Ostatni post z poprzedniej strony:
Co się dzieje z V? Czekam na odpowiedź a tu nic. Nawet odpisać ciężko. Gołąb już 2 tydzień leci i nie wiedzieć czemu jeszcze nie doleciał. Ktoś ma podobną sytuację?Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: predatorRC
Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Ten post ma wysoką reputację.
Wszystko ładnie pięknie wygląda na papierze, kontrakty z przewoźnikami itd.
Inni V z NL też mają takie umowy, a paki wpadły w tym zjebanym kraju i tak.
Testowe zamówienie czerwonymi przeleciało, aż dziwne.
W tym tygodniu po kilku zmianach też poleci partia i będziemy obserwować.
Prace nad innymi przewoźnikami trwają.
Chętnie przyjmiemy wszystkie pomysły, ale na mailu - bo prawda jest taka, że szkoda sklep padł - nazwa to już trochę legenda.
A wierni klienci mogą podesłać nam jak pakuje konkurencja
Bo serio chcemy ogarnąć tak, żeby dolatywało wszystko - myślimy nad podniesieniem limitu minimalnego + usunięcie sprzedaży 1-5g. Oczywiście przy zachowaniu cen lub nawet ich obniżce.
Rozumiemy wszystkich co wpierdolili pieniądze, ale dla nas taki przestój to też koszta, nie wspominając o reshipach tylu zamówień.
Jak nas do końca nie ustrzelą to każdy dostanie paczkę. Cierpliwości.
Inni V z NL też mają takie umowy, a paki wpadły w tym zjebanym kraju i tak.
Testowe zamówienie czerwonymi przeleciało, aż dziwne.
W tym tygodniu po kilku zmianach też poleci partia i będziemy obserwować.
Prace nad innymi przewoźnikami trwają.
Chętnie przyjmiemy wszystkie pomysły, ale na mailu - bo prawda jest taka, że szkoda sklep padł - nazwa to już trochę legenda.
A wierni klienci mogą podesłać nam jak pakuje konkurencja
Bo serio chcemy ogarnąć tak, żeby dolatywało wszystko - myślimy nad podniesieniem limitu minimalnego + usunięcie sprzedaży 1-5g. Oczywiście przy zachowaniu cen lub nawet ich obniżce.
Rozumiemy wszystkich co wpierdolili pieniądze, ale dla nas taki przestój to też koszta, nie wspominając o reshipach tylu zamówień.
Jak nas do końca nie ustrzelą to każdy dostanie paczkę. Cierpliwości.
ONE AND ONLY
A ile płacisz za współpracę ?predatorRC pisze: ↑4 lata temuRozumiemy wszystkich co wpierdolili pieniądze, ale dla nas taki przestój to też koszta, nie wspominając o reshipach tylu zamówień
Dodano po 33 sekundach:
i niech ktoś poda maila do kosmity.
Zależy co masz do zaoferowaniaWizzair pisze: ↑4 lata temuA ile płacisz za współpracę ?predatorRC pisze: ↑4 lata temuRozumiemy wszystkich co wpierdolili pieniądze, ale dla nas taki przestój to też koszta, nie wspominając o reshipach tylu zamówień
Dodano po 33 sekundach:
i niech ktoś poda maila do kosmity.
Maila masz przecież pod każdym naszym postem
ONE AND ONLY
predatorRC, nie na wersji mobilnej. Masz maila.
Dodano po 4 minutach 12 sekundach:
Btw ja z maila ostatnio rzadko korzystam więc czas mojej odpowiedzi może się wydłużyć.
XD
Dodano po 4 minutach 12 sekundach:
Btw ja z maila ostatnio rzadko korzystam więc czas mojej odpowiedzi może się wydłużyć.
XD
predatorRC, a i zapomniałem, odczytujesz wiadomości z privnote? Bo kiedyś pisałeś (ale to już dość dawno więc mógł to być ktoś inny) że nie odczytujesz.
Ja korzystam z privnote jeśli wysyłam maile z tutanoty poza tutanote...
Ja korzystam z privnote jeśli wysyłam maile z tutanoty poza tutanote...
Przecież adres mailowy [email protected] obsługuje szyfrowanie end-to-end.
Wie ktos co w przypadku gdy paka stanela w tranzycie (czyli chyba nie przyleciala do ****) paka zamowiona na prawdziwe dane bede mial wezwanie na policje?
Wiadomość moderatora
nie podajemy krajów nadawczo / odbiorczych
predatorRC, WYSŁAŁEM CI PROPOZYCJĘ PAKOWANIA I ZMIAN PRZYKŁADOWE
Cierpliwości - tak z tydzień czasu ?predatorRC pisze: ↑4 lata temuJak nas do końca nie ustrzelą to każdy dostanie paczkę. Cierpliwości.
a niech będzie, pare pakowań ci wyśle. patrz skrzynkę "Predziu patrz Hoxed" wiadomość z godziny 3:13
predatorRC, a jak by ci umkneły to patrz "pakowania Hoxed" z 13:55
Obczaj moje recenzje, tutoriale i inne tematy. Jesli ci pomogłem nie obraże sie za rep +
pzdr
pzdr
i nie doleci Xd
Obczaj moje recenzje, tutoriale i inne tematy. Jesli ci pomogłem nie obraże sie za rep +
pzdr
pzdr
Jak tak się zastanowić to dobrze, że nie klikają w żadne linki. Jedno małe niedopatrzenie, dobrze napisany skrypt i mogą mieć dostęp do ich kompa/kont
Moim zdaniem wystarczy korzystać z szyfrowania dostępnego na Protonie/Tutanocie wysyłając poprzez TOR'a, albo bawić się w szyfrowanie PGP
Konto użytkownika i postać przez niego kreowana jest wyłącznie wymysłem autora
Treść postów to fikcja literacka niepoparta żadnymi prawdziwymi przeżyciami
Treść postów to fikcja literacka niepoparta żadnymi prawdziwymi przeżyciami
Mi się wydaje że rozkminianie problemów z przewoźnikami tak publicznie to przesada. Można wysłać meila z propozycją zmian ekipie Predatora. Przecież żeby na tym forum czytać lub się udzielać nie trzeba mieć nie wiadomo czego. Ułatwianie służbom pracy to napewno
Jeśli jest zestrzelona to istnieje taka opcja.