1P-LSD BLOTTERS Predator-rc.nl opinie, recenzje
Shop Profile: predatorRC
W tym temacie piszemy opinie i recenzje o 1P-LSD BLOTTERS ze sklepu Predator-rc | In this topic, we write opinions and reviews about 1B-LSD BLOTTERS from Predator-rc
1P-LSD dobra substancja która ma namiastkę LSD
Od tego Vendora jakość jest przednia, jeden blotter jak nabardziej wystarczy na pierwsze podróże.
A czasem nawet i on dla osób wrażliwych może być z dużym szokiem.
Dla mnie coś po środku nie za dużo, nie za słabo.
Szczegółowy TripReport:
1P-LSD TripReport
CENNIK
ILOŚĆ CENA
1-2 29 PLN
3-4 28 PLN
5-9 27 PLN
10-24 25 PLN
25-49 23 PLN
50-99 21 PLN
100-249 20 PLN
250-499 18 PLN
500-999 16 PLN
1000-10000 14 PLN
Ogólna specyfikacja substancji:
1P-LSD
1P-LSD dobra substancja która ma namiastkę LSD
Od tego Vendora jakość jest przednia, jeden blotter jak nabardziej wystarczy na pierwsze podróże.
A czasem nawet i on dla osób wrażliwych może być z dużym szokiem.
Dla mnie coś po środku nie za dużo, nie za słabo.
Szczegółowy TripReport:
1P-LSD TripReport
CENNIK
ILOŚĆ CENA
1-2 29 PLN
3-4 28 PLN
5-9 27 PLN
10-24 25 PLN
25-49 23 PLN
50-99 21 PLN
100-249 20 PLN
250-499 18 PLN
500-999 16 PLN
1000-10000 14 PLN
Ogólna specyfikacja substancji:
1P-LSD
Pełna recenzja w wykonaniu samego Vendora
Podpisuje się rękami i nogami
Podpisuje się rękami i nogami
- Attachments
-
- m_predi.jpg.ffe5ab8ef850a9441e427212a452bae4.jpg (222.4 KiB)
TO ŻE ZADZIAŁAŁO I DZIAŁA TAK NA MNIE WCALE NIE ZNACZY ZE PODZIAŁA TAK NA CIEBIE.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.
BizOne czeka do ostatniego i także polata sobie z tą substancją, raz brał ale tylko raz. pamięta mocne wizualizacje, po nich.
Bizona nie atakuj, bo to spokojny dzieciak, jak się dopiero wkuuuurzy to będziesz miał coś z twarzą nie tak.
Tak tą substancje można brać tylko na wizuale, ja bym testował 2 kartony na raz, mimo że są namocniejsze na rynku jeśli chodzi o 1P-LSD
A jak sprawa ma się z bodyloadem, mnie jedynie on przeszkadza we wszystkich psychodelikach. Mięśnie prążkowane dostają za swoje?
byłam chora, zakochana, zachorowałam na miłość, chciałam poszybować ku wolności,
chciałam zobaczyć jak wolni żyją, prawie ugrzęzłam w bagnie, wydostałam się bo jedyne czego teraz mi trzeba to jego miłość.
chciałam zobaczyć jak wolni żyją, prawie ugrzęzłam w bagnie, wydostałam się bo jedyne czego teraz mi trzeba to jego miłość.
Właśnie tutaj bodyload jest wyczuwalny, no niestety - moim zdaniem do przebolenia, ja go praktycznie i tak nie zauważam.
Dodaje Fote jak ten karton się miał:
Dodaje Fote jak ten karton się miał:
- Attachments
-
- 1P-LSD.jpg (403.75 KiB)
Testy na dniach
Nie mogę się doczekać
Nie mogę się doczekać
TO ŻE ZADZIAŁAŁO I DZIAŁA TAK NA MNIE WCALE NIE ZNACZY ZE PODZIAŁA TAK NA CIEBIE.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.
Napisz koniecznie TripReporta, z chęcią przeczytam. Osobiście także bym stestowała.
byłam chora, zakochana, zachorowałam na miłość, chciałam poszybować ku wolności,
Obowiązkowo napiszę
No i w końcu jak skończą się te konkursy to będzie chwila czasu żeby zaznajomić się z użytkownikami a nie każdą sekundę na forum spędzać na powiększaniu zasobów postów !!
No i w końcu jak skończą się te konkursy to będzie chwila czasu żeby zaznajomić się z użytkownikami a nie każdą sekundę na forum spędzać na powiększaniu zasobów postów !!
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.
ਚਾਰ EM EM ਈਸਵੀ
څلور em em ce
አራት ኤም ኤም ዓ.ም.
Te bloterki są zajebiste, lepsze kolory, inaczej sie patrzy na świat. Jakby jeszcze zrobili jakieś fajne obrazki na nich, takie jak ta grafika na górze, a nie nazwa substancji tylko i biały karton.
Mało wogóle gdzie są kartoniki, te 1p-lsd to najlepszy jaki jadłem, przyjemna fazka, polecam wszystkim co lubią takie klimaty.
Blotterki 1-plsd naprawdę fajna fazka, spodziewałem się może trochę większego booom, może powinienem 2, ale wolałem nie ryzykować, jako że było to pierwsze podejście do tej substancji.
Fajnie wyostrzyły się dźwięki, ciężej się chodziło, trochę inaczej patrzyłem na otoczenie. Bardzo ciekawa substancja, na pewno jeszcze zamówię, tylko kolejnym razem zarzucę 2 lub półotra.
Fajnie wyostrzyły się dźwięki, ciężej się chodziło, trochę inaczej patrzyłem na otoczenie. Bardzo ciekawa substancja, na pewno jeszcze zamówię, tylko kolejnym razem zarzucę 2 lub półotra.
Wszystkie posty, które zamieszczam na forum są fikcją literacką, nie należy ich traktować poważnie.
predatorRC jest szansa na wprowadzenie tych kartonów z jakimis obrazkami a nie z nazwą substancji? Chetnie bym wziął hurt dla szczurków, ale musi być z ładnymi obrazkami jak oryginał
Jako wielowieczny znawca i weekendowy koneser lizergamidów stwierdzam, że
to jeden z najlepszych kartonów jakie się mi trafiły jeśli o 1P-LSD idzie... w ogóle preferuje ten właśnie gatunek nad bardziej czochrającym wizje Allladynem.
Polecam
Pobierać
to jeden z najlepszych kartonów jakie się mi trafiły jeśli o 1P-LSD idzie... w ogóle preferuje ten właśnie gatunek nad bardziej czochrającym wizje Allladynem.
Polecam
Pobierać