Ostatni post z poprzedniej strony:
Mniej więcej wiem Ale lubię sobie przejrzeć ofertę Dobra to poczekamPredator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: predatorRC
Predator-rc - opinie i recenzje o sklepie
Witam ostatnio zawiodłam sie na Predku raz wysyła dobry temat raz jakaś slabizne nie tak traktuje sie stałych klientów bardzo mi przykro że nie wywiązujesz sie z obietnic
Ok - komentarz odnosi się do a-php które jest jakie jest i przecież tego nie ukrywam.
Skoro raz trafił się batch lepszy niż ten co jest standardowo to nie wyczaruje
a-pihp najwyzszej jakosci
ONE AND ONLY
Jak masz kilka zamówień już u nas to pisz na maila
Już odpisałem na maila, chyba chłopaki zgubili pakę - odpisz proszę co tam chcesz extra za ten wyczyn
NA MAILU [email protected] jest 0 nowych maili
ONE AND ONLY
Wszystko jest ok jak zawsze Pred.... Szybko. I aktywne jest moc ze wszystkim co na pokładzie jest
henlo, chciałam dać znać że wysłałam maila i będę czekać grzecznie na odpowiedź. Miłego
Super jest moc i siła Pred.... Jak wszystko co jest na pokładzie polecam
Takiemu vendorow jak Predas w raz z jego wesołą kompaniją aż z uśmiechem na gębie śle się hajs mając nadzieję, że przepierdoli ( lub przepierdolą) go na głupoty, przyjemności, wariactwa i wszystko inne co da im tyle radości ile mi dała odebrana paka. Predas jesteś przechuj ( ale w tą dobrą stronę) paka mimo zawieruchy ze stroną i potrzeby przeorganizowania lekkiego doleciała w takim samym czasie jak we wcześniejszych tygodniach gdy nie występowały żadne problemy techniczne. Mimo potrzeby skupienia się na stronie i atakach, swoją robotę wykonali na tak samym zajebiście top fchuj poziomie jak do tej pory. predatorRC, dzięki za mega gratisy - za te o które poprosiłem jak i za te które były dla mnie niespodzianką pejsów zapewne nie masz bo wszystko do paki ładowane lekką ręką a nie z dokładnością do 0,001; "i ani kurwa ziarenka więcej bo jeszcze się klijentum w dupach poprzewraca z dobrobytu "
Btw. Pisząc,że pakowaleś paczke - była to raczej przenośnia i odniesienie do Twojej ekipy ( zawsze mili i pomocni) bo pewnie coś tam innego robiłeś
Dzięki za tłuściocha ( w sensie gołymbia) i za kolejny pozbawiony turbulencji wspólny lot
Polecam tę linie lotnicze oraz ich profil na alle...o. :p
Kończę wygłaszać już peany na Twoją cześć bo wzywa mnie zajebista jakościowo alfa
Btw. Pisząc,że pakowaleś paczke - była to raczej przenośnia i odniesienie do Twojej ekipy ( zawsze mili i pomocni) bo pewnie coś tam innego robiłeś
Dzięki za tłuściocha ( w sensie gołymbia) i za kolejny pozbawiony turbulencji wspólny lot
Polecam tę linie lotnicze oraz ich profil na alle...o. :p
Kończę wygłaszać już peany na Twoją cześć bo wzywa mnie zajebista jakościowo alfa
"Uwielbiam zapach płonących czarownic o poranku."
- Status:
Wiecie czy Predator odpisuje na maile kontom co mają 0 zamówień czy trzeba pisać z takiego z którego ma się kilka zakończonych zamówień? Z góry dziękuję za odpowiedź
Bulioni, wiemy, że kosmita odpisuje systematycznie. czekaj na swoją kolej.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
predatorRC, Hey bro ! when you have access to the site, I have 2 orders that came but you have to look over them, and I'm waiting for you to have access, I wrote you an email and you told me the same thing: "only when we have access to the site"