Scam lista - lista nieuczciwych sklepów

Czarna lista nieuczciwych sklepów.
Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
nIePoCzYtAlNa
Reputacja: 3449

Nieprzeczytany post autor: Gargameli » 4 lata temu

Ostatni post z poprzedniej strony:

kuzumi pisze:
4 lata temu
czy stronki z reklamami partnerów 100% legit wszystkie?
Oczywiście.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
pumex
Opiowrak
Awatar użytkownika
Pumex
Reputacja: 347

Nieprzeczytany post autor: pumex » 4 lata temu

Asayiris pisze:
4 lata temu
To dziękuję za informację
Spoko, po to jest forum ;)
Asayiris pisze:
4 lata temu
dałabym plusa ale jeszcze newbie
Jeszcze do niedawna znałem ten ból :D W końcu i Ty się doczekasz.

Najważniejsze, że mogłem Tobie pomóc, a oszustom odebrać możliwość oszukania kolejnej osoby. Niestety na landrynkowym forum wciąż znajdują frajerów, bo banner wisi w najlepsze, choć sklep zakończył ''działalność'' z nowym rokiem. Tzn. działa, ale w jedną stronę. Ty wysyłasz hajs, a oni Tobie... nic.

Status:
scorpio201
Dyletant
Newbie
Reputacja: 1

Nieprzeczytany post autor: scorpio201 » 4 lata temu

Witam czy ktoś miał okazję korzystać z vo***o g*? Dajcie proszę cynka czy warto u nich kupować

Wiadomość moderatora Gandalf

NIE piszemy pełnych nazw sklepów z poza forum

Status:
tonymontana111
Dyletant
Newbie

Nieprzeczytany post autor: tonymontana111 » 4 lata temu

Witam czy wiadomo wam coś na temat sklepu d*a***co**.c**? I nteresuje mnie jaką ma reputację ten sklep czy wałki czy uczciwy sprzedawca.

Status:
pumex
Opiowrak
Awatar użytkownika
Pumex
Reputacja: 347

Nieprzeczytany post autor: pumex » 4 lata temu

tonymontana111 pisze:
4 lata temu
Witam czy wiadomo wam coś na temat sklepu d*a***co**.c**? I nteresuje mnie jaką ma reputację ten sklep czy wałki czy uczciwy sprzedawca.
Jeśli nie ma tego sklepu w dziale partnerskim to odpuściłbym tam zakupy na Twoim miejscu.

Status:
tonymontana111
Dyletant
Newbie

Nieprzeczytany post autor: tonymontana111 » 4 lata temu

ok spoko
a co się dzieje z le*****m czy grandkg bo u nich też nikt nie odpowiada na maile brak kontaktu i wygląda na to że strona też została zamknięta.
Jakieś info ktoś coś na ten temat?

Status:
Mirjik
Narkotykacz
Awatar użytkownika
Mijrik
Reputacja: 59

Nieprzeczytany post autor: Mirjik » 4 lata temu

Daemoon go To He'll,people curse him to never win in this life,my team in exits am on2017 whith 2500 euro,1350us. And 1,5 Bitcoin,one grandmather from serbian gypsy is wizard,churst him in Gypsy ritual for death and not lucky in this and other world !!! for 10euro... :twisted: :evil: :smoke:
:D :thumbup: Cash Money Brothers
CMB :smoke: :clap:

Status:
konte
Blister
Newbie

Nieprzeczytany post autor: konte » 4 lata temu

Siema jestem nowy , zamówiłem coś na "r*s*a*ch-c**mic**s.o** , niby dostałem e-mail ,że zamówienie przyjęto ale czekam 6 dzień i nic. Pozdro

Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
nIePoCzYtAlNa

konte, i się nie doczekasz :lol: :lol: :lol:
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.

Status:
konte
Blister
Newbie

Gargameli pisze:
4 lata temu
konte, i się nie doczekasz :lol: :lol: :lol:
Już teraz wiem aczkolwiek taka nauczka mi się przyda ,że też nie znalazłem naszego forum wcześniej ;<

Status:
konte
Blister
Newbie

Siema dodałbym do listy fun**.c* ponieważ minęły 2 tygodnie , nie ma nr trackingu nie ma żadnego odzewu, jeśli ktoś też ma podobnie to podpiszcie się pod tym .Pozdro

Status:
Kolstef
Dyletant
Newbie

Nieprzeczytany post autor: Kolstef » 4 lata temu

Prawda taka że jak przychodzi wezwanie na psy to znaczy ze nic nie mają, i szukają na oślep frajera co da na papier i sprawe maja zamknięta.
Wiem to z doświadczenia dwa razy wylądowałem na bazie, zabrali mi kawał życia 12 i pół zajebane kryminału i wiem że jak nie mają dowodów to przysyłają wezwanie bo niema podstaw na nakaz, potem jak kaliber sprawy rośnie i mają sporo poszlak a i jakaś parówa zawsze sie znajdzie co da na gembę i nawet nie będziesz wiedział kto bo tego niema nigdzie odnotowanego anonim i tak naprawde to tylko będą mieli podejrzenie i zawsze mogą sobie powiedzieć że informator potwierdził ich podejrzenia i nakaz juz maja w kieszeni od ręki, taką furtkę sobie zrobili żeby każdemu mogli wjechać na chatę, i wiadomo jak to nie jest konkret to jedzie kryminalna albo narkotykowy wpadają na kipisz i albo trafią albo nie.
A jak jest konkret to trafiasz na listę zainteresowania cbśp i tu nie życzę nikomu trafić na ich listę bo oni mają czas w zależności jak bardzo rozwojowa jest sprawa decydują czy odrazu wjechać czy czekać, potrafią nawet trzy lata za kimś jeździć ,latać , i nagrywać wszystkich łącznie z rodziną bo rozbicie to tylko początek potem za wszelką cenę będą chcieli pozbawić cię nielegalnie zdobytego majątku, i pokolenie naszych rodziców jest ostatnim którego te prawo nie obejmuje bo oni mogli do skarpety przez całe życie zbierać a cała reszta musi się wytłumaczyć z każdej złotówki z ostatnich 5 lat, sprzęt mają najlepszy z dostępnych samochody mają takie że w życiu nikt nie pomyśli że to psy np. Suva Subaru prawie 500 koni na wypasie ,gdzie bym pomyślał ze psy mają taką furę.
I nie mają rejonizacji co znaczy że cbś z Gdańska może ci wjechać na chatę bo np gdzieś się tam u nich przewinąłeś, a jak będą wjeżdżali to lepiej żebyś mieszkał sam bez żony dzieci itd po takiej akcji żona może mieć dość wszystkiego a dzieciak ,wizyty u psychologa bankowe ,i bez różnicy czy im otworzysz a masz na to jakąś minutę czy wyjebią drzwi ,czy w domu są dzieci czy nie, nie obchodzi ich to wpadają drą mordy rzucają granaty hukowe, deptają głowę wykręcają tak że jak się temu nie poddasz to ci powyrywają ze stawów nie polecam i najważniejsze jak raz trafisz w ich zainteresowanie to juz zawsze będą patrzyli ci na łapy

Status:
Kaaz2335
Dyletant
Newbie
Reputacja: 0

Nieprzeczytany post autor: Kaaz2335 » 4 lata temu

Witam a jak Smar**sho***.pl?

Status:
Radceko
Szczur
Użytkownik
Reputacja: 2

Nieprzeczytany post autor: Radceko » 4 lata temu

BEWARE AT RCH...CO...THEY START TO SCAM....they sent my order after 3 weeks and many many mails,and 2 days ago i receive an innactive powder similar to sugar...PLSSS BE CARREFUL WITH THIS VENDORA

Status:
raverek
Blister
Newbie
Reputacja: 2

Nieprzeczytany post autor: raverek » 4 lata temu

No widzę reklamy Synthetics a w opisach ich produktów że zamykaja sklep. Czyli jak to jest???

Status:
Gargameli
Wynalazca NZT
Awatar użytkownika
nIePoCzYtAlNa

raverek, tak. sklep rozliczył się ze wszystkimi i zamknął działalność