350 paczek z narkotykami i dopalaczami.
Środki odurzające, substancje psychotropowe oraz tzw. dopalacze. Od początku roku pomorscy celnicy przechwycili już ponad 350 przesyłek, w których znajdowały się niedozwolone substancje. Wartość przechwyconej kontrabandy, pochodzącej w głównej mierze z Holandii, została oszacowana na ponad 130 tys. zł.
Laboratorium Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni potwierdziło, że w paczkach znajdowały się środki odurzające, substancje psychotropowe oraz środki zastępcze, tzw. dopalacze. W paczkach, pochodzących głównie z Królestwa Niderlandów, mundurowi z Krajowej Administracji Skarbowej wykryli prawie 3,5 kg oraz 613 sztuk różnego rodzaju substancji psychoaktywnych o wartości 111 114 zł oraz prawie 2 tys. sztuk leków o wartości blisko 20 tys. zł, które nie zostały dopuszczone do obrotu w Polsce - informuje Agata Bloch, rzecznik prasowy Izby Administracji Skarbowej w Gdańsku.
Niestety, te opakowania i samary są do rozpoznania:( Jebac was policyjne kutafony.
Źródło:https://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/350-poaczek-z-narkotykami-i-dopalaczami-n145706.html
Laboratorium Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni potwierdziło, że w paczkach znajdowały się środki odurzające, substancje psychotropowe oraz środki zastępcze, tzw. dopalacze. W paczkach, pochodzących głównie z Królestwa Niderlandów, mundurowi z Krajowej Administracji Skarbowej wykryli prawie 3,5 kg oraz 613 sztuk różnego rodzaju substancji psychoaktywnych o wartości 111 114 zł oraz prawie 2 tys. sztuk leków o wartości blisko 20 tys. zł, które nie zostały dopuszczone do obrotu w Polsce - informuje Agata Bloch, rzecznik prasowy Izby Administracji Skarbowej w Gdańsku.
Niestety, te opakowania i samary są do rozpoznania:( Jebac was policyjne kutafony.
Źródło:https://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/350-poaczek-z-narkotykami-i-dopalaczami-n145706.html
Ten post ma wysoką reputację.
Co to za bzdury...wciąż nie brakuje osób, które naiwnie liczą, że ich paczka z nielegalną zawartością prześlizgnie się przez sito kontroli.
Tymczasem statystyki jasno wskazują, że szansa na to jest niewielka.
Chyba trzeba obmyślić nowy plan skoro cały czas wpadają
Popapeo, popapeo, popapeo atamej
Fohto pa chlep, a toka patare
Anaketo matelka ketetopa rakato łaske
matchrzan, Nie zgodzę się cały czas, ale po prostu skoro wpadają, to znaczy że ktoś ma chujowe pakowanie, słabe pakowanie, lub ma zbyt dużą popularność, by działać pod aktualnym sztandarem.
Tak uważam - ja od kilku lat jak kupywałem, nigdy pieniędzy nie wtopiłem i zawsze temat był kotem.
Tak uważam - ja od kilku lat jak kupywałem, nigdy pieniędzy nie wtopiłem i zawsze temat był kotem.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Czemu te paczki wpadają to każdy obeznany w temacie wie. Naprawdę szkoda, bo jeśli miałbym ocenić jakość odczynników oraz różnorodność ich na sklepie to dałbym 10/10, żaden vendor nie oferuje tak szerokiej gamy odczynników w tak niskich cenach. Natomiast jeśli chodzi o podejście do klienta to tutaj pozostawiam bez komentarza.
Żeby takie sytuacje się nie powtarzały nie trzeba wiele i nie jest to płot nie do przeskoczenia, tym bardziej nie rozumiem czemu się tak dzieje. Przepraszam, że to pisze, ale tłumaczenie typu, że ten vendor jest na celowniku jest po prostu idiotyczne, bo skąd oni mają wiedzieć, że te paki lecą akurat od niego. Nawet jeśli pieski czy celnicy podcierają się papierem z wydrukowanym logiem tego sklepu, to jakby V zreorganizował całkowicie cały proces wysyłki, czyli nadanie z innego miejsca lub miejsc, zmiana pakowania na całkowicie inne, nawet bardziej proste, takie które się zgubi w stosie innych paczek. Nie wiem wysyłka różnymi przewoźnikami jednocześnie to wydaje mi się, że do takich sytuacji albo by nie dochodziło, albo byłyby one bardzo sporadyczne jak u innych V
Żeby takie sytuacje się nie powtarzały nie trzeba wiele i nie jest to płot nie do przeskoczenia, tym bardziej nie rozumiem czemu się tak dzieje. Przepraszam, że to pisze, ale tłumaczenie typu, że ten vendor jest na celowniku jest po prostu idiotyczne, bo skąd oni mają wiedzieć, że te paki lecą akurat od niego. Nawet jeśli pieski czy celnicy podcierają się papierem z wydrukowanym logiem tego sklepu, to jakby V zreorganizował całkowicie cały proces wysyłki, czyli nadanie z innego miejsca lub miejsc, zmiana pakowania na całkowicie inne, nawet bardziej proste, takie które się zgubi w stosie innych paczek. Nie wiem wysyłka różnymi przewoźnikami jednocześnie to wydaje mi się, że do takich sytuacji albo by nie dochodziło, albo byłyby one bardzo sporadyczne jak u innych V
Through sin and self destruction I stumble home, never alone
Zły kwantyfikator. Niech będzie często, ale to i tak, z mojej perspektywy ryzyka, to samo co zawsze
Popapeo, popapeo, popapeo atamej
Smith pisze: ↑4 lata temuCzemu te paczki wpadają to każdy obeznany w temacie wie. Naprawdę szkoda, bo jeśli miałbym ocenić jakość odczynników oraz różnorodność ich na sklepie to dałbym 10/10, żaden vendor nie oferuje tak szerokiej gamy odczynników w tak niskich cenach. Natomiast jeśli chodzi o podejście do klienta to tutaj pozostawiam bez komentarza.
Żeby takie sytuacje się nie powtarzały nie trzeba wiele i nie jest to płot nie do przeskoczenia, tym bardziej nie rozumiem czemu się tak dzieje. Przepraszam, że to pisze, ale tłumaczenie typu, że ten vendor jest na celowniku jest po prostu idiotyczne, bo skąd oni mają wiedzieć, że te paki lecą akurat od niego.
Skąd mają wiedzieć? Choćby wchodząc na dowolne forum o dopach, gdzie po wielu wtopach tego vendora często gęsto wymieniano go z nazwy. A skoro vendor dalej beztrosko jedzie tym samym stealthem i nic nie poprawił innych aspektów BHP, to nie trzeba być pierdolonym Sherlockiem Holmesem żeby dodać dwa do dwóch i zidentyfikować nadawcę kolejnych takich samych przesyłek. Ja się bardziej dziwię że dalej ktokolwiek od niego zamawia, do tego włażąc mu w dupę na tym forum - co w zasadzie tłumaczy, czemu typ osiadł na laurach i ma zwyczajnie wyjebane, jak części jego klienteli przez jego rażące zaniedbania powinie się noga.
Sam mu też trochę kadzisz, oceniając asortyment na 10/10, m.in. przez pryzmat niskich cen. A przecież jak ktoś śledzi poczynania sklepu to wie, skąd się biorą te niskie ceny: rozcierki, nieoczyszczony sort itp. Ja już wolę "przepłacić" i zamówić coś od partnerskich sklepów Lizard Labs, ale mieć jako taką pewność że nie zostanę przewalony na jakości sortów.
Powtórzę: to się nie stanie dopóty dopóki będzie miał swoich wiernych padawanów, topiących u niego kasę mimo rażących zaniedbań i ordynarnego lecenia w chuja. Sam czas realizacji to obecnie kpina, kto zamawia od innych v. wysyłających z tego samego kraju ten wie, że paki - jak się vendor chociaż minimalnie postara - potrafią dolecieć kilka/kilkanaście razy SZYBCIEJ.Nawet jeśli pieski czy celnicy podcierają się papierem z wydrukowanym logiem tego sklepu, to jakby V zreorganizował całkowicie cały proces wysyłki, czyli nadanie z innego miejsca lub miejsc, zmiana pakowania na całkowicie inne, nawet bardziej proste, takie które się zgubi w stosie innych paczek. Nie wiem wysyłka różnymi przewoźnikami jednocześnie to wydaje mi się, że do takich sytuacji albo by nie dochodziło, albo byłyby one bardzo sporadyczne jak u innych V
no dokładnie o to mi chodziło, ale wolałem tego wprost tutaj nie pisać, bo ostatnio za podawanie takich informacji zostałem upomniany, że podaje szczegóły pakowaniaBurac_666 pisze: ↑4 lata temuSkąd mają wiedzieć? Choćby wchodząc na dowolne forum o dopach, gdzie po wielu wtopach tego vendora często gęsto wymieniano go z nazwy. A skoro vendor dalej beztrosko jedzie tym samym stealthem i nic nie poprawił innych aspektów BHP, to nie trzeba być pierdolonym Sherlockiem Holmesem żeby dodać dwa do dwóch i zidentyfikować nadawcę kolejnych takich samych przesyłek
Through sin and self destruction I stumble home, never alone
Smith,
Ja szczegółów nie podałem, ale jeśli za równie ogólnikowe info wyłapałeś warna to dość kiepsko świadczy to o standardach moderacji na tym forum. Informacje że dany vendor ma słabe BHP są jednak dość kluczowe dla bezpieczeństwa zamawiających. Ale to rozmowa na inny temat i dział.
Ja szczegółów nie podałem, ale jeśli za równie ogólnikowe info wyłapałeś warna to dość kiepsko świadczy to o standardach moderacji na tym forum. Informacje że dany vendor ma słabe BHP są jednak dość kluczowe dla bezpieczeństwa zamawiających. Ale to rozmowa na inny temat i dział.
Nie mam pojęcia skąd u Was taka gadka? Od dłuższego czasu jestem wiernym klientem jego ekipy i na wiele zamówień wpadło tylko 1. !!! A to co oni znaleźli w tylu pakach to ja w miesiąc przepuszczam. Jak nakurwiacie 1000 paczek po 2,5 paki non stop to sie nie dziwcie ze sa wpadki.
Cześć Was na własne życzenie robi przypał zamawiając np reship na spalony adres, na mail lub nr tel do tego dzwoniąc jak na sraczkę do spedytora : gdzie moja paka, a truck wisi itp...
Zabawa się skończyła, że zamawiacie nielegalne środki, kara grozi obu stronom, które a służby mają swoje zadania do wykonania i je wykonują bo taką mają pracę więc znajdywać coś w końcu muszą, że takie prawa natury
Zabawa się skończyła, że zamawiacie nielegalne środki, kara grozi obu stronom, które a służby mają swoje zadania do wykonania i je wykonują bo taką mają pracę więc znajdywać coś w końcu muszą, że takie prawa natury
****** i jakie zdziwienie jak od atoma paczka przyszla po *w niedalekim czasie* od zamowienia XD Ps. Pozdrawiam Atomchemicals,
Wiadomość moderatora Gandalf
NIE piszemy pełnych nazw sklepów, z poza forum!
NIE piszemy pełnych nazw sklepów, z poza forum!