Ostatni post z poprzedniej strony:
predatorRC, mogę prosić odpowiedz na meila czy ni h... Czasami nie ma takich pieniędzy co spokój psychiczny widzę że się nie nawpierdalam tego jebanego 3mmc wcześniej chlor a teraz jak mi brakuje te parę groszy kiedy można się dogadać tyle zamówień a tutaj totalna ignoracja ze swoim to się liczą a z nami smieszne... Ignorują że aż szlak trafia. Chcę albo przelać albo się dogadaćPredator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: predatorRC
Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Przybysz, moja na przyklad bardzo dlugo stala zanim wyruszyla (wiecej niz jej zajela faktyczna podroz) ale ostatecznie dotarla bez wiekszych problemow po niecalych dwoch tygodniach - niejaka zamotka z danymi do odbioru ale reszta ok
W wersji w prochu cudownie byłoby zobaczyć:predatorRC pisze: ↑4 lata temuMów dokładnie co Cie interesuje i sprawdzimyPanProbowka pisze: ↑4 lata temupredatorRC
Planujecie dodać do oferty jeszcze jakieś benzo? Może coś lepszego w końcu od tego przeruchanego Etizolamu?
Flubromazepam
Klonazolam
Flualprazolam
Konto użytkownika i postać przez niego kreowana jest wyłącznie wymysłem autora
Treść postów to fikcja literacka niepoparta żadnymi prawdziwymi przeżyciami
Treść postów to fikcja literacka niepoparta żadnymi prawdziwymi przeżyciami
- Status:
od początku tygodnia brak ruchu w trackingu więc coś jest nie tak :/
Hejo,
opcja pickup została wycofanana stałe, czy tymczasowo? Kiedy ewentualnie miała by wrócić?
Jeśli chodzi o etizolam, kiedy pojawiłby się w ofercie, czy również rezygnacja?
opcja pickup została wycofanana stałe, czy tymczasowo? Kiedy ewentualnie miała by wrócić?
- Status:
raczej dłuższa przerwa jesli chodzi o pick up ... jakaś konfitura z różowego forum podszywała się pod klientów i potem się rozpruła i wszystkie paki na pick up wpadły przed nowym rokiemkwasnypapier pisze: ↑4 lata temuHejo,
predatorRC, Predator czy jest szansa aby zamówienia z grudnia doszły ? Piszę na maila i tylko na tym się kończy . Dwa zamówienia z tamtego roku mi ciągle nie przychodzą a Ty mnie ignorujesz, klienta który ma u Ciebie prawie 80 zrealizowanych zamówień . Trochę słabo .
z taką paranoja to już tylko Choroszcz...Przybysz pisze: ↑4 lata temuraczej dłuższa przerwa jesli chodzi o pick up ... jakaś konfitura z różowego forum podszywała się pod klientów i potem się rozpruła i wszystkie paki na pick up wpadły przed nowym rokiemkwasnypapier pisze: ↑4 lata temuHejo,
predatorRC, No more USA shipping? So I won't be getting the 50% missing from my last order that we agreed upon :/ I was about to place new order..
KsiadzPiotr,
trochę się naprodo
kowalem wiec uznałem ze powinno być w dziale o 4homipcie zapraszam.
wyskrobałem dla ciebie specgjalnie recke.KsiadzPiotr pisze: ↑4 lata temuWypowie sie ktoś na temat 4-ho mipt chodzi mi o to jaką faze się ma po tym mam rozeznanie w piksach ale nie w tym i nie odsyłajcie mnie na hajpa albo rózowe chce tutaj info dzieki yoyo
trochę się naprodo
kowalem wiec uznałem ze powinno być w dziale o 4homipcie zapraszam.
czy możecie napisać jak teraz z przesyłkami czy dochodzą? bo moja przesyłka ze stycznia nie doszła. Wprawdzie można liczyć na 50% przy następnym zamówieniu ale widzę różne informacje odnośnie problemów z dostarczeniem paczek i kontaktem