Zestaw regeneracyjny

Proven methods for the regeneration of the body and discussions on the harmfulness of RC.
Status:
yalasek
Odkurzacz
Użytkownik
Topic author

Zestaw regeneracyjny

Unread post by yalasek » 4 years ago

Witam jak wyglądają wasze zestawy regeneracyjne po zabawach z RC?

chodzi mi główinie o regeneracje : Organizmu, wątroby, receptorów itp

ja naprzykład codziennie biorę Magnez, Wit C, Wit B, czasem Cynk, piję sporo witaminowych napojów Oshee jem dużo cebuli a ona zawiera pełno dobrych rzeczy :mrgreen: + sporadycznie Calcium heh + muszynianka/staropoloanka - również zawiera sporo witamin i minerałów!

nie mam pojęcia jak zregenerować receptory, robię sobię dłuższa przerwę i chciałbym o wszystko zadbać oraz nauczyć się jak to robić w przyszłości, jeżeli chodzi o zestaw witaminowy który podałem mnie w zupełności wystarcza - czuję się zajebiście, dodam też że uprawiam dużo sportu a to z pewnością wpływa pozytywnie na samopoczucie :)! Pozdrawiam i czekam na wasze odpowiedzi.
Yalasek to postać fikcyjna cel jego stworzenia nie został jednak nigdy odkryty ani potwierdzony.

Status:
OomAmee
B-K Zwierz
OomAmee

Zestaw regeneracyjny

Unread post by OomAmee » 4 years ago

Seta i galareta :D
A po nocy przychodzi dzień
A po burzy spokój

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss

Zestaw regeneracyjny

Unread post by Boss » 4 years ago

Ostropest plamisty ,5htp,omega 3 i czasu trzeba na dojście do siebie. Więcej nic nie wymyslisz sen witaminy zero używek
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)

Status:
yalasek
Odkurzacz
Użytkownik
Topic author

Zestaw regeneracyjny

Unread post by yalasek » 4 years ago

Boss wrote:
4 years ago
,5htp
Co to ? i w czym pomaga co regeneruje ?
Yalasek to postać fikcyjna cel jego stworzenia nie został jednak nigdy odkryty ani potwierdzony.

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss

Zestaw regeneracyjny

yalasek, przeciwdepresyjne nasenne hamujące apetyt poczytaj o tym
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)

Status:
Piotr2k
B-K Zwierz
Piotr2k

Zestaw regeneracyjny

Unread post by Piotr2k » 4 years ago

Po solidnym wonhaju obowiązkowo zaczynam jedzenie od kefiru. A w trakcie staram się wypić witaminy np. plusz i dużo wody.

Status:
KacprowskY
Odkurzacz
Newbie

Zestaw regeneracyjny

Unread post by KacprowskY » 4 years ago

Te plusze troche lipa, bo maja mala wchlanialnosc przynajmniej tak mi mowila pani z Apteki.
Dużo mięsiwa, sen, yerba mate jest dobra. Klinoptylolit na oczyszczenie organizmu, kurkuma, imbir ostroes plamisty, czosnek wrzucany na czczo, dużo pomidorów. Z witamin wrzucaj bardziej te w tabletkach, najlepsze są OLMIPU VITA-MIN multiple sport, polecam. za 5HTP sie nie bierz, bo przypierdolisz stima i Cię może wykręcić, 5htp stosuje się do długotrwałej kuracji, a nie stosowania doraźnie. Stostowanie 5htp i branie do tego stymulantów to najgorszy pomysł jaki może być, więc Panie Boss, jak już bierzesz się za dawanie rad to najpierw zrób konkretne rozeznanie, bo chłopa zabijesz. :clap:
by KacprowskY

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss

Zestaw regeneracyjny

KacprowskY, haha twój opis naprawdę dużo opisuje . Najpierw zastanów się co piszesz później komentuj bo twoje posty i zaczepki są na marnym poziomie.Po pierwsze zacznijmy że czosnek nie wolno za dużo jeść Max 2 ząbki czosnku bo można wątroba uszkodzić po drugie ty polecasz mixy hexa i mdma i piszesz mi coś zabijaniu. ?Weź takie rady wsadź sobie wiesz gdzie ;). Chyba nie chcesz tego stosować wszystko na raz ? Te witaminy co wymieniłeś są tyle wart co twój post . Słaby z ciebie aktor trochę pokory gościu zachowanie twoje pozostaje do życzenia. Poproszę informacje gdzie napisałem żeby stosować stumulanty i 5htp ???! ;D gdzie ?!

Status:
KacprowskY
Odkurzacz
Newbie

Zestaw regeneracyjny

Nie rozumiesz, równie dobrze gdzie napisałem o długofalowym stosowaniu czosnku? Na czczo z rana w ramach regeneracji i dobrą persalityke jelit. Witaminy Olimpu sa jednymi z najlepszych, jeśli nie najlepsze. Nie napisałeś, ale również nie dodałeś, że stostowanie 5htp + stymulanty mogą gościa wykręcić. Owszem polecam, bo jadłem i było wspaniale (mdma + hexen), a to że zjeba okrutna to sprawa drugorzędna. Apropo zaczepki to przypominam Panie Boss, że to Pan ubliżał mi od konfidentów, że sprzedałem Silka, pomawiał że bije matke, rzucam słoikami i jestem rufus, co oczywiście jest bzdurą. Chciałem się z Panem umówić na spotkanie twarzą w twarz żebyśmy wyjaśnili sobie wszystkie niesnaski kazałeś mi przyjechać do Warszawy, pech tak chciał, że nie przepowidziałeś że jestem właśnie ze stolicy. Na co ubliżałeś mi dalej i napisałeś jednak, że jestes w Holandii i jak wrócisz to mnie rozjebiesz, zmieniałeś chyba z 4 razy wersje, aż sam się pogubiłeś w swoim kłamstwie. Niemniej jednak czekam na Pana powrót i ostateczne wyjaśnienie sprawy. Bo pisanie i podawanie mi adresu w Holandii z tekstami "Dawaj przyjeżdzaj do Holandii to Cię rozjebie pecie jebany, konfidencie" jest tak samo słaba jak te Pana intrygi, Panie Boss. :)

Pisanie i pomawianie, że jestem konfidentem gdzie garowałem i odjebałem wyrok + białko mam czyste jest naprawdę słabe, samo w sobie pisanie do ludzi "konfidencie, pecie" i myśl, że w internecie jest się anonimowym jest jeszcze słabsze, uwierz mi na słowo że jeżeli bezpodstawnie opluwasz człowieka i rzucasz słowami co Ci Bozia na śline rzuci, może się dla Ciebie to kiedyś źle skończyć. Pisałem w tej sprawie do admina Sergiusz na co oczywiście odparłeś wyzwiskami najgorszego kalibru, (mam screeny) kto, co i od kogo wyszły zaczepki jak i wielumilowe intrygi, również polecam do zapoznania się moderatorom josiek, Gandalf, Gargameli, z zaistniałą sytuacją. Rozumiem, że jesteś userem z rangą i długoczasowym stażem, ale to nie upoważnia Cię do opluwania drugiego usera. Jak już wspominałem, nie musimy się lubić! Wystarczy, że się szanujemy.

Dodam, iż rozumiem że masz tutaj posłuch ludzie Cię lubią, Ja osobiście do Ciebie nic nie mam, ale sam zacząłeś intrygi, wyzwiska, pomawianie i wyssane opowieści z palca, które nie mają pokrycia z rzeczywistością. Nie chce iść udry na udry, ale o sensowne wyjaśnienie sytuacji.

PS. Przepraszam za offtop.
by KacprowskY

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss

Zestaw regeneracyjny

KacprowskY, Poproszę i dowody i gdzie jest informacja że te witaminy są najlepsze i gdzie napisałem że 5htp można loczyc z stymulantami? Bo na sobie jakoś nie przypominam żebym takiego coś pisał;) Jesteś kłamca kłamiesz jak z nut chłopie nie mam zamiaru znizac się do twojego poziomu który jest tragiczny . Cały czas czekam na dowody od paru dni. I nie rób spamu jakimś szajsem ;) Gadać to każdy może w dowody to nie ma. :lol: marna prowokacja kończę z tobą dyskusje bo nie ma sensu .

Status:
KacprowskY
Odkurzacz
Newbie

Zestaw regeneracyjny

Dowody na to że pomawiasz, oczerniasz i wyzywasz już Ci przedstawiałem na czacie, mam 24 screeny na prośbe adminów moge je tu udostępnić. Są tam miedzy innymi Twoje świetne dywygacje, wyzwiska, pomawianie że jestem rufus, bije matke i rzucam słoikami, że jestem konfidentem, petem itp itd... :)
Nie chce być niemiły, ale masz Panie Boss problemy z czytaniem ze zrozumieniem, bo napisałem wyraźnie
"Nie napisałeś, ale również nie dodałeś, że stostowanie 5htp + stymulanty mogą gościa wykręcić"
Witaminy Olimpu są sprawdzone, polecane przez Polskich i zagranicznych sportowców, nie są to witaminy niszowe które można nabyć w pierwszej lepszej aptece (jeśli w ogóle w którejś znajdziesz) Oczywiście witaminy w tabletkach nie zastąpia dużych niedoborów w diecie i same powoływanie się na tabletki jest błędne. Dlatego tak jak napisałem zalecam jeść dużo mięsiwa, przeróżnych makaronów, kasz, ryżów, warzyw. Kończe offtop, a ocene sytuacji pozostawiam wam.

Poza tym jeśli chodzi o suplementy Olimpu wystarczy wpisać fraze w google, jeśli ktoś będzie leniuszkiem to odsyłam chociażby do tego wątku, witaminy stosowane przez wszelakich sportowców, narażonych na odwodnienia, niedobory i nadmierny wysiłek ;

https://www.opineo.pl/opinie-94033-olimp-vita-min-multiple-sport.html
by KacprowskY

Status:
Boss
Wynalazca NZT
Boss

Zestaw regeneracyjny

KacprowskY, chłopie nie kompromituj się. I dalej nie dałeś dowody . opineo hahaha proszę cię i dlatego piszesz że witaminy najlepsze haha to jest jakiś żart prawda?;) Zresztą pisz sobie co chcesz znudziły mnie prowokacje nie mam czasu na głupoty i zabawę w piaskownicy baw się sam ale bez mojej osoby . To proste i logiczne że trzeba jeść dużo warzyw i owoców z nie suplementy diety ;) Wrazie można udać się do dietetyka i napisze nam dietę jaką stosować dla zdrowia taka wizyta dużo nie kosztuje . Dodam od siebie żeby jak najwięcej pić soki z marchwi i buraka czerwonego z własnego ogrodu najlepiej;) pozdrawiam
Last edited by Boss 4 years ago, edited 2 times in total.

Status:
KacprowskY
Odkurzacz
Newbie

Zestaw regeneracyjny

Dowody? Otóż mam kupe screenów jak już nadmieniłem i na prośbe modów bądź admina wstawie je tutaj, dobrze wiesz i udajesz wciemiewitego bo na czacie podesłałem rąbek tego co żeś wypisywał. Jak również mam nawet screen, że jestem konfidentem bo poszedłem ze skargą do Sergiusza.

Opinie są łączone bezpośrednio z portfalu SFD, portalu przeznaczonego dla osób które ćwiczą i są kulturystami, ale żeby zabrzmieć jeszcze bardziej wiarygodnie, wielu kulturystów wypowiada się nt. Witamin i stawiają właśnie na suplementy Olimpu.
Btw. Sam suplementuje się W/w produktami i stwierdzam, że spełniają swoją role, czego nie moge powiedzieć o suplach z apteki. Ostatni raz odpisuje Panu + dalej Pan będzie ignorowany. Głupote toś sam Pan narobił, rzeczami które nadmieniłem w poście powyżej. Życze wszystkiego dobrego, obyś szanował ludzi. PEACE

Dodano po 5 minutach 34 sekundach:
Image

I uwierzcie jest to najłagodniejszy screen z W/w sytuacji. :)

Dodano po 14 minutach 58 sekundach:
PS. Otóż wizyta u dietetyka i wypisanie diety na miesiąc to spory koszt, przynajmniej dla mnie ok 300-450pln u mnie w mieście, a nawet wyżej zależy od pakietu. Nie mówiąc tutaj o kosztach produktów, które zostaną rozpisane do diety. A skąd wiem, ano stąd bo sam byłem na diecie masującej, a potem na wycince. ;)
Attachments
12345.png
12345.png (151.52 KiB)
by KacprowskY

Status:
blacha
Odkurzacz
Newbie

Zestaw regeneracyjny

Unread post by blacha » 4 years ago

jak dzieci Siema24h7days, dawaj popcorn xD dajcie sobie siana

Status:
Mackbeath
Opiowrak
Newbie

Zestaw regeneracyjny

Unread post by Mackbeath » 4 years ago

KacprowskY,
I have been following Boss users for a long time, and it seems to be a man who has a big problem with drugs, and his only connection to the world is the keyboard and the computer. just block it and don't solve anything with it :)