Ostatni post z poprzedniej strony:
Polecam Vendora, świetny kontakt, szybka wysyłka, mega gratisy, jakość produktów na moją ocenę prima sort. Pozdrawiam serdecznieSandheavens.cc - opinie i recenzje o sklepie
Profil sklepu: sandheavens
Sandheavens.cc - opinie i recenzje o sklepie
Realizacja zamówień jest na dobry kontakt również to musze przyznać oby tak zostało
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Kolejna rakieta do mnie leci.Po kazdym przylocie bylem bardzo zadowolony. Musze szczerze przyznac ze substancje z wyzszej półki. Tez ostatnio bonus wpadl za co wiekie dzieki. Vendor uczciwy, a kontakt z Sandheavens jest bardzo dobry,transakcje przebiegaja szybko i sprawnie,a na pake czeka sie chwilke.Niskie minimum zacheca do zakupów
Paczka dotarła do celu z nepem" bryła "samarka była podpisana co jest plusem ! Pakowanie dobre badania na dniach ;)pozdrawiam
(To co pisze to czysta fikcja i nie mają nic wspólnego z rzeczywistością to sny...!)
Kolumbijczyk wsiąkł - pewnie już łoji tego nepa!
KolumbijczykBoss,! Koreczek, wyraźnie napisał - wrzuć foty ! XD
Ahh, ten Kolumbijczyk..
Yalasek to postać fikcyjna cel jego stworzenia nie został jednak nigdy odkryty ani potwierdzony.
Rakieta wylądowała w 2dni.
Kontakt bardzo dobry.
Hex i nep, miał być puder ale doleciały grudy.
Oba białe.
Hexen bardzo twarde bryły, nep wygląda na bardziej miękki.
Jeszcze nie testowałem.
O ile mnie nie porwie na maxa to dam znać coś więcej
Kontakt bardzo dobry.
Hex i nep, miał być puder ale doleciały grudy.
Oba białe.
Hexen bardzo twarde bryły, nep wygląda na bardziej miękki.
Jeszcze nie testowałem.
O ile mnie nie porwie na maxa to dam znać coś więcej
Pomogłem?
Zaciekawiłem?
A może rozśmieszyłem?
Zostaw to nic nie kosztuje; )
Zaciekawiłem?
A może rozśmieszyłem?
Zostaw to nic nie kosztuje; )
Tak jest dobry nep ja nie narzekam jestem zadowolony;)
Dodano po 4 minutach 2 sekundach:
kolumbijczyk poszedł w tany dziś a fote wrzucę nie bawem
Co byście polecili mi od tego v żeby kopało z euforia i z nutką speeda i żeby było parcie na kolejną linnie. Bo jeszcze z tych rąk nic nie próbowałem i zamierzam się dobrze zabawić
cytujac klasyka naszego "wynalazcy" ; "To byl dobry nep, nep mocny stymulant, trzeba uwazac z tym nepem, bo ten nep jako mocny stymulant moze okazac sie za mocny dla niektorych, nep to najlepszy stim z tego sklepu, polecam dobry nep''