3-MMC WHITE POWDER Predator-rc - opinie, recenzje, działanie, opis
Profil sklepu: predatorRC
W tym temacie piszemy opinie o 3-MMC WHITE POWDER sklepu predator-rc | In this topic, we write opinions and reviews about 3-MMC WHITE POWDER from Predator-rc
UPAC: 1-(1-benzofuran-6-yl)propan-2-amine
UPAC: 1-(1-benzofuran-6-yl)propan-2-amine
Wygląd identyczny jak od świętej pamięci (PEWNY VENDOR), gryzło w nos, miało konsystencje wilgotnej mąki, dramat.
- Status:
nie warto . dostałem sampla to zdecydowanie po crystalu dużo,dużooo lepsze odczucia i działanie .
Co tam jest napisane u giry nad zdjeciem.. Upac: Benzofuran
ten pozycja na sklepie nazywała się kiedyś 6apb, ale potrzebowaliśmy dodać nowy i poleciała edycja nazwy itd, ale jak widać ktoś przeoczył
ONE AND ONLY
predatorRC, moglbys sie rozejrzef za 2,3mdmc..zajebisty ketonik.. Przydalby sie do jakjejs fajnej soli pokroju kokolino.. Jeszcze fajny pomysl wprowadzisz fake hasz na haszu cbd na kannach jwh018 albo thj018.. To by byl sztosinger dopiero.. Peace and love and extazy
A tak apropos.. Zawsze ciekawilo mnie 3mmc w pudrze... Co z ta trojka jest nie tak, bo "nie warto, cristal lepszy" to marny opis substancji. Ogolnie slabe to? Czy za duzo adrenaliny? Czy uboki i schizy czy co tam sie odpierdala z, tym pudrem?
A tak apropos.. Zawsze ciekawilo mnie 3mmc w pudrze... Co z ta trojka jest nie tak, bo "nie warto, cristal lepszy" to marny opis substancji. Ogolnie slabe to? Czy za duzo adrenaliny? Czy uboki i schizy czy co tam sie odpierdala z, tym pudrem?
Wiadomość moderatora Gandalf
Scalono
predatorRC, kiedy apb powróci ? Nie czarujmy się mordini że nie tylko ja na to czekam
Jakie jest ? Testował ktoś ?
Ten nowy crystal dla Mnie średi , lepszy był ten mleczny poprzedni a to podobnie do niego wygląda .
Ten nowy crystal dla Mnie średi , lepszy był ten mleczny poprzedni a to podobnie do niego wygląda .
Z 3 tyg temu miałem sort i znieczulal lekko do tego działanie jak typowe mmc jeśli sort jest ten sam to polecam
Dzięqweczka ! Zamówię , stestuje i opiszę .
Pozdro
Pozdro
ktoś coś? mój gołąb jest w trakcie lotu i zastanawiam się czy ktoś miał przyjemność obcowania z tym produktem
wygląda na to że to jest to samo co 3mmc crystal tyle że skruszone
- Status:
Przybysz, miałeś okazję testować?