Ideas and suggestions

We encourage you to share ideas and suggestions to help the forum grow.
Status:
lolek20
Zaklinacz węży
Użytkownik

Ideas and suggestions

Unread post by lolek20 » 6 years ago

Latest post of the previous page:

Zdecydowanie za wielki tekst i za duże odstępy to ma być opinia nie praca magisterska. Zmniejszyć czcionke wywalić połowę odstępów i będzie dobrze

Status:
Sergiusz
Zaklinacz węży
Administrator
Topic author

Ideas and suggestions

Unread post by Sergiusz » 6 years ago

Jako, że Venoom nic nie podesłał, więc zostajemy przy tym aktualnym szablonie. Postaram się jeszcze dzisiaj zebrać wszystkie Wasze uwagi, poprawić go wg nich i następnie opublikować w dziale "ogłoszenia z forum".

Cały czas trwają nad szablonem naszego forum, tak aby był on w pełni responsywny. Konieczna jest w tym przypadku również zmiana loga na mniejsze. Nasz "szalony chemik" z loga na pewno zostaje, a co z resztą? Myślimy nad innym napisem czy zostajemy przy aktualnym?
Dostałem taką propozycje płonącego napisu od grafika:
obraz.png
obraz.png (64.83 KiB)
Co myślicie? Oczywiście to jest tylko propozycja, wszystko można zmienić/poprawić.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
tryptodyso
Dopaminator
Użytkownik

Ideas and suggestions

Unread post by tryptodyso » 6 years ago

Sergiusz wrote:Jako, że Venoom nic nie podesłał, więc zostajemy przy tym aktualnym szablonie. Postaram się jeszcze dzisiaj zebrać wszystkie Wasze uwagi, poprawić go wg nich i następnie opublikować w dziale "ogłoszenia z forum".

Cały czas trwają nad szablonem naszego forum, tak aby był on w pełni responsywny. Konieczna jest w tym przypadku również zmiana loga na mniejsze. Nasz "szalony chemik" z loga na pewno zostaje, a co z resztą? Myślimy nad innym napisem czy zostajemy przy aktualnym?
Dostałem taką propozycje płonącego napisu od grafika:
obraz.png
Co myślicie? Oczywiście to jest tylko propozycja, wszystko można zmienić/poprawić.
Moim zdaniem ta grafika wygląda średnio i wypadałoby zrobić lepszą :D
Wszystko co "dobre" kiedyś się kończy. Czas odejść od tego snu zwanego RC.
Było miło, poznałem wiele wartościowych ludzi. Jedno mogę powiedzieć wszystkim: Dbajcie o siebie!

Status:
OomAmee
B-K Zwierz
OomAmee

Ideas and suggestions

Unread post by OomAmee » 6 years ago

tryptodyso Dajesz!
Mają być ładne płomienie, najlepiej tęczowe, ale żeby nie zaburzały napisu :)

-------------------------------

Dołączam prototyp.
I...
Lepiej już sobie pójdę :D
Attachments
2018-03-28 19_22_26-big_1436210994_image - Paint — kopia.png
2018-03-28 19_22_26-big_1436210994_image - Paint — kopia.png (66.26 KiB)
A po nocy przychodzi dzień
A po burzy spokój

Status:
tryptodyso
Dopaminator
Użytkownik

Ideas and suggestions

Unread post by tryptodyso » 6 years ago

To tak na szybko ode mnie, pozdro;
5.jpg
5.jpg (55.77 KiB)
4.jpg
4.jpg (58.11 KiB)
3.jpg
3.jpg (67.13 KiB)
2.jpg
2.jpg (47.02 KiB)
1.jpg
1.jpg (50.43 KiB)
DOPEK THE BEST! :thumbup:
Wszystko co "dobre" kiedyś się kończy. Czas odejść od tego snu zwanego RC.
Było miło, poznałem wiele wartościowych ludzi. Jedno mogę powiedzieć wszystkim: Dbajcie o siebie!

Status:
OomAmee
B-K Zwierz
OomAmee

Ideas and suggestions

A po burzy spokój

Status:
Venoom
Odkurzacz
Newbie

Ideas and suggestions

Unread post by Venoom » 6 years ago

Sergiusz za dużo na głowie zaraz zaproponuje na pw :(
przekaż prawdę małolatom by wartości nie zginęły
w razie przypału -ślepy, głuchy, niemy

Status:
OomAmee
B-K Zwierz
OomAmee

Ideas and suggestions

Nie ale tak żarty, żartami ale teraz już serio.
Ten obrazek, który pokazał Sergiusz w
https://dopek.eu/pomysl%CC%B7y-i-sugestie-temat-zbiorczy-t146s290.html#p21163
ma w sobie coś fajnego. Tylko litości, nie róbmy czarnego :D

Nie wiem, jak Wam ale mi się Dopek kolorystycznie najbardziej kojarzy z tą niebieskością, które jest na większości napisów.
Więc jakby ten napis dać w tejże właśnie niebieskości, na w miarę ciemnym tle (nawet tym obecnym ciemnoszarym) ale te płomienie tak przybajerzyć, żeby były kolorowe. Najlepiej wielokolorowe. Wiecie - rozmaitość doznań, taka symbolika :)
Coś jak na dołączonym przeze mnie śmiechowatym :) prototypie:
https://dopek.eu/pomysl%CC%B7y-i-sugestie-temat-zbiorczy-t146s290.html#p21169
Ja niestety wyczerpałem swoje zdolności graficzne, wspinając się na wyżyny Painta na potrzeby tegoż prototypu.
Ale wierzę w Was! Zwłaszcza w tryptodyso :)
A po burzy spokój

Status:
Sergiusz
Zaklinacz węży
Administrator
Topic author

Ideas and suggestions

Miło mi poinformować, że jesteśmy już na finiszu prac nad responsywnością strony! Myślę, że do końca tygodnia będą wprowadzone poprawki na serwerze testowym i wszystko będzie gotowe, aby wgrać na forum. :)
Co do loga - nie martwcie się - współpracuje z bardzo dobrym grafikiem i jeśli to logo, które będzie w odświeżonym szablonie nie będzie idealne to zlecę jego wykonanie mojemu grafikowi. 8-)
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
Anonim23
Newbie

Ideas and suggestions

Unread post by Anonim23 » 6 years ago

Witam !
Mam pewien pomysł nie wiem na ile wykonalny ale ciekawy na.pewno !
Dałoby rade zrobić dodatkowe rangi dla użytkowników względem tego gdzie sie najwięcej udzielają w jakim dziale?
Np:
Recenzent - opinie o sklepach
Prasa - aktualności ze świata uzywek
Dyskusja na luzie - animator
Itp
Jak wy to widzicie ? :D

Status:
Montana
Psychonauta
Wieczna schiza

Ideas and suggestions

Unread post by Montana » 6 years ago

korniszon69 dobry pomysl jestem za !
"Kiedy rozmawiam z Bogiem to sie modle,ale kiedy Bóg mówi do mnie cierpie na Schizofrenie"

10000 tabletek
500 opakowań
250 recept
8 lekarzy
4 szpitale
1 debil

Status:
OomAmee
B-K Zwierz
OomAmee

Ideas and suggestions

A jak ktoś pisze wszędzie to Gaduła :)

Myślałem kiedyś o czymś takim ale bardziej pod kątem działu (w sensie rodzaju substancji)

Ale po namyśle stwierdziłem, że nakład pracy w relacji do efektów byłby nieproporcjonalny.

Trzeba by powymyslac te wszystkie rangi, sposoby i zasady ich nadawania.
No i potem ktoś tym wszystkim by musiał zarządzać albo zrobić, żeby się automatycznie zarzadzalo.

Myślę, że ewentualnie można by na początek gdzieś w luźnych gadkach założyć temat do zbierania propozycji rang.
Jeśli się ładna i ciekawa lista zbierze, to będzie podkład pod ewentualnie dalszy ciąg.

----------------------------------------
Dodano 7 kwi 2018, o 10:05

Jeśli kogoś to interesuje i chce, by ten temat posuwał się do przodu, to zapraszam do podawania propozycji w:
https://dopek.eu/wymy%C5%9Blamy-ciekawe-rangi-t1971.html
A po burzy spokój

Status:
Anonim
Newbie

Ideas and suggestions

Unread post by Anonim » 6 years ago

mam zaznaczone powiadamianie o nowej priv wiadomosci. Wczesniej i na tel i na kompie mialem takie okienko informujace mnie o tym. Dlaczego mi to juz nie dziala? jak nie odswieze strony to sie nie dowiem o pw...

o teraz wyskoczylo mi moze sie naprawilo jak dalej lipa poinformuje

Status:
Sergiusz
Zaklinacz węży
Administrator
Topic author

Ideas and suggestions

korniszon69 Montana OomAmee dziękuje za Wasze sugestie, odpowiedziałem w podlinkowanych wyżej tematach.

Bezimienny nie do końca rozumiem, jeśli problem dalej występuje to bardzo proszę o dokładniejszy opis najlepiej ze screenami.

Cały czas trwają pracę nad responsywnością strony. Wiem, że już bardzo długo to trwa, ale uwierzcie mi, robimy ogromne postępy, a schodzi tyle, bo żeby było naprawdę dobrze, szybko i profesjonalnie trzeba było przepisywać kod całej strony od zera. Nie chcę rzucać konkretnymi terminami, ale możliwe, że już w przyszłym tygodniu zobaczycie nasze forum w zupełnie nowej odsłonie, gwarantuje, że będziecie pod wrażeniem, a korzystanie z Dopka na telefonach stanie się o niebo łatwiejsze. 8-)

Status:
Anonim
Newbie

Ideas and suggestions

Unread post by Anonim » 6 years ago

Sergiusz to samo u matki na tel nie podarujeee!!!!

Dodano 13 kwi 2018, o 18:34

Zmienia mi slowacjakbym zajebany byl itp.

Status:
krak1984
Dyso-sensei
Użytkownik

Ideas and suggestions

Unread post by krak1984 » 6 years ago

Bezimienny wrote:mam zaznaczone powiadamianie o nowej priv wiadomosci. Wczesniej i na tel i na kompie mialem takie okienko informujace mnie o tym. Dlaczego mi to juz nie dziala? jak nie odswieze strony to sie nie dowiem o pw...

o teraz wyskoczylo mi moze sie naprawilo jak dalej lipa poinformuje
Mam to samo.
Jak to włączyć, żeby to wyłączyć :E