Nasen (zolpidem) po tripie na odczynnikach nie pozwalających zasnąć
Czy bezpieczne jest po tripie wziąć zolpidem, żeby zasnąć i się wyspać? (oczywiście bez alkoholu)
zostaje zolpidem od lekarza na recepte, moim zdaniem to jest podroba podroby bezno (Wg wiki pochodna) jednak dziala 10x slabiej niz dajmy na to rc'kowy clonazolam, a 30x slabiej niz etizolam.
jednak jesli ktos nie ma tolerancji to mozna probowac po tripach ( moim zdaniem spokojnie jezeli nie bralo sie nic z grupy depresantow) jednak zolpidem dziala bardzo krotko (do 30min) takze jezli nie zasniesz szybko p zarzyciu i przestanie dzialac to ciezko bedzie zasnac.
koncowo, 20mg zolpidemu nie dziala na mnie bez alko, nie wiem czy sie uda zasnac po takiej dawce tego specyfiku, nie mniej jednak, uwazam za bezpieczne stosowanie go po "tripach" ofc bez alko i depresantow, jednak za suabe zeby zasnac
:thumpup:
logi,
jednak jesli ktos nie ma tolerancji to mozna probowac po tripach ( moim zdaniem spokojnie jezeli nie bralo sie nic z grupy depresantow) jednak zolpidem dziala bardzo krotko (do 30min) takze jezli nie zasniesz szybko p zarzyciu i przestanie dzialac to ciezko bedzie zasnac.
koncowo, 20mg zolpidemu nie dziala na mnie bez alko, nie wiem czy sie uda zasnac po takiej dawce tego specyfiku, nie mniej jednak, uwazam za bezpieczne stosowanie go po "tripach" ofc bez alko i depresantow, jednak za suabe zeby zasnac
:thumpup:
logi,
Boże, chroń mych ludzi jak głos
Rozsądku nad ranem
Rozsądku nad ranem
logi, siema. To wszystko zależy od organizmu i tolerancji,jeśli nie brałeś wcześniej nasennych to może Ci pomóc. Tylko pamiętaj że po każdym nasennym rośnie tolerancja jak grzyby po deszczu.
biore nasen codziennie jest bardzo slaby watpie zeby pomogl zasnąć po rc
"Kiedy rozmawiam z Bogiem to sie modle,ale kiedy Bóg mówi do mnie cierpie na Schizofrenie"
10000 tabletek
500 opakowań
250 recept
8 lekarzy
4 szpitale
1 debil
10000 tabletek
500 opakowań
250 recept
8 lekarzy
4 szpitale
1 debil
Przypadkiem go już nie wycofali z obrotu ?
A czemu miałoby się tak stać?
lubię świat nierzeczywisty
to nic nie znaczy, to o niczym nie świadczy
wtf co tu sie odstawia ??
Niektorzy chyba zapomnieli, ze zolpi ma tendencje do dzialania takiego, ze zasniesz i robisz cos rano nie wiedzac o tym. Chyba, ze tak jak jedna babka gotujesz i cos robisz w kuchni typu rozwalone garnki )
Co do wycofania to pewnie wycofali jedną czy dwie serie przez wzglad na problemy przy produkxji czy temu podobne.
Co do samych lekow raz, ze szybko rosnie na nie tolerka ale co tez wazne blokuja odbudowe tolerki a z odbicia daja prpblemy ze snem czy wzrost lęku.
Niektorzy chyba zapomnieli, ze zolpi ma tendencje do dzialania takiego, ze zasniesz i robisz cos rano nie wiedzac o tym. Chyba, ze tak jak jedna babka gotujesz i cos robisz w kuchni typu rozwalone garnki )
Co do wycofania to pewnie wycofali jedną czy dwie serie przez wzglad na problemy przy produkxji czy temu podobne.
Co do samych lekow raz, ze szybko rosnie na nie tolerka ale co tez wazne blokuja odbudowe tolerki a z odbicia daja prpblemy ze snem czy wzrost lęku.
Wizzair, no właśnie nikt poza Tobą nie wspomniał o problemach z odbicia.
P.S
owszem była wycofana partia, ale nie sam produkt
P.S
owszem była wycofana partia, ale nie sam produkt
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Innymi slowy jak chcesz się uzerac z jeszcze większymi problemami lękowymi to takie leki to najlepszy możliwy wybór.
Dobra, zjadłem paczke Zolpidemu na wakacjach żeby spać po tripach na Cocolino Sherry dobrze i udawało się, nawet po MDMA (wiem, że na MDMA miałem co chwile podczas snu to uczucie spadania i wybydzenia) Kumple mówili, że co 5 minut się wzdrygałem przez jakieś 2h pierwsze snu). Ale działo. Problem jest po odstawieniu. Jak odstawiłem (zolpidem i wszystko inne), to nie mogłem zasnąć przez pierwsze 3 noce. Dlaczego? To jest posrane. Jak już miałem zasypiać to wybudzał mnie piszczący okropny dźwięk w uszach i tak całą noc. Minęło dopiero po 3 dniach i do dziś już się wysypiam.
Z dobrego źródła wiem, ze wycofali partie tych leków bo były pomylone blistry z furosemidem.
Tak to jest jak się posmyra za bardzo receptory GABAA, zolpidem poza działaniem usypiającym też lekko uspokaja i być może po odstawieniu Twój organizm jest lekko zszokowany bo kurewsko szybko uzależnia psychicznie jak chociażby alprazolam czy inne pochodne benzo . Mi przykładowo z moją nerwicą i przygodami z RC na zejściu nawet po krótkich ciągach nie obejdzie się bez zarzucenia alpry, a na kryzysowe akcje wkracza diazepam bo bez tego jedna noga w grobie Ale koniec końców po odstawieniu tego toczy się wojna życia w bani .logi pisze: ↑4 lata temuDobra, zjadłem paczke Zolpidemu na wakacjach żeby spać po tripach na Cocolino Sherry dobrze i udawało się, nawet po MDMA (wiem, że na MDMA miałem co chwile podczas snu to uczucie spadania i wybydzenia) Kumple mówili, że co 5 minut się wzdrygałem przez jakieś 2h pierwsze snu). Ale działo. Problem jest po odstawieniu. Jak odstawiłem (zolpidem i wszystko inne), to nie mogłem zasnąć przez pierwsze 3 noce. Dlaczego? To jest posrane. Jak już miałem zasypiać to wybudzał mnie piszczący okropny dźwięk w uszach i tak całą noc. Minęło dopiero po 3 dniach i do dziś już się wysypiam.
Gdy zaczynałem zabawe z RC szamałem właśnie zolpidem i zopiklon, nie działały cudów ale na zejściu ze schizami też potrafiły uspokoić łeb a szczególnie wyciszyć kardiozwałe. Pochodne benzo jak i same benzo są bezpiecznie a nawet bym powiedział że wskazane po grubszych lotach
Moje wypowiedzi, raporty, posty nie są prawdziwe a jedynie wytworami wyobraźni. Zaś udostępniane przeze mnie zdjęcia, nie są mojego autorstwa ! .