Ostatni post z poprzedniej strony:
aras, dzieki za infoPredator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: predatorRC
Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Doszła mi paka. szła długo czyli koło 2 tygodnie, ale bardziej z winy przewoźnika niż vendora. no i warto powiedzieć że to reship.
zamiast 3-fpm w paczce dostałem 4-mpm więc je krótko zrecenzuje:
gówno, nie działa, nie polecam
za to 4-fma bardzo dobre
zamiast 3-fpm w paczce dostałem 4-mpm więc je krótko zrecenzuje:
gówno, nie działa, nie polecam
za to 4-fma bardzo dobre
hello me predator is not responding to email i have a dove and stopped 2 days ago. and even what would happen to me wouldn't put it on the dove write pred what is with you ?????
Once the store's assortment was more sophisticated. The ground that the overdue package from December reached its destination.
legalzen01, if I understand correctly you are worried about a shipment that is in progress and the tracking hasn't moved for two days - that is not a biggy mate, just chill and be patient for now
I didn't get that part to be honest but if you didn't get a response from Pred then spam him some more - as he specifically instructed to do in case not getting a reply. I wouldn't bother him with a two-day delay in tracking though. Cheers!legalzen01 pisze: ↑4 lata temuand even what would happen to me wouldn't put it on the dove write pred what is with you ?????
predatorRC, "F1N1SH" przeczytaj wiadomość znów kod pocztowy
Mogę prosić aby ktoś mi napisał na PW jaki przewoźnik jest teraz najlepszy?
Dodano po 5 godzinach 1 minucie 42 sekundach:
Już ogarnąłem. Jakie 4/3CMC najlepsze? Co polecacie?
3MMC dobre?
Dodano po 5 godzinach 1 minucie 42 sekundach:
Już ogarnąłem. Jakie 4/3CMC najlepsze? Co polecacie?
3MMC dobre?
Konto użytkownika i postać przez niego kreowana jest wyłącznie wymysłem autora
Treść postów to fikcja literacka niepoparta żadnymi prawdziwymi przeżyciami
Treść postów to fikcja literacka niepoparta żadnymi prawdziwymi przeżyciami
wlasnie, warto juz 3mmc pobierac czy dalej przechlorone gowno?
Boże, chroń mych ludzi jak głos
Rozsądku nad ranem
Rozsądku nad ranem
predatorRC znam większość wymienionych powyżej tryptamin i jeśli macie dostęp do 4-HO-MET i 4-AcO-MET to wprowadźcie właśnie te produkty np. 4-HO-MET w prochu i 4-AcO-MET w tabletkach, a olejcie takie wynalazki jak 4-AcO-DET czy 4-HO-MiPT, bo jeśli ludzie spróbują 4-HO-MET to nie będą zainteresowani 4-HO-MiPT, a już w ogóle 4-AcO-DET czy kolejnymi ich modyfikacjami.predatorRC pisze: ↑5 lata temuW podobnej cenie jak 4-AcO-DET fumarate:
4-AcO- ( DPT / MET / MiPT / MPT )
4-HO- ( DET / DPT / EPT / MALT / MET / MiPT / MPT )
4-Meo-MiPT
5-MeO- ( DALT / DiPT / MET / MiPT )
więc musieliby być chętni i wtedy wybralibyśmy jedną pozycję na dodanie do sklepu ty byś chciał 4-HO-MiPT
Nie wiem gdzie się zaopatrujecie ale jeśli u "jaszczurów" to oni mają też w ofercie 4-AcO-DMT, a wtedy jeśli miałbym wymienić dwie najlepsze tryptaminy to byłyby to 4-HO-MET i właśnie 4-AcO-DMT.
Paki docierają w ekspresowym tempie! Następna paka z pięknymi kamieniami 3CMC BIG dotarła!!! TOWAR ekstra klasa! Polecam! Pyszne, dobre 3CMC
Wszystkie testy substancji prowadzone są poza granicami RP! Moje posty to fikcja, sny i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością. Uważaj zanim przyjmiesz coś nielegalnego! Zastanów się 3 razy! Narkotyki i RC to zło!
U mnie track przez weekend stoi, ale to raczej wina przewoźnika, bo już drugi raz przez weekend stoi.
- Status:
Ja dziękuje bardzo za współpracę .
Bardzo długo czekałem z wyrażeniem opinii ale ale ponad 2miesiące wystarczą.
Z 4 lub 5 paczek tylko jedna doszła jakoś na początku grudnia kolejne to farsa.
Dostaje niby tracking ale co z tego jak wszystko stoi albo utyka zaraz przy wylocie od kraju nadawcy.
Nie będę się rozpisywał bo to nic nie zmieni ... Dodam ,że gołębie nie są skierowane na jeden adres i nie na tego samego adresata więc nie ma tu mowy o spaleniu.
dziwnym trafem u atoma wszystko jest ok i zawsze na czas.
Szkoda tylko ciężko zarobionego hajsu własnego i znajomych.
Bardzo długo czekałem z wyrażeniem opinii ale ale ponad 2miesiące wystarczą.
Z 4 lub 5 paczek tylko jedna doszła jakoś na początku grudnia kolejne to farsa.
Dostaje niby tracking ale co z tego jak wszystko stoi albo utyka zaraz przy wylocie od kraju nadawcy.
Nie będę się rozpisywał bo to nic nie zmieni ... Dodam ,że gołębie nie są skierowane na jeden adres i nie na tego samego adresata więc nie ma tu mowy o spaleniu.
dziwnym trafem u atoma wszystko jest ok i zawsze na czas.
Szkoda tylko ciężko zarobionego hajsu własnego i znajomych.
Po tym poście myśle ze trochę odkleiłes się gościu od rzeczywistości.Przybysz pisze: ↑4 lata temuraczej dłuższa przerwa jesli chodzi o pick up ... jakaś konfitura z różowego forum podszywała się pod klientów i potem się rozpruła i wszystkie paki na pick up wpadły przed nowym rokiemkwasnypapier pisze: ↑4 lata temuHejo,
opcja pickup została wycofanana stałe, czy tymczasowo? Kiedy ewentualnie miała by wrócić?
Jeśli chodzi o etizolam, kiedy pojawiłby się w ofercie, czy również rezygnacja?
Bo nie tylko kosmita miał problem z tym przewoźnikiem.
Mi paki z grudnia padły i wszystkie reshipy. Następne reshipy i następne paczki doleciały , a od stycznia były już 4. Piąta w drodze powoli laduje u mnie. Ludziom dochodzą reshipy bez odpowiedzi na reship, nowe wszystko idzie dogadać i nagle Ty jeden skrzywdzony się znalazłeś.
Puenta tej historii będzie jak za 2 tygodnie napiszesz ze wyładowała rakieta i jest kosmos albo zginiesz w akcji bez wieści bo chujowo będzie się przyznać ze ciśnienie zjadło logiczne myślenie