https://bolchemist.com/produkt/4f-abinaca/
Witam,
Jakieś opinie?
W aktualnych czasach chyba jedyna nadzieja.
Wiadomość moderatora
Profil sklepu: BOLCHEMIST_EU
Wiadomość moderatora
Opinia z reddit z przed pół roku.Pierwszy efekt pojawia się natychmiast po wydechu i staje się silniejszy w ciągu następnych kilku minut. Jest głównie dysocjacyjny i (niestety) bardzo mało psychodeliczny. Oddech stał się wolniejszy, podobnie jak 5F-MDMB. Efekt ten utrzymywał się do końca drugiego papierosa. Na górze pojawiło się kolejne uczucie dysocjacji i poczułam, że klatka piersiowa jest bardziej napięta. W tym momencie pojawiły się słabe/łagodne, typowe myśli dotyczące chwastów. Czas trochę zwolnił, a myśli przyśpieszyły. Po około 25 minutach wszystko się skończyło i pojawił się nacisk, jak opaska na głowę. Potem pojawił się pulsujący ból głowy. Te same skutki uboczne występują również w przypadku SGT-25 Wniosek Za tę cenę, w moich oczach nie jest tego warta. Smakuje również absolutnie obrzydliwie w porównaniu z innymi kannabinoidami. Jeśli nie masz innego rozwiązania, to w porządku, w przeciwnym razie jest to raczej nieciekawe ze swoim raczej płaskim efektem i nieprzyjemnymi skutkami ubocznymi: Mimo to muszę przyznać, że nie wszyscy odczuwali ból głowicy drukującej, który ja miałem. A 3/5 uznało to nawet za całkiem dobre Mam nadzieję, że udało mi się zapobiec kupowaniu jednego lub drugiego! (Lub nie) Kiedy coś kupujesz. Trzymaj się JWH-210, przynajmniej będziesz się z nim dobrze bawić WAŻNA EDYCJA: ten noid jest w rzeczywistości na tym samym poziomie, co seria JWH. Więc oprócz niszczącego łańcucha 4f jest to przyjazny dla początkujących noid