam do poprawki.
Wszystkie posty, które zamieszczam na forum są fikcją literacką, nie należy ich traktować poważnie.