Ostatni post z poprzedniej strony:
Czy ktos juz otrzymal jakies wezwanie w sprawie pak zatrzymanych w okresie swiatecznym? Moja wpadla przed swietami (full BHP ensured) ale wiem, ze wciaz nic nie przyszlo na podany w zamowieniu adres. Ktos cos juz dostal? Z gory dzieki za infowezwania
wezwania
Nic jeszcze nie dostałem.beeniepatu pisze: ↑4 lata temuCzy ktos juz otrzymal jakies wezwanie w sprawie pak zatrzymanych w okresie swiatecznym? Moja wpadla przed swietami (full BHP ensured) ale wiem, ze wciaz nic nie przyszlo na podany w zamowieniu adres. Ktos cos juz dostal? Z gory dzieki za info
wezwania
Do mnie wczoraj dzwonił dzielnicowy że zaprasza na przesłuchanie ws. zamówień z jakiegoś sklepu.
Raczej nie chodzi o Preda (ewentualnie raz kiedyś mogłem podać swój numer na żółtą skrzynkę, ale wątpię).
Możliwe, że wzywają jeszcze za Demona? Bo poza tymi dwoma to już tylko Legalni wchodzą w grę, ale ich chyba nie rozbito tylko sami się zwinęli...
Raczej nie chodzi o Preda (ewentualnie raz kiedyś mogłem podać swój numer na żółtą skrzynkę, ale wątpię).
Możliwe, że wzywają jeszcze za Demona? Bo poza tymi dwoma to już tylko Legalni wchodzą w grę, ale ich chyba nie rozbito tylko sami się zwinęli...
GOM
SROM
GO TO HOME
SROM
GO TO HOME
wezwania
Jak to podawałeś swój nr żółtym ?xD nigdy zamawiając na żółte nie musiałem podawać nr tel. Zawsze miałem dopisek że " tel zmyślony " a kod odbioru proszę na meila.. Ja pierdole i przez takich ludzi nie moge sobię teraz zamówić na żółte... Zressztą skoro wszyscy vendorzy zrezygnowali z żółtych to policja weźmię się za reszte przewoźników logiczne .GOM pisze: ↑4 lata temuDo mnie wczoraj dzwonił dzielnicowy że zaprasza na przesłuchanie ws. zamówień z jakiegoś sklepu.
wezwania
To było w latach 2015-2016 kiedy dopiero zaczynałem przygodę. Wtedy nikt nie przywiązywał do tego większej wagi bo nie było powodu. Dopiero pierwsze przesłuchanie ws. Kryształka dało do myślenia, że swoje dane lepiej ukrywać.
Boss, możliwe że to jakieś podchody w mojej sprawie. Jbć to, zobaczy się na miejscu...
GOM
SROM
GO TO HOME
SROM
GO TO HOME
wezwania
**** przestań sttresować chłopaka ! Jedno miasto zajmuje się sprawą danego vendora , rozsiewa po całej polsce do komend info z danymi osób które zamawiały z danego regionu.
Reszta miast ma wyjebane.,im sie nie chce nawet tego robić tylko muszą papierki odnotować
@Gnom ni przejmuj sie ,idziesz jako świadek,walisz wałek typu.. Nie pamiętam tym bardziej że to było 5lat temu, możliwe że brat z twohego pc zamawiał,kolega po pijaku, robiłes domówki ,przez ten okres poł miasta twojego się przewineło przez twój dom .WAŻNE JEST ABY NIE MÓWIĆ ŻE TO SPOŻYWAŁEŚ I UDOSTĘPNIAŁEŚ bo wtedy może być gnój. Nie bój sie tez byłem 3lata temu za wilja luzz .
**** spamujesz z tą ręką już.pomyśl nad nowym twoim podsumowaniem tematów wezwania ,zresztą co ty wypisujesz po tym co odjebałeś
Wiadomość moderatora
scalono i edytowano
wezwania
Metaxa, prywatne wycieczki względem innych użytkowników forum są niedopuszczalne i nie będą tolerowane na forum. jeśli masz jakieś "ale" do kogoś z grona użytkowników to proszę załatwiaj z nim tę sprawę prywatnie. forum to nie jest miejsce do rozgrywania waszej prywatnej piłeczki.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
wezwania
wprawdzie nie ja, ale słup na którego była zarejestrowana karta xD...
poszła biedna żulina na kacu na komendę zeznała, że zarejestrowała na siebie numer za wino i tyle. od momentu rejestracji karty do wezwania minął ponad rok / ale miało to związek z przejętą paczką w zakutej żółtej skrzyni i dotyczyło pucybuta.
służby mają dostęp do takich danych (właściciel numeru) praktycznie na wyciągnięcie ręki, ale jeżeli prowadzone jest postępowanie to muszą wystąpić do operatora o te dane oficjalnie.
osobiście znam przypadek, gdzie zarejestrowany numer za nieaktywność wrócił do puli numerów operatora (musi minąć 36 miesięcy) i kompletnie przypadkowa osoba podpisała umowę z operatorem (z tym) numerem. tak się składa, że tą przypadkową osobą był / jest lekarz psychiatra pracujący na co dzień w ośrodku terapii uzależnień. nawet nie macie pojęcia jak ten lekarz pocisnął służby, skończyło się na sprawie w Sądzie i odszkodowaniu za pomówienia. (danych i okoliczności oczywiście nie podam, gdyż powiążą osoby i sprawy). z treści smsów wynikało, że psychiatra 2 lata przed posiadaniem owego numeru telefonu był dilerem i sutenerem. brzmi niesamowicie, ale to prawda. zapytacie skąd treść smsów? ano stąd, że operator przechowuje jego treść przez blisko 3 lata w centralnej bazie serwerowej (obsługuje ona BTSy i kilka innych kwestii, ale to już techniczne niuanse)
wniosek jest prosty... karta na słupa i telefon z Biedronki rozwiązuje problem.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.