magik469 pisze: ↑4 lata temu
predatorRC, mogę prosić odpowiedz na meila czy ni h... Ignorują że aż szlak trafia. Chcę albo przelać albo się dogadać
Nie było nas na mailu przez weekend, więc spamuj. A ingnorowani są tylko nieliczni.
Proch - jest szansa
Nie ma opcji
Idzie ogarnąć proch, blottery i piguły.
kwasnypapier pisze: ↑4 lata temu
Jeśli chodzi o etizolam, kiedy pojawiłby się w ofercie, czy również rezygnacja?
Czekamy na info od dostawcy, który ma ostatnio problemy z wysyłkami
taki paradoks
Przybysz pisze: ↑4 lata temu
jakaś konfitura z różowego forum podszywała się pod klientów i potem się rozpruła i wszystkie paki na pick up wpadły przed nowym rokiem
pewne info?
Prezydent pisze: ↑4 lata temu
predatorRC, Predator czy jest szansa aby zamówienia z grudnia doszły ? Piszę na maila i tylko na tym się kończy . Dwa zamówienia z tamtego roku mi ciągle nie przychodzą a Ty mnie ignorujesz, klienta który ma u Ciebie prawie 80 zrealizowanych zamówień . Trochę słabo .
Pisz codziennie lub max co 48 godzin, napisz, że Ty to Ty i ogarniemy, serio jest coraz lepiej, ale nadal nie każdy pakę dostał i robimy wszystko, żeby to ogarnąć.
hp505 pisze: ↑4 lata temu
predatorRC, No more USA shipping? So I won't be getting the 50% missing from my last order that we agreed upon :/ I was about to place new order..
Shipped 3 orders to USA this week
fadadas pisze: ↑4 lata temu
zamiast 3-fpm w paczce dostałem 4-mpm
Pisz na maila, jak tylko będzie 3-fpm to dodamy do zamówienia.
legalzen01 pisze: ↑4 lata temu
hello me predator is not responding to email i have a dove and stopped 2 days ago. and even what would happen to me wouldn't put it on the dove write pred what is with you ?????
WEEEEEEKEEEEND
ChicagoBulls pisze: ↑4 lata temu
predatorRC, "F1N1SH" przeczytaj wiadomość znów kod pocztowy
Hehehe spoko spoko
Przybysz, widać masz pecha, pozostaje tylko kontakt mailowy i zobaczymy co da się zrobić ..
CZEKAM NA INFO NA TEMAT:
4-HO-MET w pillsach ( na początek )
1cP-LSD blotter ( potem ogarniemy pillsy )
Za dużo chętnych na różne pozycje i pomału będziemy je dodawać.
Dzisiaj na sklepie pojawi się A-PiHP, zdjęcie produktu będzie w środę.
Odpowiedzieliśmy dzisiaj na kilkanaście maili z dzisiaj i z wczoraj, zatrzymaliśmy się gdzieś na mailach sobotnich, zaraz oblecimy jeszcze te z dzisiaj.