Wiadomość moderatora
Świeżak i chęć.
Świeżak i chęć.
Witam was. Jestem świeży w temacie ogolnie probowalem tylko 3c i 4c. Interesuje mnie efekt pobydzenia, gadatkiwosci empatii i takich tam. Przebywam na terenie *** i chcial bym od was usłyszeć jakies moze opinie co bym mogl spróbować i co polecacie (mam pół roku przerwy w sniffie)
nie podawaj gdzie przebywasz! opinie o produktach masz w działach sklepów xD. spokojnie czekaj na odpowiedzi użytkowników forum
Świeżak i chęć.
Jeszcze pytanie co myslicie o HEX EN Crystal ?
Interesuje mnie działanie, gadatliwosc, chec do robienia czego kolwiek ogolnie taki Speed polaczony z euforia. A moze aphip
Interesuje mnie działanie, gadatliwosc, chec do robienia czego kolwiek ogolnie taki Speed polaczony z euforia. A moze aphip
Świeżak i chęć.
Adrianmlk, w Twoim przypadku moim zdaniem najlepszy będzie wgniataczofotel w postaci 4CMC
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Świeżak i chęć.
Adrianmlk,
Teraz słuchaj i weź to sobie bardzo głęboko do serca.
Nie pchaj się w to gówno!!!
Wierz mi, wiem co mówię.
Ale jeśli faktycznie chcesz to 3mmc będzie dobrym wyborem.
Odpuść sobie mocne stimy typu hexen, a od alfy to się kurwa lepiej trzymaj chłopaku z daleka.
Powodzenia
Teraz słuchaj i weź to sobie bardzo głęboko do serca.
Nie pchaj się w to gówno!!!
Wierz mi, wiem co mówię.
Ale jeśli faktycznie chcesz to 3mmc będzie dobrym wyborem.
Odpuść sobie mocne stimy typu hexen, a od alfy to się kurwa lepiej trzymaj chłopaku z daleka.
Powodzenia

Wiosna 

Świeżak i chęć.
Hexa sobie odpusc ale za to mysle ze 3cmc spełni twoje opisane oczekiwania.