Ostatni post z poprzedniej strony:
bomba97, Za jakiś czas przyjdzie mi znów kawałek tego kamyczka, także mogę wrzucić fotkę i dam znać jak obecny sorcik się sprawuje.3-MMC CRYSTAL Predator-rc - opinie, recenzje, działanie, opis
Profil sklepu: predatorRC
3-MMC CRYSTAL Predator-rc - opinie, recenzje, działanie, opis
Mam status wyslane wiec jak tylko dokeci podziele sie opinia i wrzuce zdj
Jako osoba która uwielbia 3mmc powiem że obecny sort jest aktywny jednak jeśli ktoś oczekuje tego co było przed delegalem srogo się zawiedzie. Wjazd bardzo słabo odczuwalny przy bombie 350 mG. co prawda występują lekkie zawroty głowi jest lekka euforia i słabiutki speed. Wiec jeśli ktoś liczy na to że będzie miał okazje zmierzyć się z prawdziwm 3mmc będzie zawiedziony. Czytałem też gdzieś opinię że 3MMC to taki oswojony wujek 3CMC co moim zdaniem jest kompletną bzdurą. Chęć na dożutkę mała. Kto jadł stare wie jak było wiec nie będę się rozpisywał
Jednak polecam ten środek ponieważ jest o wiele lepszy jak pozostałe które miałem okazje próbować Od orginału z przed lat dzieli go przepaść.
Zapomniałem jeszcze dodać że libido podbija ale nie taj jak to było kiedyś
Dodam ze tolerki nie mam żadnej moja ocena to 5/10 jednak oceniam stary sort z przed lat takiej jak np mieli w lesie
Jednak polecam ten środek ponieważ jest o wiele lepszy jak pozostałe które miałem okazje próbować Od orginału z przed lat dzieli go przepaść.
Dodam ze tolerki nie mam żadnej moja ocena to 5/10 jednak oceniam stary sort z przed lat takiej jak np mieli w lesie
Renegatt, chyba jednak sie porobiles bo napisales dokladnie to samo u 2 vendorow.
Moze zjadles po 350mg tego i tamtego
Moze zjadles po 350mg tego i tamtego
chory na DRD4 polymorphism
4cmc to szrot, lepiej 6-apb wrzucaj
4-ho-met team
4cmc to szrot, lepiej 6-apb wrzucaj
4-ho-met team
DupaBladaiTyle, dlatego jego opinia jest chuja pseudo a ja teraz nie wiem czy pobierać
ważniak
Hejo wszystkim, testowalismy 3mmc i powiem ze jest w nim dużo z dawnej 3ki.
Testy byky robione po parumiesiecznej przerwie wiec to tez istotne.
Poczatkowo sniff poznjej dorzutki w kapsultach.
Efekt bardzo fajny lecz wydawal się chwilowy wiec dorzutki.
Bylo to w zimie wiec wybaczcie ze bez detali. Ogolnie stan byl przyjemny czas wydawalo sie ze plynie nornalnie. Łacznie w noc i kolejny dzien zrobilismy 5kę na 2 kroliki diswiadczalne.Dobra bania była naprawdę a najlepsze zaczelo się w trakcie .Dopiero po moge powiedzieć , ze tak naprawde substancja bardzo aktywna wydawalo nam sie ze czas sie zatrzymal i calosc trwala pare dni , takie dziwne odczucia w glowie jakby się bylo zupelnie gdzieś indziej i jak pamietam przed delegalem w 2015 na 3ce tez bywaly takie same jazdy.
Z perspektywy czasu fajnie sie to wspomina i znowu jestem po przerwie i myśle o testach.
Testy byky robione po parumiesiecznej przerwie wiec to tez istotne.
Poczatkowo sniff poznjej dorzutki w kapsultach.
Efekt bardzo fajny lecz wydawal się chwilowy wiec dorzutki.
Bylo to w zimie wiec wybaczcie ze bez detali. Ogolnie stan byl przyjemny czas wydawalo sie ze plynie nornalnie. Łacznie w noc i kolejny dzien zrobilismy 5kę na 2 kroliki diswiadczalne.Dobra bania była naprawdę a najlepsze zaczelo się w trakcie .Dopiero po moge powiedzieć , ze tak naprawde substancja bardzo aktywna wydawalo nam sie ze czas sie zatrzymal i calosc trwala pare dni , takie dziwne odczucia w glowie jakby się bylo zupelnie gdzieś indziej i jak pamietam przed delegalem w 2015 na 3ce tez bywaly takie same jazdy.
Z perspektywy czasu fajnie sie to wspomina i znowu jestem po przerwie i myśle o testach.
Jak obecne 3mmc? Nie ma wjazdu na kardio ? Ostatnio sort z lutego po małych dawkach Ja i Towarzystwo mielismy puls ponad 140 i ciśnienie bardzo wysokie. Jak na 3mmc to dziwne.
Podbijam pytanie jak sort? Nie ma chloru? Kolor? Łatwo się kruszy czy strzela?
doleciala ? Jak testy ?Renegatt pisze: ↑4 lata temuJako osoba która uwielbia 3mmc powiem że obecny sort jest aktywny jednak jeśli ktoś oczekuje tego co było przed delegalem srogo się zawiedzie. Wjazd bardzo słabo odczuwalny przy bombie 350 mG. co prawda występują lekkie zawroty głowi jest lekka euforia i słabiutki speed. Wiec jeśli ktoś liczy na to że będzie miał okazje zmierzyć się z prawdziwm 3mmc będzie zawiedziony. Czytałem też gdzieś opinię że 3MMC to taki oswojony wujek 3CMC co moim zdaniem jest kompletną bzdurą. Chęć na dożutkę mała. Kto jadł stare wie jak było wiec nie będę się rozpisywał
Siema . U Mnie jak zawsze wszystko w porządku z ptakami ale ... 3mmc jedno z lutego drugie z kwietnia to nie jest to samo co wcześniej , wali chlorem co jest jego najmniejszym minusem. Żadnego pozytywnego działania prucz strasznego kardio . Ja i 6 osób testowaliśmy w lutym i 4 dni temu . Mało co mi korków nie wy..bało po 150mg. Puls 197 cisnienie 225/ 126. Tylko fartem w lutym ciachnołem 100mg bo siedziałem z dziewczyną a zawsze na pierwszą leci 200mg. Dzięki bogu bo bym już tu nie pisał. Po pierwszym spotkaniu z tym nowym 3mmc nic nie pisałem tylko w 6 różnych osób testowaliśmy. Teraz 4 dni temu powtórka te same osoby i niestety nie działa to dobrze a nawet jest niebezpieczne. To Mój ulubiony dostawca i zawsze miał najlepsze 3mmc Ale teraz to nie wiem co to jest a na pewno nie 3mmc. Tamto dobre było twarde białe a to teraz samo się kruszy i jest trochę żółte. Szanowny Predzie nie miej Mi za złe tego co piszę , po to testowaliśmy z dwóch zamówień i w różnym czasie żeby ocena była rzetelna . Jak nie chcesz żeby Ci ktoś do piachu poszedł z klijentow to pozbądź się tego sortu . Pozdro Pred.
- Status:
ktoś jeszcze w ostatnim czasie testował 3mmc od preda ?
Przybysz, Testowałem. Jest fajne. Mi się podobało
"Załóż buty do golfa, bo nie wyjdziemy stąd żywi."
Albo mnie kochasz albo nienawidzisz
- Status:
jakoś na dniach ? bo dziwna to opinia wyżej... chore kardio i cisnienie przy 3mmc ...
Przybysz, Wieem czytałem to, ale jakoś wierzyć mi się nie chce. Nigdy nie miałem chujowego 3mmc od preda . No trochę mineło, ale nie dużo w sumie testowałem 22kwietnia ale myślę, że cały czas jest to samo
Dodano po 1 minucie 50 sekundach:
oral kozak 300mg
Dodano po 1 minucie 50 sekundach:
oral kozak 300mg
"Załóż buty do golfa, bo nie wyjdziemy stąd żywi."