Ostatni post z poprzedniej strony:
Mamy coś poza Supermenami póki nie ma atomowych ?Gdzie zamówić jakieś pixy?
Gdzie zamówić jakieś pixy?
Piotr2k, A i owszem predatorRC, ma nowe pillsy 150mg 3mmc
A tak o chyba nikt inny teraz z tych z forum

"Załóż buty do golfa, bo nie wyjdziemy stąd żywi."
Albo mnie kochasz albo nienawidzisz
Piotr2k, Nie porównywał bym 3mmc do MDMA ale również euforyczny efekt.
Jak szukasz w RC coś na podobieństwo MDMA a może i nawet lepeze to obaczaj 6APB
Jak szukasz w RC coś na podobieństwo MDMA a może i nawet lepeze to obaczaj 6APB
"Załóż buty do golfa, bo nie wyjdziemy stąd żywi."
Jak będę się rozpływał, muzyka będzie przyjemnie wpadała w ucho, wszystko będzie przyjemne a seks będzie kosmiczny to mogą to być nawet magiczne fasoli z Harrego Pottera

Da się kupić jest tu jeden meilowy który działa i raczej mało wspólnego ma to z RC bardziej MDMA . Nie reklamuje , korzystałem trzy razy w tym roku .
Ale to każdy na wlasne ryzyko zamawia , minimum 100 szt , kiedyś minimum 50 .. więc jak widać 90 procent zainteresowanych już może nie być lub nie jest zainteresowana . Pozdro
Ps szukajcie a znajdziecie przewija się w temacie pigul . Ostatnie krążki jakie mieli to my brand , Philip plein szAry w centki , niebieski punisher
Ale to każdy na wlasne ryzyko zamawia , minimum 100 szt , kiedyś minimum 50 .. więc jak widać 90 procent zainteresowanych już może nie być lub nie jest zainteresowana . Pozdro
Ps szukajcie a znajdziecie przewija się w temacie pigul . Ostatnie krążki jakie mieli to my brand , Philip plein szAry w centki , niebieski punisher
Piotr2k, jesli Twoi znajomi się są za bardzo w temacie, nie powinni odróżnić 3mmc od MDMA. Przecież każdy kryształ na mieście dla przykładu to mefedron, nieważne czy to 3cmc czy 4cmc czy kto wie co jeszcze. Ludzie uważają, że to to samo tylko jedno klepie tak, a inne inaczej (xD). Także wydaje mi się, że te od preda na metafedronie, jeśli znajomki od Ciebie nie kręcą się po rynku RC, będą spoko

Through sin and self destruction I stumble home, never alone
Smith, bardzo dobrze prawisz
ostatnio łebka z osiedla pytałem co tam ma ciekawego a ten do mnie że kryształ, jak już go zapytałem o coś więcej to nie był mi w stanie odpowiedzieć czym się tak zajada

Widocznie dostałeś jakąś lipe , szarych Philippe pleiniow było trzy rodzaje te najbardziej blade najgorzej wyglądające były najlepsze .niebieskich punisherow nie spotkałem jeszce hujowej opini. Pewnie co rzut to inaczej kopia - ja miałem mega mocSmith pisze: ↑4 lata temuPiotr2k, jesli Twoi znajomi się są za bardzo w temacie, nie powinni odróżnić 3mmc od MDMA. Przecież każdy kryształ na mieście dla przykładu to mefedron, nieważne czy to 3cmc czy 4cmc czy kto wie co jeszcze. Ludzie uważają, że to to samo tylko jedno klepie tak, a inne inaczej (xD). Także wydaje mi się, że te od preda na metafedronie, jeśli znajomki od Ciebie nie kręcą się po rynku RC, będą spoko![]()
Dodano po 1 minucie 41 sekundach:
altecmail, ale o Kim ty mówisz ? Kto puścił kilka paczek ? A potem wyjebka ?
kolego co ma moja wypowiedź do Twojej, chyba pomylił Ci się cytat.123456789 pisze: ↑4 lata temuWidocznie dostałeś jakąś lipe , szarych Philippe pleiniow było trzy rodzaje te najbardziej blade najgorzej wyglądające były najlepsze .niebieskich punisherow nie spotkałem jeszce hujowej opini. Pewnie co rzut to inaczej kopia - ja miałem mega mocSmith pisze: ↑4 lata temuPiotr2k, jesli Twoi znajomi się są za bardzo w temacie, nie powinni odróżnić 3mmc od MDMA. Przecież każdy kryształ na mieście dla przykładu to mefedron, nieważne czy to 3cmc czy 4cmc czy kto wie co jeszcze. Ludzie uważają, że to to samo tylko jedno klepie tak, a inne inaczej (xD). Także wydaje mi się, że te od preda na metafedronie, jeśli znajomki od Ciebie nie kręcą się po rynku RC, będą spoko![]()
Through sin and self destruction I stumble home, never alone
Smith, sorry dokładnie pomylił mi się cyctat . Było to do osoby która pisze że punisher I plein jest słaby .
Sorry .
altecmail, ale o Kim ty mówisz ? Kto puścił kilka paczek ? A potem wyjebka ? Nie wiem od kogo wy bierzecie ale ja póki co dostaje wszytko . Od kilkunastu miesięcy . Zmieniam vendorow oczywiście ale ostatni wałek jaki dostałem to było w trzyn astce
Dodano po 3 minutach 2 sekundach:
Sorry .
altecmail, ale o Kim ty mówisz ? Kto puścił kilka paczek ? A potem wyjebka ? Nie wiem od kogo wy bierzecie ale ja póki co dostaje wszytko . Od kilkunastu miesięcy . Zmieniam vendorow oczywiście ale ostatni wałek jaki dostałem to było w trzyn astce
Dodano po 3 minutach 2 sekundach:
albo dostałeś lipne krążki albo któraś już z kolejki seria może być słabsza . W tym roku nie spotkałem się z niczym mocniejszym niż plein i punisher niebieski .plein z wyglądu blado szary z centkami . Wyglądał naprawdę słabo ale robił okrutnie . Punisher to bomba . Co chyba że masz tak duża tolerje że cię takie coś nie robi to sorry . Ja krążki jem dwa razy w miesiącu zazwyczaj i one byly okrutne
123456789, moja Panna pixy zaczęła jeść w grudniu 2019 i nie powiesz mi że ona ma wyjebana tolerancję, mnie po punisherze tylko śmiać się chciało a jej chodziła szczeka jak po starej dobrej babie. Co do PP to na sto procent to nie było MDMA tylko chuj wie co. Pozatym co województwo to jest inny sort
niektórzy mówią że Kenzo różowe jest słabe a mnie i pannę tak poskladaly że aż chciało by się ten stan przeżywać co tydzień
znajdę Ci zdjęcie jak wyglądały PP po rozkruszeniu i porównasz czy wyglądały jak te Twoje
Dodano po 2 minutach 20 sekundach:
Proszę o scalenie. PP po wizycie w moździerzy.

- Załączniki
-
- IMG_20200507_232828.jpg (2.97 MiB)
Tak jak piszesz musieliśmy mieć inne sorty , to że tak samo wyglądają i się nazywają nic nie znaczy w dzisiejszych czasachPiotr2k pisze: ↑4 lata temu123456789, moja Panna pixy zaczęła jeść w grudniu 2019 i nie powiesz mi że ona ma wyjebana tolerancję, mnie po punisherze tylko śmiać się chciało a jej chodziła szczeka jak po starej dobrej babie. Co do PP to na sto procent to nie było MDMA tylko chuj wie co. Pozatym co województwo to jest inny sortniektórzy mówią że Kenzo różowe jest słabe a mnie i pannę tak poskladaly że aż chciało by się ten stan przeżywać co tydzień
znajdę Ci zdjęcie jak wyglądały PP po rozkruszeniu i porównasz czy wyglądały jak te Twoje