Ostatni post z poprzedniej strony:
kiszczak, z tego co wiem 5Cl jest mocniejsze. Co do samego dzialania to sie nie wypowiem, to tylko koneser potrafi wyczuc różnice w tych nowych kanna.Gdzie teraz na zakupy?
Gdzie teraz na zakupy?
nie tyle co mocniejsze, a bardziej wydajne. niewątpliwie obydwa odczynniki są warte uwagi.
ZABRONIONE pisanie o: metodach, czasie i kraju wysyłki czy płatności; szczegółach pakowania, nazwach sklepów spoza forum lub innych forach.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Orientacyjna liczba dni lotu/oczekiwania - dozwolona. Daty/dni tygodnia - zabronione!
NIE porównuj sklepów w działach partnerskich. Nie pytaj tam o produkty, których sklepy nie oferują. Są od tego inne działy!
NIE piszemy treści w stylu ktoś coś pomoże czy sprzeda, forum to nie ogłoszenia!
NIE linkuj obrazków! Każdy wrzucany obrazek musi zostać osadzony w odpowiednich tagach lub jako załącznik.
Poradnik dodawania zdjęć | How to add photos?
Rangi na forum | Ranks on forum
Awans na pełnoprawnego użytkownika | Promotion to a full-fledged user
Jak pisać opinie? | How to write reviews?
Zakaz promocji i pisania o marketach z deep webu. | Prohibition of promotion and writing about deep web stores.
Gdzie teraz na zakupy?
Yeap.
Yeap.
Ja zdecydowanie polecam 5CL od SCAM, bo jest sprawdzone i nie ma tak mocno psychodeliczno-dysocjacyjnej fazy jak 6CLBCA.
=> Ungashayi ebhulukweni lakho uma i-negro isengxoxweni <=
Gdzie teraz na zakupy?
Przesympatycznie Dziękuję. Wybór padł na SCAM, - i to będzie pierwszy zakup w jego sklepie. Mam nadzieję, że wszystko przebiegnie bez komplikacji.CzarnyMurzyn pisze: ↑3 lata temuJa zdecydowanie polecam 5CL od SCAM, bo jest sprawdzone i nie ma tak mocno psychodeliczno-dysocjacyjnej fazy jak 6CLBCA.
Gdzie teraz na zakupy?
Jesli zakupy to tylko u sandheavens, swietny kontakt, czas lotu golebia SZOK! Odczynniki bardzo dobrej jakości polecam NEPa, obie wersje heksenu i hasz. Bedzie sporo nowosci, niebawem wlatujr alfa pihp!
Gdzie teraz na zakupy?
Miedzy escobarem a 3mmc niektorych cukierkow jest spora roznica cenowa i teeaz mam pytanie czy 3mmc dziala jak powinno ?
Gdzie teraz na zakupy?
TAK. Pamietaj, że musi być odpoczynek od CMC. Ale 3MMC od SCAM, to książkowe działanie.
Gdzie teraz na zakupy?
No nep dobry nie ma co ukrywać. Fani stymulantow będą zadowoleni !;) sandheavens, oraz Atomchemicals, sklepy bardzo dobre oby tak dalejRufCikNEWkonto pisze: ↑3 lata temuJesli zakupy to tylko u sandheavens, swietny kontakt, czas lotu golebia SZOK! Odczynniki bardzo dobrej jakości polecam NEPa, obie wersje heksenu i hasz. Bedzie sporo nowosci, niebawem wlatujr alfa pihp!
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Gdzie teraz na zakupy?
Yeap. 3MMC od SCAM, nie ma sobie równych.
Dodano po 1 minucie 6 sekundach:
Nie badałeś SCAM, i piszesz utarte schematy, które mocno odbiegają od prawdy.
Gdzie teraz na zakupy?
Mam rozumieć, że opiniami Boss, mam się nie kierować bo są mocno naciągane? W sumie leję na to. Zaufałem opiniom innych userów i mam nadzieję, że będzie łokej.
Gdzie teraz na zakupy?
Nie musisz nikt nikogo nie zmusza do tego Miłego dnia
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Gdzie teraz na zakupy?
Polecam Sklep/Vendora Sandheavens. Bogaty asortyment sklepu .RC Chemicals wysokiej jakosci . ,ANABOLICS / SIM / GADGETS / MEDICINES. Szybkosc/ bezpieczenstwo / b dobry kontakt. Niskie Minimum
Gdzie teraz na zakupy?
Witam szukam czegoś maczankowego bo energii to mam aż nadto możecie coś polecić przeszukałem wszystkie sklepy i nic nie znalazłem
Gdzie teraz na zakupy?
Zgadzam sie z kolegą wyżej,.
sandheavens to solidny vendor, z solidnymi produktami które są powrzechne na rynku RC, ale...
Są też akcesoria przydatne,medykamenty, anaboliki.
Co jakiś czas poszerza się gama produktów, i zapowiada się świetnie.
Polecam sandheavens
sandheavens to solidny vendor, z solidnymi produktami które są powrzechne na rynku RC, ale...
Są też akcesoria przydatne,medykamenty, anaboliki.
Co jakiś czas poszerza się gama produktów, i zapowiada się świetnie.
Polecam sandheavens
Zwycięzcy nigdy się nie poddają. Ci, którzy się poddają, nigdy nie zwyciężają.