Witamina B12 WZF (zastrzyk)
Właśnie od zdrega dostałem zastrzyk B12 w pośladek i mówi, że jutro będę się czuł jak nowonarodzony. Ktoś brał to? Jakie odczucia? Co ile taki zastrzyk brać, bo googlować mi się zbytnio nie chcę, a póki na forum jestem to zapytam.
pzdrooo
pzdrooo
animeversa, my nie lekarze anime chyba ze jest tu jakis lekarz to pomoze;d ja biore tabletki aktualnie
animeversa, robiles badania krwi masz niedobory tej witaminy ??bo w ciemno by nie robil tego ??
Wizzair, nie szukam niczego, podobno B12 to jedna z najważniejszych witamin, jak masz wiedze na jej temat to proszę wypowiedz się w tym temacie.
Wczodaj ostro wypiłem, trama zarzuciłem itroche weedu, myślalem, że rano będzie zamułka, a tutaj rano wstaje pełen energii spałem 6h, przwbudzam się w ogóle senny się nie czuje, gotowy do działania, nie mija 5 minut ja już wstaje i idę kawe zrobic, w międzyczasie porozciągałen się, posprzątalem kumpla pokój bo u niego nocowałem. No czuję się genialnie!
Rano jeszcze menmag wrzuciłem i witaminy jakieś kompleksowe 100%RWS, teraz jem śniadanie i czuję się, jakbym był sportowcem i nigdy nie brał narkotyków ani nie palił papierosów. Mam ochotę wyjść do parku, pobiegać - z psem byłem na spacerze, no same plusy tych suplementów.
Za info dzieki z góry.
Wczodaj ostro wypiłem, trama zarzuciłem itroche weedu, myślalem, że rano będzie zamułka, a tutaj rano wstaje pełen energii spałem 6h, przwbudzam się w ogóle senny się nie czuje, gotowy do działania, nie mija 5 minut ja już wstaje i idę kawe zrobic, w międzyczasie porozciągałen się, posprzątalem kumpla pokój bo u niego nocowałem. No czuję się genialnie!
Rano jeszcze menmag wrzuciłem i witaminy jakieś kompleksowe 100%RWS, teraz jem śniadanie i czuję się, jakbym był sportowcem i nigdy nie brał narkotyków ani nie palił papierosów. Mam ochotę wyjść do parku, pobiegać - z psem byłem na spacerze, no same plusy tych suplementów.
Za info dzieki z góry.
animeversa, to Ty jesteś na detoks czy nie? Bo ja już się pogubiłem trochę
animeversa, a no chyba że ile taki zastrzyk kosztuje żeby prywatnie zrobić wiesz, może?
Boss, detoks od wszelakiego rc ćpania, biorę flunitrazolam raz na tydzień dla czapy, tramal raz na 3-4 dni, narazie klona odstawiłem na 2tygodnie i małe ilości (1g per tydzień) suszu na SGT-256. Trochę weedu jak mnie poczęstuje ktoś i piwo dwa wieczorkiem.
Boss, Zgred dostaje to na recepte, na czarnym rynku chodzi to po 35-50zł 5 zastrzyków. Prywatnie to chyba ciężko raczej to dostac bez wyników badań :v
Boss, Zgred dostaje to na recepte, na czarnym rynku chodzi to po 35-50zł 5 zastrzyków. Prywatnie to chyba ciężko raczej to dostac bez wyników badań :v
Widze detoks rzeczywiscie pelna para idzieanimeversa wrote: ↑5 years agodetoks od wszelakiego rc ćpania, biorę flunitrazolam raz na tydzień dla czapy, tramal raz na 3-4 dni, narazie klona odstawiłem na 2tygodnie i małe ilości (1g per tydzień) suszu na SGT-256. Trochę weedu jak mnie poczęstuje ktoś i piwo dwa wieczorkiem.
Nie chce byc wredny animeversa, ale po co Ty piszesz takie glupoty? Czy sam juz nie wiesz co piszesz?
Psychodela, psychodeliczny styl!
My walczymy dla niego, my walczymy wraz z nim!
ta... detoks idzie pełną parą... xD
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
aras, Gdybym nie wiedział co piszę, bym tu nawet się nie udzielał. Nie bądź hipokrytą. Detoks od rc, wiele razy to i tam na pinkowym to mówiłem.
Gargameli, Po takim wjebaniu w rcćpanie ciężko wyjść od czapy.
Piwo, weed, tramal od kiedy to są twarde narkorkotyki powiedz mi? Detoks też ma pojęcie względne. A w kanna jeszcze jestem wjebany, lecz gram na tydzień to chyba nie jest dawka, aby nazwać mnie ćpunem? Za ćpuna też się nie uważam, ani narkomana.
Jakby kto pytał to już 4-5 dzień klonów nie biore, przerwe kontynuuje. Zresztą jeszcze niedługo rozpoczęcie roku, to nie będę po pół rolce klona tam szedł. Z dnia na dzien odstawiłem bez skręta sie obyło, do zepamu nie ciągnie, bardziej do piwka weedu i tramalaaaa <3
a te witaminy kurde serio kozak, uzupełniam wode tylko śniadanie zjadłem a mam energii tyle, że moge iść asfalt wykładać na 12h
ide się kimnąć jeszcze, have a nice day!
Gargameli, Po takim wjebaniu w rcćpanie ciężko wyjść od czapy.
Piwo, weed, tramal od kiedy to są twarde narkorkotyki powiedz mi? Detoks też ma pojęcie względne. A w kanna jeszcze jestem wjebany, lecz gram na tydzień to chyba nie jest dawka, aby nazwać mnie ćpunem? Za ćpuna też się nie uważam, ani narkomana.
Jakby kto pytał to już 4-5 dzień klonów nie biore, przerwe kontynuuje. Zresztą jeszcze niedługo rozpoczęcie roku, to nie będę po pół rolce klona tam szedł. Z dnia na dzien odstawiłem bez skręta sie obyło, do zepamu nie ciągnie, bardziej do piwka weedu i tramalaaaa <3
a te witaminy kurde serio kozak, uzupełniam wode tylko śniadanie zjadłem a mam energii tyle, że moge iść asfalt wykładać na 12h
ide się kimnąć jeszcze, have a nice day!
Boss, czytaj ze zrozumieniem. Ja nie mowie co ma robic tylko zeby nie gadal bzdur.
animeversa, polecam sprawdzic znaczenie slowa hipokryta, a jak juz tam bedziesz to zobacz od razu co to znaczy detoks.
A jak pojecie wzgledne to nie uzywaj, bo nie rozumiesz.
Ja nie porownuje co z czym i w jakiej ilosci, ale Ty zrozum ze detoks znaczy ZERO a nie troszeczke.
Ale spoko powodzenia zycze w pocieszaniu sie ze nie bierzesz
gram kanna na tydzien, nie nazwalem Cie nigdzie cpunem, ale ja mam gram kanna na jakies 4-5 miesiecy, za mocny jestes
Ok powodzenia paaaa
Dodano po 4 minutach 55 sekundach:
Alkohol, tramadrol no no zabawki, polecam
animeversa, polecam sprawdzic znaczenie slowa hipokryta, a jak juz tam bedziesz to zobacz od razu co to znaczy detoks.
A jak pojecie wzgledne to nie uzywaj, bo nie rozumiesz.
Ja nie porownuje co z czym i w jakiej ilosci, ale Ty zrozum ze detoks znaczy ZERO a nie troszeczke.
Ale spoko powodzenia zycze w pocieszaniu sie ze nie bierzesz
gram kanna na tydzien, nie nazwalem Cie nigdzie cpunem, ale ja mam gram kanna na jakies 4-5 miesiecy, za mocny jestes
Ok powodzenia paaaa
Dodano po 4 minutach 55 sekundach:
Alkohol, tramadrol no no zabawki, polecam
Psychodela, psychodeliczny styl!