Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie

Profil sklepu: predatorRC

Status:
kiki84
Ssak
Newbie
Reputacja: 1

Nieprzeczytany post autor: kiki84 » 4 lata temu

Ostatni post z poprzedniej strony:

jeszcze czekam na paczka *********** predy jesteś w stanie coś odpisać czy nie?! bo czekam na to zamówienie od marzec

Wiadomość moderatora

Nie wiem czy to jakiś numer zamowienia czy paczki wiec dla pewnosci leci cenzura - takie rzeczy bezpośrednio na maila dawaj

Status:
kiki84
Ssak
Newbie

Nieprzeczytany post autor: kiki84 » 4 lata temu

https://dopek.eu/memberlist.php?mode=viewprofile&u=468 pisałem do was nick MONAR.Czekam na reship od marzec.Wysłąłem wam kilka mail i zero odpowiedzi

Status:
Ice
Szczur
Newbie
Reputacja: 0

Nieprzeczytany post autor: Ice » 4 lata temu

Predator i am waiting from 27 of march!!!

Status:
kuzumi
Szczur
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 5

Nieprzeczytany post autor: kuzumi » 4 lata temu

Dostał ktoś w ostatnim czasie jakąś odpowiedź od preda? Czekam na mailu juz tydzien i nie wiem czy nie odpowiadaja z jakiegos powodu czy po prostu moje wiadomosci sa olewane z jakiegos powodu :D

Status:
Xii
Sniffiarz
Użytkownik
Reputacja: 8

Nieprzeczytany post autor: Xii » 4 lata temu

jego samego nawet nie ma ostatnio online - ale spokojnie

Status:
kuzumi
Szczur
Awatar użytkownika
Newbie

Nieprzeczytany post autor: kuzumi » 4 lata temu

Dlatego wole zapytac tutaj niz spamowac na mailu :) dalej bede czekal. Poprostu mialem watpliwosci czy odpowiednio wyslalem wiadomosc

Status:
Bezsennn
Narkotykacz
Newbie
Reputacja: 58

Nieprzeczytany post autor: Bezsennn » 4 lata temu

Reship z grudnia dogadany z weekendem 4 dni lotu golabka:) w niedzielę testy na pokładzie mmc i 3 cmc :E

Status:
reptyles
Ssak
Newbie
Reputacja: 7

Nieprzeczytany post autor: reptyles » 4 lata temu

kuzumi pisze:
4 lata temu
Dostał ktoś w ostatnim czasie jakąś odpowiedź od preda? Czekam na mailu juz tydzien i nie wiem czy nie odpowiadaja z jakiegos powodu czy po prostu moje wiadomosci sa olewane z jakiegos powodu :D
Not really!

Status:
golo321
Szczur
Newbie

Nieprzeczytany post autor: golo321 » 4 lata temu

predatorRC pisze:
4 lata temu
Damianek9393 pisze:
4 lata temu
Kurde koniec zabawy nie mam zamiaru się bawić z nie polecam nikomu najpierw zamówienie było nie dopłacone w teraz nie opłacone przesłałem wallet chyba z 4 razy a oni dalej się bawią w podchody... I oczywiście jak wysłałem wallet to odpowiedzi nie ma :/ chujowo zrobili przynajmniej ze mną....
Pisz na [email protected] w tytule daj NOWE BTC i znajdziemy to dziś.. Sorry, wczoraj siedzieliśmy normalnie na mailu więc nie wiem czemu nie dostałeś odp.

Nauczka dla wszystkich - jeśli opłacisz jak należy to paka leci z kolejną listą wysyłkową - czemu 95% nie ma z tym problemu ..
TenTamten pisze:
4 lata temu
Witam miał ktoś kontakt z kosmita?
Wstałem niedawno dopiero kurwa jego mać.
golo321 pisze:
4 lata temu
No ja mam bardzo podobnie od 12 kwietnia czekam na zamówienie. Kontakt prawie zerowy. Na 10 wiadomosci jedna. Ja pretensji nie mam tylko albo w jedna albo w druga jak na wallet nie wplynela taka kasa jaka miala tocoddajcie to zrobi sie jeszcze raz zamiwienie a od 1,5 miecha nie wiem co się dzieje . wogole nie wiem czy tylko ja czy tez wy nie mozecie wejść na strone predka ostatnio ? Oraz maile nie dochodzą do nich na skrzynki ? Ktos wie cos ?
W jakim Ty świecie żyjesz? MAIL TO [email protected] a STRONA TO WWW.PREDATOR-RC.NET

NIE MA MOŻLIWOŚCI BYŚ CZEKAŁ TAK DŁUGO NA ZAMÓWIENIE BO WYSYŁAMY CO TYDZIEŃ. MOŻLIWE, ŻE PAKA NIE DOLECIAŁA BO:

- ZESTRZELONA
- UKRADZIONA
- ZGUBIONA

- GORZEJ JAK PAKA WRACA BO NIKT NIE ODEBRAŁ I TO NARAŻA CAŁĄ RESZTĘ.

DZIWNE, ŻE OD 1,5 MIECHA NIE MASZ ODP NA MAILA!!!! NAJWIDOCZNIEJ WPADASZ DO SPAMU, ALBO PISZESZ CIĄGLE NA MAILE Z KONCÓWKĄ .NET lub .COM

uwielbiam te śpiące królewny.

WEEKEND PROMO

Obrazek

Dodano po 13 minutach 45 sekundach:
heheheh nie doczytałem, paka w ogóle nie wyleciała jeszcze.. :shock: :shock: :shock: :shock:

Dodamy syte gratisy panowie jak już tylko się dogadamy :thumbup:
1 147.00 zł **** Zawieszone
1 147.00 zł **** Zamknięte (anulowano)

Wiadomość moderatora Gandalf

ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie wysyłki.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!

Status:
pos15che
Ssak
Awatar użytkownika
Newbie
Reputacja: 34

Nieprzeczytany post autor: pos15che » 4 lata temu

Czyli rozumiem wszystko fun kcjonuje normalnie ? Pytam ponieważ nie widzę wypowiedzi z ostatniego tygodnia od samego predatora, a złożyłem zamówienie i czekam na maila odnośnie mojego pytania.

Status:
agentbarron
Blister
Newbie

Nieprzeczytany post autor: agentbarron » 4 lata temu

What happened to shipping to the ****? website says no more orders are being sent there. Sad because it was my favorite source for materials. Does anyone know if they will be reopening to us customers? If so does anyone have a timeline? if not I have no idea what to do because other reliable sellers are kinda hard to come by with the inquisition being shut down and reddit getting rid of the sourcing sub.

Wiadomość moderatora Gandalf

We do not write shipping and receiving countries

Status:
Gandalf
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
Gandalf
Reputacja: 2036

Nieprzeczytany post autor: Gandalf » 4 lata temu

agentbarron, It is very difficult to send something to the country you wrote - they watch what comes in and what comes out.
Write to predatorRC, by email
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
agentbarron
Blister
Newbie

Gandalf pisze:
4 lata temu
agentbarron, It is very difficult to send something to the country you wrote - they watch what comes in and what comes out.
Write to predatorRC, by email
unfortunately I emailed them a few days back and got no response, sad they probably wont be shipping to the us anymore. Oh well, guess my days of being a researcher are over :thumbdown:

Status:
agentbarron
Blister
Newbie

Also sorry about breaking the rules moderator, I didnt know that countries were unable to be posted, I just figured it meant states/cities

Status:
Gandalf
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
Gandalf
Reputacja: 2036

Nieprzeczytany post autor: Gandalf » 4 lata temu

agentbarron, don't worry, nothing happend. :)
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
ArturiOS
Szczur
Newbie

Nieprzeczytany post autor: ArturiOS » 4 lata temu

5 dni Preda nie ma na forum i brak kontaktu. Jak często on tak znika? Wie ktoś?