Ostatni post z poprzedniej strony:
Gdzie najlepsze 4cmc z jakims nieduzym prpgiem cenowym ?Gdzie teraz na zakupy?
Gdzie teraz na zakupy?
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Gdzie teraz na zakupy?
Koreczek, najmniejsze ilości teraz możesz kupić u sandheavens. Reszta to chyba +10g conajmniej lub więcej.
Through sin and self destruction I stumble home, never alone
Gdzie teraz na zakupy?
haava,
Z czystym sumieniem mogę polecić Ci SCAM, i jego 3MMC
Koreczek, Zajebiste 4CMC ma również SCAM, a także sandheavens,
Z czystym sumieniem mogę polecić Ci SCAM, i jego 3MMC
Koreczek, Zajebiste 4CMC ma również SCAM, a także sandheavens,
=> Ungashayi ebhulukweni lakho uma i-negro isengxoxweni <=
Gdzie teraz na zakupy?
Często słyszę ze userzy chwalą 4 cmc predatorRC, Ale czy to pradwa reki nie dam uciąć
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Gdzie teraz na zakupy?
Lutowałeś ten materiał czy tylko sniff tudzież bombka?
Dodano po 3 minutach 47 sekundach:
Tylko 3mmc to nie jest akurat ich najlepszy produkt. Ja to zam. tylko po to aby mieć z czym mixy robić z 3cmc BIG - bo ten produkt u nich, wręcz miecie!
Solid State Society
Gdzie teraz na zakupy?
CzarnyMurzyn, dzięki za info o 3mmc zamówienie poszło zdam relacje z badań mam nadzieje ze będzie takie jak kiedyś u syntetycznych
Gdzie teraz na zakupy?
Najsamprzód bomba, a potem lutowalem. Lutowanie w chuj lepsze, krótsza faza, ale intensywna
Szersza recka wkrótce w odpowiednim dziale.
Gdzie teraz na zakupy?
Jeśli dostanę sampelek 4cmc, o który kumpela poprosiła w zam. to spróbuję. Póki co to lutuję tylko z 3cmc i z 3mmc. Próbowałem też 3cec w ten sposób ale ten materiał nie jest do tego stworzony... Nie że nie działa, ale pali kable, a te trzeba szanować ^ ^
Solid State Society
Gdzie teraz na zakupy?
Panie i Panowie.. Jaki produkt najlepiej wpasuje się w następujące kryteria?
1. Dobra eufo
2. Brak pikawy
3. Ogar
4. Mozliwy sen
5. Chęć do gadki
Co polecacie?
1. Dobra eufo
2. Brak pikawy
3. Ogar
4. Mozliwy sen
5. Chęć do gadki
Co polecacie?
Gdzie teraz na zakupy?
Kapitankox, ja ostatnio jadłem 3cmc od sandheavens, które tak działało. Podejrzewam, że gdzieś pewnie jeszcze by było 3cmc, lub 3mmc o podobnym profilu, ale nie testowalem nigdzie indziej.
Tak czy siak tam powinno Ci pasować bo dokładnie taki profil jaki opisałeś (nawet recke dałem w temacie V).
Tak czy siak tam powinno Ci pasować bo dokładnie taki profil jaki opisałeś (nawet recke dałem w temacie V).
Through sin and self destruction I stumble home, never alone
Gdzie teraz na zakupy?
Tak jak napisał kolega lub 3CMC Pablo od SCAM,
=> Ungashayi ebhulukweni lakho uma i-negro isengxoxweni <=