Ostatni post z poprzedniej strony:
predatorRC, sandheavens,
SCAM, - najlepszy na tę chwilę klefedron dostępny na rynku
Ale paczki u niego to loteria, raz 5dni roboczych, raz 2 tygodnie. Do tego kontakt kuleje.
Teraz tak długo u preda lata? Ale to chyba wina przewoznika bardziej?Akurat jesli chodzi o długość lotu to nigdy nie moglem narzekaćmaska_medyczna pisze: ↑3 lata temuSCAM, - najlepszy na tę chwilę klefedron dostępny na rynku
sandheavens, - dobra, średniej jakości czwórka
Ale paczki u niego to loteria, raz 5dni roboczych, raz 2 tygodnie. Do tego kontakt kuleje.
hurt to masz od 100g. SCAM wysyłał na początku po 10g, lub nawet mniej. Poskutkowało to tak przytłaczająco dużą ilością zamówień, że nie nadążał z uzupełnianiem stanów magazynowych i ludzie mieli opóźnienia. By zachować według mnie (i praktycznie według każdego kto u niego coś zamówił) naprawdę znakomitą jakość usług (kontakt mailowy, wysyłka itd), zdecydował się na taki krok i sądzę, że było to jak najbardziej słuszne posunięcie.
Nie ma na to reguły. Kilkanaście zamówień miałem w czasie 5 dni roboczych. Kolejne kilka szło 2 tygodnie, a 2 ostatnie ponad 21 dni. Nie wnikam czy to wina przewoźnika, czy sklepu bo mnie to nie interesuje. Nie miałem parcia to się nie upominałem. Suma sumarum wszystko dotarło do celu.
Zapewne tak.
Jak najbardziej. Pamiętaj tylko aby przy składaniu zamówienia skorzystać z privnote.
TAK. BHP u Vendora jest na wysokim poziomie.
4-CMC przekozackie